Balkondan balkona sigara kokusu?

Wuhuuu harbiden onlar çılgınlarmış ama

Son cümleye ithafen; sevgilinizle ayrıldınız sanırım... Eski konulardan biliyorum... Kokuya gelecek olursak balkonda içmenize karışmaya hakları yok. İçmeye devam edin

Bende çok rahatsız olurum sigara kokusundan. Yazın kapı pencere açık sabahın köründe alt katlardan içilen sigaranın kokusu gelir leş gibi midem bulanır. Kışın da havalandırmak için bi yer açılsa iki kat altta da içilse gelir o koku ve çok rahatsızlık verici sinir olurum. Nerde içildiği beni ilgilendirmez ama başkasına rahatsızlık vermeden içse içen iyi olur.

biz de sigara içen yok ama bazı geceler banyolarım da çok yoğun sigara kokusu oluyor .ya alt üst komşularım ya da onlara gelen misafirler içiyor ama ben kimseyi uyarmıyorum şikayet etmiyorum kokuyor diye adamların kendi evleri onada mı karışayım.fresh bir koku sıkıyorum çare olarak

İçip de izmaritini komşunun balkonuna atmadığınız sürece gitsin istediği yere şikayet etsin. Bence o amcayla teyzenin kapısını çalıp bi kek, pasta falan götürün, arayı yapmaya çalışın

normalde başkasını rahatsız eden bir şeyi uzakta yapmak lazım ama sigarayı o kadar tolere etmişiz ki zamanında bir insanın rahatsız olmasına cevaben nerede içeyim deniyor. misal tuvalet yapmak bir ihtiyaçtır üstelik doğuştan gelir ve faydalıdır. buna rapmen kötü koktuğu için kapısı kapalı wcleri kullanırız. gaz çıkarmak için de..
keşke sigara odaları yapılsa da bu derde düşmüş bağımlılar kimseyi rahatsız etmese.
malum bir de içen kişinin çıkardığı duman çektiği dumandan daha zararlı..
yazlıkta üst komşumla bu yüzden kavga etmiştim.

Valla koku bu. Her yere gider...

Bir çok sigara kullanıcısı gerçekten gerek üst başıyla, gerek dumanıyla yaydıkları sigara kokusunun farkında değil. Hayatında ağzıma sigara koymamış biri olarak söylüyorum, tahmin ettiğinizden çok daha fazla sigara kokutuyorsunuz etrafı. Üzgünüm.
2 ay Türkiye'deydim. Bütün ülke sigara kokuyor. Ben böyle şey görmedim, sokakta boğuluyor insan. Çoğu Türk içiyor galiba, Abd'de bu kadar içen yok.

Bence evinde içecegine, siz gibi düşünenler cam pencere açmasın daha mantıklı .
Ayrıca evde çocuk vs varsa ne yapacak bu insanlar.
Bence herkes sigaraya başlasın konu kapansın

Valla ben sigarasını solumaya maruz kaldığım her içici için hakkımı haram ediyorum. Astım hastasıyım. Çoluğu çocuğu var, hastası var, yaşlısı, bebeği var... Otobüs garlarında yüz kişinin olduğu yerlerde yakıyorlar. Soluduğum her duman, her koku için hakkım haram olsun.

O halde toplu taşıma haricinde hususi araçlarını kullanan insanlarla da bir bir kavga etmeniz gerekir. Egzoz borusundan saf oksijen çıkmıyor ne de olsa ozonu deliyoruz :) evim benim kişisel alanım balkonum da öyle gidip apartman boşluğunda sigara içmiyorum sonuç olarak. Kişinin çıkardığı dumanı içine çekmenin daha zararlı olduğu da neyse ki gerçek bir hurafe

Ben de mesela eve gelen yemek kokusundan rahatsız oluyorum ama bunu dert etmiyorum bikaç dakika sonra dağılacak bir koku sonuçta. Belki teyze gelip bize düzgünce anlatsa derdini bu kadar sinirlenmezdik. Ama ar namus meselesi haline geldi artık bizim için

Şundan 2 yıl öncesine kadar ben de ağzıma sigara koymamış bi insandım bulunduğum evde de hiç sigara içilmezdi arkadaş ortamında ilk kez belki de sigara dumanına maruz kalmıştım ama ben hiçbir zaman bu kadar rahatsızlık duyduğumu hatırlamıyorum. Bilmiyorum belki kişiden kişiye değişiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…