Balkondan balkona sigara kokusu?

Valla siz ictiginiz icin kokuyu bilemiyosunuz dogal olarak. Yan komsunuzun size takik olup olmadigini bilemem ama balkonda icilen sigara yandaki yoredeki eve doluyor. Evinizde icin ozaman .kimseye koku gitmez.
İnsanların yaşam alanlarına kesinlikle saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum ama bu da biraz abartı bence. Çünkü bu noktada sigara içmeyen birinin özgürlüğü bu sefer benim özgürlüğümü kısıtlıyor. Hem de kaba ve kötüniyetli bi biçimde

Valla koku gitse de buna karışma hakları yok. Dışardan evin içine ne kadar dolabilirki kış günü. Apartman öğrencilerden hoşlanmaz genelde . Her yaptığınız batar . Aldırış etmeyin

konuyla alakasiz ama gunde bir paket içen biri olarak son bir aydir gunde sadece 3 yada 4 iciyorum sigarayi degistirdim nikotini 01. İnsallah tamamen birakicam bu yolda ilerliyorum bence Allahim inşallah :)
Ay o m.. one mı veya touch gri? Ben de denedim ama çek çek gelmiyo sigara iyice sinirim bozuluyo

Shsjjd onu düşündük de başkonda da parmaklığın altında beton yok yine görünüyoruz sjdjdj

Tamam sigara içmek kötü bir alışkanlık, mümkünse bırakmayı deneyin ama siz içmeseniz misafirlerinizden içen olur, insanların ağzından sigarasını çekecek haliniz yok, evin içinde zaten içilmiyor, mecbur balkonda içilecek, parasını verip oturduğunuz evin balkonuna da sigara içiyorsunuz gerekçesiyle kimsenin karışma hakkı yok, balkonun kuytu bir köşesine kamuflaj yapın, görünmenizi engelleyecek birşeyler koyarsınız, sonra bir güzel çömer içersiniz :))

Camlarını kapatsınlar, yazın olsa da neyse de kışın camlar açık mı duruyorlarmış? Sizi görmüşler uyuzluk yapıyorlar işte, yere çömelin için ya da 5 dk apartmanın dışına çıkıp içiverin asansörlüyse eviniz.

Ama sizin aliskanliginiz kotu bir aliskanlik. Kimseyi buna marus birakamazsiniz. Sogara icmek serbest ama dikkat ederseniz parklarda, kafelerde v.s yerlerde yasaklandi. Bunun sebebi ne karsindakini pasif icici durumuna dusurme diye.
Sizin ozgurlugunuz icin insanlar zara mi gorsun bence saygi duymalisiniz.
Icmeyin demiyorum yanlis anlamayin. Evinizde icin ozman

Yok yav ne asansörü fatihten kalma bina ama ev 2. Kat hemen zaten. Olmadı teyze bizi unutana kadar öyle yapcaz sonra balkonda aleme devam

Bence bu konuda anlaşamayacağız. Bu tıpkı yemek kokusunun diğer eve dolması gibi bi şey. Biz buna söylensek de göz yumuyoruz ne de olsa 10 dakika sonra geçip gidecek bi şey. Benim taaa 3 metre ötede içime çekip açık havaya verdiğim dumanın da teyzeye bi zararı yoktur bence

Su an icin en mantikli cozum ara ara cikip tek tek icmeniz birarada iciyorsaniz belki cok koku gidiyordur ogrencisiniz ne kdr inatlasabilirsiniz evin icinde icseniz daha buyuk problem cikar

Mutfağın kapısını kapatın . Balkonun kapısını açın . Balkona çıkmadan için . Beş dakkada havalanıyor kış günü . Böylece sizi görmezler baskı hissetmeden içersiniz . Ben çok sigara içmem , dönem dönem içesim gelir . Şu an dönemdeyim hiç koku kalmıyor balkonun yanında içiyorum . Komşulardanda bişey diyen olmadı:)

Koku geliyor, doğru. Ama açık havada içilen sigaraya kimse müdahale edemez orası ayrı. Keşke edebilsek, sokaklarda içmekte yasak olsa. Şahsen ben her sigara içenin yanından geçerken “ben içtim, karnımdaki içti. Yanımdaki çocuk içti. Helallik için peşimde koşarsın ölünce” diyorum.

Komşu takık ama baya. Camını kapatıversim koku gelince. 5 dakika balkona çıkmayıversin. Birde aileyi aramak nedir ya? Oradaki muhattap sizsiniz.

Hiç hakları yok şikayet etmeye devlet bile açık alanda serbest diyor bizde bu sorunu karşı komşum la yaşadık balkonlar karışıklık bizde eşimle kendimize keyif yeri yaptık balkon dediysem 40 MT. Baya bı büyük koku geliyormuş hasta oluyorlarmis bende dedim cam balkon yaptırın daha iyi olur şimdilik bırakacak gibi değiliz malum balkondan memnunum ben ... Bir daha ses çıkmadı. Ev sahibine bu öneride bulun.Suc değil ayıp değil.

Balkona çıkarken alın elinize 2 tane tütsü, tütsü yakın sigara değil o tütsü dersiniz, yan komşuyu görürseniz tütsülerden birini verirsiniz, birileri ne pişirdiyse kötü koktu bizde tütsü yaktık kokuyu bastırmak için dersiniz :)

Daha iyi bir çözüm olamaz :)

Amaan mune abla bu sefer de balkonda satanist ayin düzenliyo bu kızlar der kesin o teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…