Balkondan balkona sigara kokusu?

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.693
108
Merhaba hanımlar sigarayı bırakmaya çalışan ama bir türlü bırakamayan biri olarak size bir sorum olacak.

Evimde sadece 1 balkon var o da mutfakta. Yan dairenin balkonuyla bizim balkon yan yana ama arada 2-3 metre bir boşluk var.

Bu arada yan dairedeki teyze ve amca öğrenci olduğumuz gerekçesiyle bizden nefret ediyor kesinlikle evde gürültü yapmamamıza rağmen. Bazen çok geç saatlere kadar kütüphanede kalıp öyle dönüyoruz eve ertesi gün çok geldiniz nerdeydiniz o saate kadar falan gibi saçma sapan sorular soruyorlar.

Evin içinde sigara kokusundan nefret ettiğimiz için ben ve ev arkadaşlarım doğal olarak kar kış demeden gocuğumuzu giyip balkonda içiyoruz sigaralarımızı. Bugün ev sahibimiz ev arkadaşlarımdan bir tanesinin babasını aramış “kızlar balkonda sigara içiyorlar yan daireye koku gidiyormuş söyleyin içmesinler ben zaten öğrenciye ev verirken bunların başıma geleceğini biliyordum apartmandakileri rahatsız etmesinler” vs vs saydırmış.

Allah aşkına kışın cam pencere mi açıyorlar ki içeri sigara kokusu girsin ya da o kadar mesafeden koku gider mi hanımlar ya? Ev sahibini biz aradık öyle bi şey imkansız nasıl gitsin koku falan dedik adam “ben bilmem gidiyormuş işte dikkat edin beni uğraştırmayın” diyip kestirip attı bizi.

Evin içinde sigara içsek ev sahibinden papara yeriz balkonda içiyoruz komşudan papara yiyoruz napalım binanın önüne inip orda içip eve geri mi çıkalım napalım yani

Bu arada evde boş bir oda da yok ki diyelim ki o odada içelim sonra camı açalım oda havalansın o sırada da kapısını kapatalım. Zaten sınavlarım yaklaşıyo param kalmadı işim gücüm yok sevgilim yok yok oğlu yok yok moraller bozuk bi de bi ayağı çukurdaki teyzenin ölmeden önceki son gıcıklıklarını çekmek sinirlerimi bozuyo

Nerede zıkkımlanacaz biz yav

Ben 17 yıl sigara kullanıp elektronik sigarayla 1 günde kurtuldum sigaradan.

sanki avm de yaşıyorsunuz balkonda içemezsiniz
Kapı önünde içemezsiniz
Komşular şikayet edecek olsa bina içinde içilmiş derler açık havaya kim karışır ki
Evin sahibi çogul konuşarak kendini sıyırmaya çalışmış
Bu arada tam da vakti ohh sigara parası cebe kalır

Aslinda hic icilmeyen bir evde sigara kokusu hissedilebilir gidiyordur yani belki de ama bu insanlar size kafayi takmis zaten.amac size sikinti cektirmek.sizin ozel alaniniza karisamazlar baska yerde icme sansiniz olmadigina gore yapacak birsey yok balkonda iceceksiniz.basi insanlar niye ogrencilere kafayi takar bu nasil bir psikoloji hic anlamiyorum

Kusura bakamayinda insanlar hakli ayni seyi ben yasiyorum yazin.

Alt katimda 5 kisilik aile hepside sigara iciyor, fosur posur ve ben mahfoluyorum. O sigara kokusu acik olan camdan eve girip saatlaerce yaptigim temizligin icine ediyor. Herkes sizin ictiniz seyi solumak zorunda degil

Bende sigara kullanmıyorum ama düşünceniz yanlış geldi.

Nerde içmemizi tavsiye edersiniz? Ki yaz ayında dahi değiliz yaz ayında da sigara içiyorduk böyle bir şikayetleri yoktu

Nerde içmemizi tavsiye edersiniz? Ki yaz ayında dahi değiliz yaz ayında da sigara içiyorduk böyle bir şikayetleri yoktu
Valla siz ictiginiz icin kokuyu bilemiyosunuz dogal olarak. Yan komsunuzun size takik olup olmadigini bilemem ama balkonda icilen sigara yandaki yoredeki eve doluyor. Evinizde icin ozaman .kimseye koku gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…