Balkon çok önemli mi ?

Ben balkonlu eve alıştım, annemin evinde 1 tane kare küçük masa bile sığmıyordu ama yine de iyi hissediyordum. Eşimin bekar evinde yaşadık bi süre balkon yoktu nefes alamadım, şimdi sabah erken kalkıyorum balkonda nefes alabileyim diye. Ben arıyorum yani. Siz aramamışsınız balkonsuz evde yaşayıp, o yüzden siz sorun yaşamazsınız hangisi içinize siniyorsa o da olur balkonlu balkonsuz.

Çok yaşamadım balkonsuz evde bir sene falan ondan kararsız kaldım

evde iki tane balkon var ben daha bu sene yıkamaya bile çıkmadım :) hiç sevmem balkon. sigara kullanmıyosanız gereksiz bişey.
çamaşır da asmam, kurutma makinesinde kurutmak daha pratik geldiği için.

bence şart değil yani.

Giris katta balkonda otursaniz da cok rahat edemezsiniz bence. Kesenize ve keyfinize hangisi uyuyorsa onu tercih edin. Mutlu olabilecegimiz cok az seyimiz kalmisken balkon sarttir tabusu yuzunden mutsuz olacaginiz bir evde yasamayin.

ben yepyeni eşyalı ama balkonsuzu tercih ederdim.

Balkonsuz eeeeeev. İki balkonumuz var biri camla kapalı. Ne oturuyoruz ne bişey anca çamaşır aşmaya cikiyoruz. Her gün sil, tozunu al gına geldi. Gereksiz. Tabi eğer balkonda oturma keyif yapma alışkanlığı varsa ayri

Sigara kullanıyorum ama evde içmeme gibi bir takıntım yok balkonda içmeyi sevmiyorum ya da dışarıda sürekli esiyor ne içtiğimi anlamıyorum

hayatımda hiç balkonsuz evde yaşamadım ama bu son evde balkona sadece sigara içmeye çıkıyorum.
balkon alt katlarda olduğu zaman anlamsız bence, sokakta oturmaktan ne farkı var? 3. kat ve üzeri olacak ki tadı çıksın.
bence eşyaların ve evin yeni olması, modern olması avantaj. 3800 de normal yani yeni bir binaya göre, eşyalı üstelik.
yaşam tarzına karışan olmaz, sadece öğrencilerden dolayı gürültü sorunu olabilir ama ses yalıtımı varsa ve sağlamsa ne ala.

Balkonsuz sayılacak bir evdeyim, eksikliğini hissetmedim.
Annemler balkonu geniş eve geçtiginden beri onlarda sadece balkonda oturuyoruz.
Neymiş, balkon iyiymiş.
Ama balkon için diğer özellikleri göz ardı etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…