Balkon çok önemli mi ?

Ay yeter ki kapıcı olsun razıyım elimde çöp taşımaktan yıldım resmen her mahallede bir tane çöp kovası var

Balkonsuz evde yaşayamam, çamaşır asacağım, çiçeklerim olacak, kedim hava alacak, sabah nefes egzersizi yapacağım. Pandemi de balkon çok işimize yaradı, eskiden üç balkonum vardı, kentsel dönüşümden sonra teke düştü ve küçük bir balkon oldu ama yine de vazgeçemem. Yaz akşamları da işe yarıyor gece serinliğinden faydalanıyorum. Gerekçelerimden çamaşır kurutmanın ve serinlemenin alternatifi var ama tercih etmiyorum

Benim tercihim balkonlu ev olur hele Akdeniz gibi sıcak bir yerde yaşıyorsanız balkon çok gerekli oluyor bazen insan hava almak ister bir balkona çıkıp nefes alayım der çok iyi gelir pencere açmak onun keyfini vermiyor bu durumlarda

Giriş kat olmasını ben özellikle istiyorum yükseklik korkum var asansörde kalp krizi geçiriyorum

Ben kullanırım gider şezlongda dana gibi yatarım

yorumlardan sonra balkonluyu vazgeçmiş miyim
evet ben zemin kattayim ama evim müstakil bahçeli..
bilmiyorum
camdan kahvemi koyup dolanip çıkıyorum bahçede oturuyorum
zor oluyor eşime şuraya balkon yaptıralım dedim ikna edemedim..
kaynanam üst katımda üç balkonu var. ama temizlemesi var bunun
bilmiyom zemi katta serin bide camdan çaydanlık veriyom bahçede çay içiyoruz genelde

Ay yeter ki kapıcı olsun razıyım elimde çöp taşımaktan yıldım resmen her mahallede bir tane çöp kovası var
kapıcı mühim tabi yaa, bizim sitede de kapıcı var ama kapı kapı çöp toplamıyo mesela, her katta kova var ona dolduruyoz, onu topluyolar

Ben balkonsuz evde yapamam ama sizin için sorun değilmiş. İdare edersiniz gibi.

Ben balkon aramam şu an evimde bir açık bir kapalı teras var, açık terası yaz boyunca iki kere kullanmışımdır ancak. O yüzden bence eksi değil açık alan bulunmaması. Fakat gürültü olması dolayısıyla giriş katı istemezdim, sizin için sorun değil ama galiba. Ve asansör fobiniz varmış. O yüzden yükseklik tercih etmezsiniz zaten. Yani ilk seçenek sizin için daha uygun görünüyor. Ve komşular da önemli gerçekten. Ev alma komşu al lafı doğru bir saptama o sebeple ilk ev diyorum

Büyük şehirlerde zaten balkonsuz yapıyorlar yeni binaları. Balkonun tadını çıkarmak için düzenli yıkamak, rahat sandalye koltuk vs koymak gerek. Evde çok vakit geçirmiyorsanız balkon ekstra iş bence. Ne olursa olsun ben yeni evi tercih ederdim.

Balkonsuz evde yaşıyorum. Sorunları: 1- çamaşırı evde çamaşırlıkta kurutmak, 2- çöp kovası evin içinde duracak, 3- sigara içiyorsam ya da içen biri gelince büyük sorun, pencerenin yanına tünemek zorunda kalıyor buna rağmen ev duman oluyor

Mesela ben çiçek sevmem evde çok öyle bakamam da evcilim yok şu an ve gece böcek gelir diye korkup çıkamam sadece bir anlık bir heves geldi ferah balkonları görünce bir de ahşap falan yerler çok güzel

Mesela ben çiçek sevmem evde çok öyle bakamam da evcilim yok şu an ve gece böcek gelir diye korkup çıkamam sadece bir anlık bir heves geldi ferah balkonları görünce bir de ahşap falan yerler çok güzel
Tercih meselesi tabi
Balkonsuz evi seçerseniz çamaşır kurutma makinasına ihtiyacınız olacak, eşyalar arasında var mı

Tek sorun çamaşır olur. Bina dışına çamaşırlık falan yapılabiliyor mu ?

diğer taraftan çiçek v.s. için balkon tercih etmek isterseniz cam önüne çiçekler küçük bir masa 2 sandalye işinizi görecektir.

balkon kadar olmasa da idare eder sonuçta 7/24 - 365 gün balkonda yaşamıyor kimse

Sanmıyorum izin vereceklerini de verseler de ben yapmam çünkü mandal izi sevmiyorum balkonda da çamaşırlıkta kurutuyorum
Çiçek falan hiç sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…