- 29 Mayıs 2013
- 2.791
- 4.898
- Konu Sahibi ImTheDevil
Fransız balkon varsa oraya çamaşır askısı asabilirsiniz balkon demirine aşar gibi..Nasıl çözüm bulabilirim buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fransız balkon varsa oraya çamaşır askısı asabilirsiniz balkon demirine aşar gibi..Nasıl çözüm bulabilirim buna
kullanmayacaginiz bir oda varsa camasirlari odaya asip ilk nemi cikana kadar cami acik birakacaksiniz bir süre, yada kurutma makinesiNasıl çözüm bulabilirim buna
Teşekkür ederimkullanmayacaginiz bir oda varsa camasirlari odaya asip ilk nemi cikana kadar cami acik birakacaksiniz bir süre, yada kurutma makinesi
Kurutma makinesi alabilirsin.Nasıl çözüm bulabilirim buna
Balkonu pek de kullanan biri değilmişsiniz, olmaması sizi etkilemeyecek belli ki, giriş kat olduğuna göre nefes almalık pencere önüne bir mekan yapabilirsiniz kendinize, balkonda nefes alma ihtiyacı olursa havuz da var, atarsınız kendinizi şezlonga, içeceğinizi yudumlarken ister kitap okursunuz ister müzik dinlersiniz.Mesela ben çiçek sevmem evde çok öyle bakamam da evcilim yok şu an ve gece böcek gelir diye korkup çıkamam sadece bir anlık bir heves geldi ferah balkonları görünce bir de ahşap falan yerler çok güzel
yok artık nasıl ev orası kız yurdu gibiYazan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar evi görmeye gittim tam bir hayal kırıklığı ev çok güzel ama eve misafir kabul edilmiyormuş o kadar saçma ki benimle soyadı tutmayan kimse içeri alınmıyormuş
Bunu yeni okudum ne saçma şeymiş o.Yazan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar evi görmeye gittim tam bir hayal kırıklığı ev çok güzel ama eve misafir kabul edilmiyormuş o kadar saçma ki benimle soyadı tutmayan kimse içeri alınmıyormuş
Kız yurdu daha serbest vallayok artık nasıl ev orası kız yurdu gibi
İnşallah sağolunBunu yeni okudum ne saçma şeymiş o.
Kral dairesi olsa da tutulmaz öylesi zaten.
İnşallah içinize sinen bir ev bulursunuz şu zamanda