Balkon çok önemli mi ?

Ben balkonlu eve alıştım, annemin evinde 1 tane kare küçük masa bile sığmıyordu ama yine de iyi hissediyordum. Eşimin bekar evinde yaşadık bi süre balkon yoktu nefes alamadım, şimdi sabah erken kalkıyorum balkonda nefes alabileyim diye. Ben arıyorum yani. Siz aramamışsınız balkonsuz evde yaşayıp, o yüzden siz sorun yaşamazsınız hangisi içinize siniyorsa o da olur balkonlu balkonsuz.

Ben balkonlu eve alıştım, annemin evinde 1 tane kare küçük masa bile sığmıyordu ama yine de iyi hissediyordum. Eşimin bekar evinde yaşadık bi süre balkon yoktu nefes alamadım, şimdi sabah erken kalkıyorum balkonda nefes alabileyim diye. Ben arıyorum yani. Siz aramamışsınız balkonsuz evde yaşayıp, o yüzden siz sorun yaşamazsınız hangisi içinize siniyorsa o da olur balkonlu balkonsuz.
Çok yaşamadım balkonsuz evde bir sene falan ondan kararsız kaldım

Merhaba hanımlar yeni bir eve taşınacağım az önce bir ev gördüm çok beğendim özellikleri şu
Havuzlu bir site
Yüksek değil alçak binalar 3 er kat şeklinde
Kirası 3.800 aidat 300
Eşyaları çok çok yeni ve güzel muhtemelen ilk kiracı olacağım çoğu jelatinli elektronik eşyalar modern ( bunu özellikle belirttim çünkü elektronik eşyaları berbat eski bir evde çok yüklü elektrik faturası ödedim ve verim alamıyordum)
Muhafazakar bir konumda değil kiracıların çoğu öğrenci ve çalışan grup
Kapıcılı
Ulaşım yerlerine yakın
Giriş kat ve tek eksisi balkon yok

Diğer evlerde kiralar 3.000 ile 5.000 Bandında aidatlar 100-200 çoğunda kapıcı yok
Binalar yüksek binalar ve bende asansör fobisi var binebiliyorum ama sürekli düşcek elektrik gitcek diye kan ter içinde iniyorum
Balkonları var ferah
Eşyalar kimi iyi kimi nuh neviden kalma
Bir kısmı modern görünse de aile apartmanı diye özellikle belirtiyorlar ben gece hayatı olan biriyim giriş çıkış çok sorun olacak biliyorum ve aile apartmanında bir kere oturdum yalnız bir kadına öcü gibi bakıyorlar
Beğendiğim eve benzeyen daha rahat yerlerde binalar hep loft ve ben daha önce loftta yaşadım eksisi çok biri wc kullanmak istese resmen yatak odasından geçip gidiyor mahremiyet yok kapı falan yok tek kapı wc kapısı ama kocaman iki balkonu var

Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum çok kararsızım daha önce balkonsuz evde oturdum yokluğunu hiç aramadım
Balkonlu evde de oturdum yine giriş kattı evime bir kere balkondan girmişlerdi kapıyı kırıp
Ve hiç öyle balkon keyfi yaptığımı hatırlamıyorum ama diğer dairelerin balkonu o kadar güzel ki heveslendim resmen masa sandalye koyar kahvaltı yaparım şu bu diye karar veremiyorum yarına kadar karar vermem gerek bir yandan diyorum kızım giriş katta balkon mu olur saçmalama bana bir el atın avantajı dezavantajı nedir yardımcı olun
evde iki tane balkon var ben daha bu sene yıkamaya bile çıkmadım :) hiç sevmem balkon. sigara kullanmıyosanız gereksiz bişey.
çamaşır da asmam, kurutma makinesinde kurutmak daha pratik geldiği için.

bence şart değil yani.

Merhaba hanımlar yeni bir eve taşınacağım az önce bir ev gördüm çok beğendim özellikleri şu
Havuzlu bir site
Yüksek değil alçak binalar 3 er kat şeklinde
Kirası 3.800 aidat 300
Eşyaları çok çok yeni ve güzel muhtemelen ilk kiracı olacağım çoğu jelatinli elektronik eşyalar modern ( bunu özellikle belirttim çünkü elektronik eşyaları berbat eski bir evde çok yüklü elektrik faturası ödedim ve verim alamıyordum)
Muhafazakar bir konumda değil kiracıların çoğu öğrenci ve çalışan grup
Kapıcılı
Ulaşım yerlerine yakın
Giriş kat ve tek eksisi balkon yok

Diğer evlerde kiralar 3.000 ile 5.000 Bandında aidatlar 100-200 çoğunda kapıcı yok
Binalar yüksek binalar ve bende asansör fobisi var binebiliyorum ama sürekli düşcek elektrik gitcek diye kan ter içinde iniyorum
Balkonları var ferah
Eşyalar kimi iyi kimi nuh neviden kalma
Bir kısmı modern görünse de aile apartmanı diye özellikle belirtiyorlar ben gece hayatı olan biriyim giriş çıkış çok sorun olacak biliyorum ve aile apartmanında bir kere oturdum yalnız bir kadına öcü gibi bakıyorlar
Beğendiğim eve benzeyen daha rahat yerlerde binalar hep loft ve ben daha önce loftta yaşadım eksisi çok biri wc kullanmak istese resmen yatak odasından geçip gidiyor mahremiyet yok kapı falan yok tek kapı wc kapısı ama kocaman iki balkonu var

Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum çok kararsızım daha önce balkonsuz evde oturdum yokluğunu hiç aramadım
Balkonlu evde de oturdum yine giriş kattı evime bir kere balkondan girmişlerdi kapıyı kırıp
Ve hiç öyle balkon keyfi yaptığımı hatırlamıyorum ama diğer dairelerin balkonu o kadar güzel ki heveslendim resmen masa sandalye koyar kahvaltı yaparım şu bu diye karar veremiyorum yarına kadar karar vermem gerek bir yandan diyorum kızım giriş katta balkon mu olur saçmalama bana bir el atın avantajı dezavantajı nedir yardımcı olun
Giris katta balkonda otursaniz da cok rahat edemezsiniz bence. Kesenize ve keyfinize hangisi uyuyorsa onu tercih edin. Mutlu olabilecegimiz cok az seyimiz kalmisken balkon sarttir tabusu yuzunden mutsuz olacaginiz bir evde yasamayin.

Öğrenci değilim ama yaşayış tarzım ve giyimim ailelere biraz fazla geliyor ve 19 yaşında kardeşim var yanımda geziyor tozuyor giyiniyor gencecik kız ona bile laf edildi ne kavgalar ettim ah bu yaşta yapmayıp ne zaman yapacak kafasındayım ama onlar istiyor ki hep evde oturalım
ben yepyeni eşyalı ama balkonsuzu tercih ederdim.

Nem alma cihazı ya da kurutma makinası kullanmak gerekir. Küçük bir nem alma cihazı işinizi görür bence, çamaşırı kuruttuğunuz odada çalıştırmanız yeterli olur.
Nem alma cihazı hiç duymamıştım bir bakayım teşekkür ederim

Balkonsuz eeeeeev. İki balkonumuz var biri camla kapalı. Ne oturuyoruz ne bişey anca çamaşır aşmaya cikiyoruz. Her gün sil, tozunu al gına geldi. Gereksiz. Tabi eğer balkonda oturma keyif yapma alışkanlığı varsa ayri

evde iki tane balkon var ben daha bu sene yıkamaya bile çıkmadım :) hiç sevmem balkon. sigara kullanmıyosanız gereksiz bişey.
çamaşır da asmam, kurutma makinesinde kurutmak daha pratik geldiği için.

bence şart değil yani.
Sigara kullanıyorum ama evde içmeme gibi bir takıntım yok balkonda içmeyi sevmiyorum ya da dışarıda sürekli esiyor ne içtiğimi anlamıyorum

hayatımda hiç balkonsuz evde yaşamadım ama bu son evde balkona sadece sigara içmeye çıkıyorum.
balkon alt katlarda olduğu zaman anlamsız bence, sokakta oturmaktan ne farkı var? 3. kat ve üzeri olacak ki tadı çıksın.
bence eşyaların ve evin yeni olması, modern olması avantaj. 3800 de normal yani yeni bir binaya göre, eşyalı üstelik.
yaşam tarzına karışan olmaz, sadece öğrencilerden dolayı gürültü sorunu olabilir ama ses yalıtımı varsa ve sağlamsa ne ala.

Balkonsuz sayılacak bir evdeyim, eksikliğini hissetmedim.
Annemler balkonu geniş eve geçtiginden beri onlarda sadece balkonda oturuyoruz.
Neymiş, balkon iyiymiş.
Ama balkon için diğer özellikleri göz ardı etmezdim.

X