Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkon bahçeciliği

domatesi topraga sikip uzerini kapadiktan sonra suladinmi?

Slm kizlar benim ceri domatesleri hala yerinde sayiyorlar ama dun domates fideleri aldim diktim saksiya balkonumdalar simdi cerilerin hemen hemen on kati buyuklugundeler.

leyla01 evet suladım canım.
saftirik hayırlı olsun domateslerin.
ben çeri domatesleri küçük saksıya dikmişim.bu yüzden birinin yaprakları kurumaya başladı.
bugün büyük bir kovaya ekicem.araştırdım kök salması gerekiyormuş salamayınca solarmış.
birde çeri domateslerin topragı çok olur kök salabilirse ve yerinide severse yılda 250 kg. domates verebiliyormuş.aklınızda bulunsun.a.s.

arkadaşlar merhaba, bende balkonumda domates ve biber yetiştirmek isitiyorum ama birincisi balkoum çok güneş alıyo yani öğren 1'den sonra hep güneş, yanarmı fideler onu merak ediyorum ikinciside; geçen sen edikitğim sardunyaları güvercinler rahat bırakmamıştı, bu fidelere zarar verirlermi nasıl engel olabilirm bir bilginiz varmı?

teşekkürler canım evet domatesler derin saksıları sevıyorlar demek o kadar domates verırmıs ha vay be a.s.

Canım domatesler gunesı sevıyorlar ama yınede herseyın cogu zarar.
Kuşlar yiyebilirler fidelerini korkuluk yap canım sırnaşık şey

Bugun yazliga gitmisdik,nane ekmisdim ben,cok ta guzel buyumusler,biraz nane topladim,kurutucam,cok guzel kokuyorlar bayildim.organik organik dermansiz falansiz oohh mis gibi :)))))

bende müstakil evde oturuyorum bahçeme domates sivri biber dolma biberi patlıcan nana maydanoz yeşil sarmısak ektim sarmısaklar büyüdü yemeğe başladık diğerleri daha çiçek açmadı

gerçekten çok zevkli bir uğraş

Kesinlikle katılıyorum çokk zevklıı bır ugraş
Benım hayalımde hep küçük bahçeli mustakil bir ev ve bahçesinde sebze çiçek yetiştirmek

benim evimde aynı seninki gibi güneş ve güvercinler var..domates biber salatalık ektim saksıya şimdilik birşey olmadı güneşten zaten tarlada bahçedede güneş altında değillermi..güvercinler içinde saksının önüne, tel çerçevelettim onu koyuyorum inşallah bir yolunu bulup yolmazlar yeşillikleri..

bunlar biberlerim araya sıkıştırıyım dedim daha yeni yeni büyüyorlar

işte çeri domateslerim
inşallah çıktı resimler ilk resim ekleyişim siteyede.

çok güzel olmuş domateslerin..benimkilerde henüz birşey yok ama çok güzel yemyeşil büyüyorlar bakalım nezaman çıkacaklar..

selam
benim domatesler kızarmaya başladı dün farkettim.çok tatlı oldular.
sizinkiler nasıl büyüdülermi.
linay34 teşk. ederim canım.
saftirikcim senin domatesler ne durumda.a.s.

Benim domatesleri iş yerime getirmiştim hatırlıyorsanız evde güneş almıyorlardı.Burda hallarinden çok memnunlar hergün biraz daha büyüyorlar ama hala çiçek açmadılar.Resim eklemeyecektim kabloyu evde unutmuşum olmadı.
beyaz06 canım resimlerini eklermisin ne güzel olmuştur şimdi insan yemeye kıyamaz domateslerını
Ben öyle diyorum zaten eşime bunların domateslerini yemicez...opuyorumnanaktan

büyük saksıya almam işe yaradı çok çabuk büyümeye başladılar.
en çokda yaprakların en altındaki domatesin kızarmasına şaşırdım.
digerleride şimdilik turuncu yavaş yavaş kızarıyorlar.çok tatlı oldular ya.
koparmaya kıyamıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…