canım ben domatesi ikiye böldüm topragıda biraz kazdım içine domatesi sıktım topragıda üzerine kapadım.güneşli bir yere koydum hergünde suladım. aslından bildigimden degil ya tutarsa diye yaptım.bir baktım büyümeye başladılar.:sm_cool:bu yüzden şu kadar çekirdek koyuluyor diyemem.ama bu yöntemi bir dene.a.s.
teşekkürler canım evet domatesler derin saksıları sevıyorlar demek o kadar domates verırmıs ha vay be a.s.leyla01 evet suladım canım.
saftirik hayırlı olsun domateslerin.
ben çeri domatesleri küçük saksıya dikmişim.bu yüzden birinin yaprakları kurumaya başladı.
bugün büyük bir kovaya ekicem.araştırdım kök salması gerekiyormuş salamayınca solarmış.
birde çeri domateslerin topragı çok olur kök salabilirse ve yerinide severse yılda 250 kg. domates verebiliyormuş.aklınızda bulunsun.a.s.
arkadaşlar merhaba, bende balkonumda domates ve biber yetiştirmek isitiyorum ama birincisi balkoum çok güneş alıyo yani öğren 1'den sonra hep güneş, yanarmı fideler onu merak ediyorum ikinciside; geçen sen edikitğim sardunyaları güvercinler rahat bırakmamıştı, bu fidelere zarar verirlermi nasıl engel olabilirm bir bilginiz varmı?
anaaaaa cicek acmislaaaar,kac zaman icerisinde bu kadar buyuduler?masallahsuperisi
bende müstakil evde oturuyorum bahçeme domates sivri biber dolma biberi patlıcan nana maydanoz yeşil sarmısak ektim sarmısaklar büyüdü yemeğe başladık diğerleri daha çiçek açmadı
gerçekten çok zevkli bir uğraş
arkadaşlar merhaba, bende balkonumda domates ve biber yetiştirmek isitiyorum ama birincisi balkoum çok güneş alıyo yani öğren 1'den sonra hep güneş, yanarmı fideler onu merak ediyorum ikinciside; geçen sen edikitğim sardunyaları güvercinler rahat bırakmamıştı, bu fidelere zarar verirlermi nasıl engel olabilirm bir bilginiz varmı?
bunlar biberlerim araya sıkıştırıyım dedim daha yeni yeni büyüyorlar
işte çeri domateslerim
inşallah çıktı resimler ilk resim ekleyişim siteyede.