Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkon bahçeciliği

030yaw.jpg

buda hani bahsetmiştim domatesin çekirdeginden yetiştirdim diye o domatesim.
henüz çiçek açmadı ama çabuk büyüyor ve mis gibi kokuyor.

slm kızlar annecimle bende petunya yetiştiriyoruz balkonda..sizin domatesler cok güzel bende mi yetiştirsem acaba birde mis gibi kokuları oluyor bayılırım domates yapragına opuyorumnanaktan resimlerini becerebilirsem eklerim

beyaz06 canım maşallah domateslerin çok şirin boyundan çok domatesi var.kaydirigubbakcemile3 benım çerilerin boyu uzun olcak sırıkmış.Eklicem yakında resimleri a.s.

saftirikcim bekliyorum resimlerini.opuyorumnanaktan
ay benimkiler bodur ya keşke sırık olandan alsaymıştım.
bende diyorum bunlar domates veriyor ama niye uzamıyor diye.kaydirigubbakcemile3

saftirikcim bekliyorum resimlerini.opuyorumnanaktan
ay benimkiler bodur ya keşke sırık olandan alsaymıştım.
bende diyorum bunlar domates veriyor ama niye uzamıyor diye.kaydirigubbakcemile3

Canım sorma ya valla 1 saat tir resim yüklemeye ugraşıyorum.Geçengün benim bilgisayara format atıldı hep telefonumla çekip yüklüyordum resimleri telefonumun bilgisayardakii programı silinmiş yeniden yükleyim dedim cd rom calışmıyor.Yani aksilikler hep üst üste geldi.Ama akşam eşimin bilgisayarından denicem.
Bu arada yarın türkiyeye geliyorum izin için 20 gün ordayım inşallah turkbayragi

canım sen şimdi Türkiyedesin çok sevindim tatlım senin adına iyi tatiller diliyorum.opuyorumnanaktan

benimde sogan, maydonoz ve asma var balkondaopuyorumnanaktan vede bisürü ciceka.s.

resimleriniz harika arkadaslar :nazar:

picture.php
[/IMG]

picture.php

picture.php

benim domates bir tane çıktı..biberde çok var
salatalıklarda büyümeye başladı..

acaba büyük saksıyamı alsam ben üçünüde uzun balkon saksına ekmiştim..

beyaz harika olmuş domateslerin kızarmaya başlamışlar..

benim domates bir tane çıktı..biberde çok var
salatalıklarda büyümeye başladı..

acaba büyük saksıyamı alsam ben üçünüde uzun balkon saksına ekmiştim..

beyaz harika olmuş domateslerin kızarmaya başlamışlar..

teşekkür ederim canım benim
büyük saksıya almanda fayda var bende ilk önce uzun saksılara dikmiştim gelişmediler şimdi büyük saksılara aldım kocaman oldular.kök salabilmeleri çok önemli.opuyorumnanaktan

resim yükleyen arkadaşlar hepsi çok güzel hepinizi tebrik ediyorum.
bende izinden döndüm ve gözlerime inanamadım 20 günde domateslerim dev gibi olmuşlar kaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda resim yüklicem söz bu kez
yalnız işlerim çok birikti onları bitirmem lazım

KIzlar nane maydonoz tohumlarını nerden buluyosunuz burda marketlerde baktım yok

çiçekçilere baktınmı canım.yada taze nane ve maydonozu saplarından kopar topraga ek ben öyle yaptım banada kayınvalidem söylemişti başta tutmaz sandım ama tuttular.naneler acayip arsız oluyor hemen büyüyor.a.s.

resim yükleyen arkadaşlar hepsi çok güzel hepinizi tebrik ediyorum.
bende izinden döndüm ve gözlerime inanamadım 20 günde domateslerim dev gibi olmuşlar kaydirigubbakcemile3
en kısa zamanda resim yüklicem söz bu kez
yalnız işlerim çok birikti onları bitirmem lazım

hoşgeldin canım
bak şimdi iyice merak ettim domateslerini
benim çerilerin biri kurudu nazar degdi valla
eve her gelene göstermekten sonunda kuruttum nasıl üzüldüm anlatamam.:gitme:

çiçekçilere baktınmı canım.yada taze nane ve maydonozu saplarından kopar topraga ek ben öyle yaptım banada kayınvalidem söylemişti başta tutmaz sandım ama tuttular.naneler acayip arsız oluyor hemen büyüyor.a.s.

Uvv çok teşekkürlera.s

bende yazın başında maydonoz tohumlarıu alıp ektim..
şimdi resmen minik bir maydonoz filom oluştu..
yakında resimlerim...

Kizlar ne guzel olmus domatesleriniz masAllah.
Bu sene gecti artik ta bende seneye birseyler daha ekmeyi dusunuyorum kismetse.

Bu sene ektiklerim ise; reyhan, feslegen, nane ve kekik.

resim097z.jpg

resim098.jpg

X