Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkon bahçeciliği

saftrikcim ne alemde domaterlerin bitkilerin cok merak ediyorum
tohum degıl ama bende fıdan alayım pazardan en kısa zmanda
acaba resımdekıler gıbı domateslerım olurmukı?

ben burayı nasıl kaçırmışım.benimde çeri domateslerim var.bende fidan olarak aldım aldıgımda sadece yaprakları vardı şimdi bir sürü domatesim oldu.hergün bakıyorum ya çiçek açmışlar yada domates oluşmaya başlamış.çok mutlu oluyorum insanı dinlendiriyor.isterseniz resimlerini ekleyebilirim.a.s.

benimde çiftliğim var soğanlarım yakında yenmeye başlar fotoğraf ekleyebilirsem sizlere gösteririm gelişmeleri ben pek anlamıyorum eşim ilgileniyo ama onların büyümesini izlemek çok güzel iki yıldır sular yoktu inşallah bu yıl çok olacak sebzeler meyvelerde mutlu olacak:)

bende balkonumda organik sebze yetiştirmeye merak saldım..bugün hazır ekilmiş salatalık domates ve biber aldım,şimdi saksıya ekeceğim onları inşallah güzel olurlar..

beyaz06 bende fidan olarak aldım sadece yaprakları var, ne kadar zamanda domates çıkmaya başlıyor,resimleri eklersen çok iyi olur :)

beyaz06 bende fidan olarak aldım sadece yaprakları var, ne kadar zamanda domates çıkmaya başlıyor,resimleri eklersen çok iyi olur :)

1 ayda çıkmaya başladı tabi önce çiçek açtı sonra minik minik oldu akşama ekleyim her geçen gün bir sürü oluyor bende çok şaşırıyorum.

saftrikcim ne alemde domaterlerin bitkilerin cok merak ediyorum
tohum degıl ama bende fıdan alayım pazardan en kısa zmanda
acaba resımdekıler gıbı domateslerım olurmukı?

Canım benım domateslerınbuyumesı durdu sankı hiç buyumuyorlar gıbım gelıyor.Bencede fıdan almak gerekır cunkı tohumdan yetısenler cok zor buyuyorlar.Tabiki resimlerdeki gibi olabilir.

İsteriz ekle canım resimleri.Benim hatam da çeri domateslerimi tohumdan ekmek oldu fidan alsaydım şimdi kocaman olmuşlardı daha minicikler şimdi a.s.

Ayy benim hep hayalım müstakil bir ev azda bahçesi olcak orda sebze yetiştircem Resimleri eklerseniz çok sevinirima.s.

bunlar biberlerim araya sıkıştırıyım dedim daha yeni yeni büyüyorlar

işte çeri domateslerim

inşallah çıktı resimler ilk resim ekleyişim siteyede.

beyazcım domateslerın cok tatlı gorunuyor
her sabah bı baska sevınıyor ınsan
bende aldım fıdan ama cerry domatesmı bılmeıyorum buyuk marketlerın bırınden almıstım ıns cerrydırler

bunlar biberlerim araya sıkıştırıyım dedim daha yeni yeni büyüyorlar

işte çeri domateslerim

inşallah çıktı resimler ilk resim ekleyişim siteyede.

Harikalar maşallah a.s.
Benimkiler hiç buyumuyorlar sanırım evde fazla güneş alamadıkları için bugün iş yerime getirdim inşallah burda daha iyi olcaklar.

beyazcım domateslerın cok tatlı gorunuyor
her sabah bı baska sevınıyor ınsan
bende aldım fıdan ama cerry domatesmı bılmeıyorum buyuk marketlerın bırınden almıstım ıns cerrydırler

ipekcim teşekkür ederim
gerçi domatesleri tam gözükmüyor iyi çekememişim.
inan çocuklarım gibi oldular ay ben bunları olgunlaşınca nasıl koparıp yicem insan kıyamıyor.

Harikalar maşallah a.s.
Benimkiler hiç buyumuyorlar sanırım evde fazla güneş alamadıkları için bugün iş yerime getirdim inşallah burda daha iyi olcaklar.

canım teşekkür ederim.tohum ekdigin için geç büyüyorlardır.bende bir saksıya normal domatesin içindeki çekirdekleri koydum 2 haftada çkmaya başladılar ama şu an 2 ay oldu çok yavaş büyüyorlar.domatesler güneşi çok seviyor birde fazla suyu sevmiyorlar.güneş alan yere götürmekle çok iyi yapmışsın.inşallah seninkilerde çabucak büyürler.büyüyünce resimlerini eklersin dimi.a.s.

Eklerim canım resimlerini biraz kendilerini toparlasınlarda inşallah. a.s.

ben simdi bi saksiya domatesin icindeki ceyirdekleri koyarsam cikarlar mi?ne kadar cekirdek koyayim?

ben simdi bi saksiya domatesin icindeki ceyirdekleri koyarsam cikarlar mi?ne kadar cekirdek koyayim?

canım ben domatesi ikiye böldüm topragıda biraz kazdım içine domatesi sıktım topragıda üzerine kapadım.güneşli bir yere koydum hergünde suladım. aslından bildigimden degil ya tutarsa diye yaptım.bir baktım büyümeye başladılar.:sm_cool:bu yüzden şu kadar çekirdek koyuluyor diyemem.ama bu yöntemi bir dene.a.s.

arkadaşlarım bende kendime göre bir sürü sebzeler diktim daha yeniler ama nasıl huzur buluyorum anlatamam hele eşimle karşılarına geçip kahve içmiyormuyuz en luks yerlere değişmem ne mutlu bizlere küçücük şeylerle mutlu olabiliyoruz bu konuyu açan arkadaşıma ve paylaşımları olan arkadaşlarıma çok teşşekkür ederim .....a.s.

Biz geçen yıl acı biber dikmiştik küçük olanlarından.. Çok fazla çıkmıştı yani çok bereketliydi ama bitane bile yiyemedik. Felaket acı bişeydi, biz acıyı severiz ama onu yiyemedik, bir kaç tane yemeklere koyduk okadar.

Bu yılda bişeyler ekmek istiyorum ama yazın burda olmayacağız bakamayız diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…