ben burayı nasıl kaçırmışım.benimde çeri domateslerim var.bende fidan olarak aldım aldıgımda sadece yaprakları vardı şimdi bir sürü domatesim oldu.hergün bakıyorum ya çiçek açmışlar yada domates oluşmaya başlamış.çok mutlu oluyorum insanı dinlendiriyor.isterseniz resimlerini ekleyebilirim.a.s.
beyaz06 bende fidan olarak aldım sadece yaprakları var, ne kadar zamanda domates çıkmaya başlıyor,resimleri eklersen çok iyi olur :)
saftrikcim ne alemde domaterlerin bitkilerin cok merak ediyorum
tohum degıl ama bende fıdan alayım pazardan en kısa zmanda
acaba resımdekıler gıbı domateslerım olurmukı?
ben burayı nasıl kaçırmışım.benimde çeri domateslerim var.bende fidan olarak aldım aldıgımda sadece yaprakları vardı şimdi bir sürü domatesim oldu.hergün bakıyorum ya çiçek açmışlar yada domates oluşmaya başlamış.çok mutlu oluyorum insanı dinlendiriyor.isterseniz resimlerini ekleyebilirim.a.s.
benimde çiftliğim var soğanlarım yakında yenmeye başlar fotoğraf ekleyebilirsem sizlere gösteririm gelişmeleri ben pek anlamıyorum eşim ilgileniyo ama onların büyümesini izlemek çok güzel iki yıldır sular yoktu inşallah bu yıl çok olacak sebzeler meyvelerde mutlu olacak:)
bunlar biberlerim araya sıkıştırıyım dedim daha yeni yeni büyüyorlar
işte çeri domateslerim
inşallah çıktı resimler ilk resim ekleyişim siteyede.
beyazcım domateslerın cok tatlı gorunuyor
her sabah bı baska sevınıyor ınsan
bende aldım fıdan ama cerry domatesmı bılmeıyorum buyuk marketlerın bırınden almıstım ıns cerrydırler
Harikalar maşallaha.s.
Benimkiler hiç buyumuyorlar sanırım evde fazla güneş alamadıkları için bugün iş yerime getirdim inşallah burda daha iyi olcaklar.
canım teşekkür ederim.tohum ekdigin için geç büyüyorlardır.bende bir saksıya normal domatesin içindeki çekirdekleri koydum 2 haftada çkmaya başladılar ama şu an 2 ay oldu çok yavaş büyüyorlar.domatesler güneşi çok seviyor birde fazla suyu sevmiyorlar.güneş alan yere götürmekle çok iyi yapmışsın.inşallah seninkilerde çabucak büyürler.büyüyünce resimlerini eklersin dimi.a.s.
canım teşekkür ederim.tohum ekdigin için geç büyüyorlardır.bende bir saksıya normal domatesin içindeki çekirdekleri koydum 2 haftada çkmaya başladılar ama şu an 2 ay oldu çok yavaş büyüyorlar.domatesler güneşi çok seviyor birde fazla suyu sevmiyorlar.güneş alan yere götürmekle çok iyi yapmışsın.inşallah seninkilerde çabucak büyürler.büyüyünce resimlerini eklersin dimi.a.s.
ben simdi bi saksiya domatesin icindeki ceyirdekleri koyarsam cikarlar mi?ne kadar cekirdek koyayim?