- 7 Mayıs 2008
- 4.916
- 3
- 49
Tamam canım ilk fırsatta denemek istiyorum.Taze taze çok güzel olur diye düşünüyorum tabii bakabilirsem.
Canımcım bahçen var da domates mi büyütcen bir de.Çabuk dik onları yemeye geleceğiz tamam mı? hihoyyyt
bende maydonoz dereotu, falan aldım ama daha ekmedim ekicem inşallah bende çok seviyorum bu işleri. benim terasım var kocaman yer müsait bakalım nasıl olacak :dance:
perihanfatma kızlar bende soğan ve sarımsak diktim saksılarıma cıkmaya başladı ben cok mutlu oluyorum eşimle birlikte sabah onların yanına ğidiyoruz
bizde öyleyiz eşim önceleri istemiyordu tatile ğitdiğimizde kurur falan diyordu ama şimdi durmadan saksı alıp dikelim diyor
Ayyy benım öyle terasım olsa karpuz bile ekerim ayol :roflol: benim minicim bir tane balkonum var hadı ekte bize terasının resimlerini göster.
Bizde aynı her sabah eşimle sulama yarışına giriyoruz,ben suluyorum eşim gidip tekrar suluyo kuru kalan yerlerı var diye fazla ilgiden ölcekler diye korkuyorum :roflol:
bence herkes mutlaka evinde birşeyler yetiştirmeli benide çok mutlu ediyor.
Ayyy benım öyle terasım olsa karpuz bile ekerim ayol :roflol: benim minicim bir tane balkonum var hadı ekte bize terasının resimlerini göster.
Bizde aynı her sabah eşimle sulama yarışına giriyoruz,ben suluyorum eşim gidip tekrar suluyo kuru kalan yerlerı var diye fazla ilgiden ölcekler diye korkuyorum :roflol:
bence herkes mutlaka evinde birşeyler yetiştirmeli benide çok mutlu ediyor.
Ben de balkonda çeşitli sebzeler yetiştiriyorum. Bu yıl ilk defa çilek ektim, şimdiden dalında 6 tane var. Yetişmelerini sabırsızlıkla bekliyorum. Çok zevkli bir uğraş stres atmaya iyi geliyor, herkese tavsiye ederim.
ayyy bu konu çok hoşuma gitti ben çocuklar düşünüyorduk..düşünce şimdi kesinleşti..sevgiler...
saftirik birşey sorucam bende çok acemiyim bu konularda resimni koyduğun filizler saksıya geçicek demişsn bizdemi öyle yapıcaz ilk etapta?yani farklı bi yerde büyütüp sonramı alıcaz birde nasıl taşıcaz kırılmazmı filizler felan kafam karıştırda bende ekmek istiyorum küçük bi balkonum var ve acemiyim
saftirik birşey sorucam bende çok acemiyim bu konularda resimni koyduğun filizler saksıya geçicek demişsn bizdemi öyle yapıcaz ilk etapta?yani farklı bi yerde büyütüp sonramı alıcaz birde nasıl taşıcaz kırılmazmı filizler felan kafam karıştırda bende ekmek istiyorum küçük bi balkonum var ve acemiyim