Bahçe Bakımı ve Çiçekler Balkon bahçeciliği

Kizlar soz vermistim bir turlu resim yukleyememistim benim ceriler en sonunda cicek actilar

Allahım gözlerime inanamadım Maşallah hemde 41 kere ne kadar güzel olmuş çerilerin kocaman olmuşlar
benim çeriler hala bodur :sinifsinif:

Allahım gözlerime inanamadım Maşallah hemde 41 kere ne kadar güzel olmuş çerilerin kocaman olmuşlar
benim çeriler hala bodur :sinifsinif:

Sagol canım evet halada uzuyorlar cinsi böyleymiş bunun ama çok sıcak ne kadar sulasamda en üst yaprakları hep susamış gibi soluk duruyo,heralde oraya su biraz zor gidiyo kaydirigubbakcemile3

Sagol canım evet halada uzuyorlar cinsi böyleymiş bunun ama çok sıcak ne kadar sulasamda en üst yaprakları hep susamış gibi soluk duruyo,heralde oraya su biraz zor gidiyo kaydirigubbakcemile3

Cok guzeller canim masAllah,
birde sana bir oneride bulunacagim suladiktan sonra birde fisfis'a su doldur
yapraklarina sik onlar da biraz serinlesinler belki bu sorunun cozulur boylece.

Cok guzeller canim masAllah,
birde sana bir oneride bulunacagim suladiktan sonra birde fisfis'a su doldur
yapraklarina sik onlar da biraz serinlesinler belki bu sorunun cozulur boylece.

Teşekkür ederim canım hemen denicem inşallah düzelirler

Kızlar çerilerimin çiçekleri soldu neden acaba
Boyuda halaa uzuyor 1.5 m oldular
ben ne zaman görecegim bunların domateslerini mafoldumben

canım çiçekler açtıktan sonra soluyor sonrada yavaş yavaş domatesi dönüşüyor solmaları çok normal bak bir kaç güne kadar domateslerin oluşmaya başlıcak.:lepi:

canım çiçekler açtıktan sonra soluyor sonrada yavaş yavaş domatesi dönüşüyor solmaları çok normal bak bir kaç güne kadar domateslerin oluşmaya başlıcak.:lepi:

Hayır canım anladım dedigini ama benimkiler öyle olmadı çiçekler saplarıyla kurudu mafoldumben

Hayır canım anladım dedigini ama benimkiler öyle olmadı çiçekler saplarıyla kurudu mafoldumben

hımm anladım canım çok güneşte kalıyorlarsa sularıda az geliyorsa ondandır benim bir çeride öyle oldu kurudu gitti.mesela sabahtan akşama kadar güneş alacagı yere koyma ya sabah yada akşam güneş alsınlar.ben digerlerini öyle kurtardım.a.s.

bende eve gidince bugun öğlen fotolarını çektim ama yükleyemiyorum
sayfa hatası veriyor
benim de domateslerim biberlerim var.
ilkbaharda roka-tere ekmiştim.hergün gözlerinin içine baktım büyüsünler diye.büyüdüler ve 2 hafta sonra tohum çıkartmaya başladılar.bende onları söküp yerine acı biber ektim:):)
29 köküm olmuş:):):)
öğlen topladım küçük bi kavanoz turşularıı yaptım ama..

Son düzenleme:
bu aylarda ne dikebilirim kızlar benimde maydonz roka ekşi ot biber falan vardı ama 1 yıl da 2 kere taşınınca hepsi gitti ama şimdi uzun zaman taşınmıcam inşallah.bende bişeyler ekmek istiyorum ama ne ekebilirim fikir verirseniz sevinirim

Canım heralde bu saatten sonra maydano,derotu,ekşi ot ,sogan falan ekilir.taze taze çıkar ne güzel.

Kızlar benım çeri domateslerini ofisin bahçesine diktim yaklaşık 1 ay önce bahçeye gecer gecmez nasıl çiçek açtı şimdi hepsinde okadar çok domates varki kızaracaklar yakında
inşallah resimlerini eklicem.

Ne güzel insanın kendii yetiştirdigi şeyden turşu yapması çok hoş bir duygu olsa gerek :))
Resimlerini bekliyoruz canım hatta turşunun bilee :)))

Canım resımlerın cok buyuk düzeltebilirsen boyutunu bıraz daha iyi olacak
maşallah çok biberin çıkmış çokta acıya benzıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…