Bisküvi - Kurabiye Tarifi Balkabağı Kurabiyesi Ve Minik Tuzlu Kurabiye - Yayla Margarin Sponsorluğunda

Bayıldım kurabiyeye. Malzeme olarak balkabağı aradım :) Elma daha çok severim tabi. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Balkabağı ile deneyeceğim , bakalım nasıl olacak.

Iki sorum var ; margarin yerine tereyağı kullanabiliyor muyuz ?

Limon sıkacağı ile yapsam bu şekil olur mu ?

Bonus sorum :) , ip yanmıyor mu ?

Çok şirin bir kurabiye.Ben de bayılıyorum bu kurabiyeye.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.

Teşekkür ederim :) Ben balkabağı ile denemedim hiç, güzel olabilir .
Limon sıkacağıyla denemedim ama iple yapmak zor gibi görünse de kolay, yanmadı bende yanar sandım ama yanmadı, çok ince olmayan bi iple yapın ama :)

Tereyağ da olabilir ben genelde margarin kullanıyorum ama o da olur neden olmasın :)

Hamuruna turuncu gıda boyası konup iç harcı da elma yerine bal kabağı ile değiştirilebilir sanki. Daha Bi gösterişli olabilir. En çok bu tarifi beğendim bol şanslar...

Ellerine sağlık çok şekerler

Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim gıda boyası hiç aklıma gelmedi zaten bianda karar verdim öylede değişik durabilir :)
Hamuruna turuncu gıda boyası konup iç harcı da elma yerine bal kabağı ile değiştirilebilir sanki. Daha Bi gösterişli olabilir. En çok bu tarifi beğendim bol şanslar...

Ellerine sağlık çok şekerler

Ellerine sağlık bol şanslar yarışmada.

Canim ellerine saglik. Basarilar diliyorum ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…