Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Balım'ın sizin desteğinizle aldığı köşe koltuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi balımmert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok güzelmiş koltugun iyi günlerde kullan
birde tablolar asarsın odaya harika olur...
allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..

sütlü gayfe yatak olmuyor canım.fiyatıda 1400 yataştan aldık.bu arada aklında bulunsun yatak olanlar sert oluyor.biz pufidik olsun istediğimiz için bunu aldık.

hepinize iyi dilekleriniz için kocaman kocaman teşekkürler..

güle güle kullanın çok tatlı bi köşe. halı ile de gayet şirin olmuş .

aa benım oturma odamda bunun aynısı. cok yerınde bır tercıh o kadar rahat ki anlatamam :) akşam yemekten sonra şekerleme yapmak için birebirhihoyyyt

güle güle kullan..görsel olarak harıka elbet ama kullanıma gelınce begenmıorum..gelen ınsanlar su testısı gıbı dizilince vs sorun yaşanıor..yınede cok gzl hayırlısı olsun.

güle güle kullan..bence çok şık...daha sonrada misafir için 2 dene tekli al tamam işte..eskidenmiş o illa 7 kişik olacak mantığı peehh!...ben modern tasarımı daha çok sefiiom..mutlu mutlu oturun emi..:))

canım iyi günlerde ,sağlıklı ,sıhatli ,mutlu ,mesud kullanın :)

benımde var bu takımdan oturma odamda yatastan aldık o zaman tek renktı sonra farklı renklerınıde cıkardıklar

gule gule kullanın kaydirigubbakcemile5

Allah huzur ve mutluluk versin canım benim,çok güzelmiş gerçekten güzel günlerde kullan inşallahhihoyyyt Darısıda bize olsun...kaydirigubbakcemile3

güle güle eskitin bende baktım yatasta gecen gün de daha 3 yıllık evliyim koca oturma grubunu atamam ki ama insanın aklı da kalmıyo degil....

BENDE COK SEWIYORUM KOSE TAKIMLARINI AMA NISANLIM ISTEMIYOO GELEN MISAFIRLERI NERDE YATIRICAKSIN DIYORRkaydirigubbakcemile3 BIZDE EN SONUNDA YATASTAN VENTURO MODELI IKI TANE PEMPİŞ YATAKLI KANEPE ALDIKKhihoyyyt

yataş'ın cronos köşe takımı var.ben ondan aldım kırmızısını.bir de krem puf aldım.cronos yatak da oluyor.2 kişilik hem.

benimde çok beğendiğim koltuklardan biri bu :)

Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin, he bide darısı başımıza :Saruboceq:

düğün ne zaman peki? ayakkabının altına bizim nicklerimizide yazar mısıınn kaydirigubbakcemile5 belki işlerimiz hızlanır :utangac:
çok güzel benim aldığım köşe takımıyla aynı renk yataştan karel köşe takımı resmi koyamadım ama çok mutluyum..:sm_cool:

Back
X