Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozman su attigin fotoyla katilsan ?Aaaaaa ben bunu gormemistim nasil olucak ben hamsi tava yapmistim
Karides guvec canim onuda ben yaptim ama fotograf cekmemistim fazlaozman su attigin fotoyla katilsan ?
daha yeni basladi bidaha yapip katilabilirsin .Karides guvec canim onuda ben yaptim ama fotograf cekmemistim fazla
Tatlim bende o ayardayim ama kalamar karides yiyen %10 hatta %8 gibi bir kesim olunca yapma isteme arzusu yok oluyorGüveçte karides ve kalamar yapana direk oyummmm:))))))
Katılan herkese kolay gelsin
ben hic yemedim yiyeeim de yok ama guvecteki karidesin guzl gozukuyorduTatlim bende o ayardayim ama kalamar karides yiyen %10 hatta %8 gibi bir kesim olunca yapma isteme arzusu yok oluyor
O zaman kesin tarif geliyorEki Görüntüle 2074085 buda bizim teknenin gulleri bogazin melekleri
Ya canim yaptim.yukledim bile ama kazen bisey yazmis kala kaldimO zaman kesin tarif geliyor
Hamsi tava kabul etmiyoruz canımYa canim yaptim.yukledim bile ama kazen bisey yazmis kala kaldim
Cok uzuldumHamsi tava kabul etmiyoruz canım
Kazen ben anlamadim tarifi yaptım hazırladım sundum yüklediğim Her şey bittikten sonra sizin Yazdığınız duyuruyu gördüm Hamsiye yapmak hamsinin Kılçıklarını ayıklamak onları birbirine kapatıp kızartmak salatasını hazırlamak Bunların hepsi zaman alan şeyler ne olursa olsun tarif tarif diyor Neden itiraz ettiğinizi anlayamadım bunalima girmek uzereyim suan karides guvec yapicaktm ama onuda herkes sevmiyor lufer yuzunu gosterse bi lufer yapardim ama oda cikmiyor suan
Karides guvec yapicaktim bilmeyenler var diye vazgectim hamsili pilav yapicaktim yarin sabah yola cikicam ziyan olur dedim en iyisi tava yapayim en azindan tuketilir diye dusundum ki yendi bitti :) sans bana kustuBen geçen seneki balık yarışmalarına da baktım, çoğu kişi hamsi tava yapmış ve bilindik lezzetli bir tarif olduğu için hep oylar ona gitmiş. Siz de uğraşıyorsunuz emeğinizi asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama kızartma yani kızartma yapmak, belli bir tarifi olmuyor, temizle unla kızart. Zannediyorum biraz daha çeşitli tarifler isteniyor, mesela hamsili pilav yapsaydınız kabul edilirdi muhakkak. Zaten en başta belirtilmiş herhangi bir balık kızartması tarifi kabul edilmeyecektir diye. Neyse sıkmayın canınızı. :) Karides güveç yapın valla ben bayılırım.