• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
IMG-20171007-WA0002.jpg
buda bizim teknenin gulleri bogazin melekleri

Kazen Kazen ben anlamadim tarifi yaptım hazırladım sundum yüklediğim Her şey bittikten sonra sizin Yazdığınız duyuruyu gördüm Hamsiye yapmak hamsinin Kılçıklarını ayıklamak onları birbirine kapatıp kızartmak salatasını hazırlamak Bunların hepsi zaman alan şeyler ne olursa olsun tarif tarif diyor Neden itiraz ettiğinizi anlayamadım :( bunalima girmek uzereyim suan:kızgın: karides guvec yapicaktm ama onuda herkes sevmiyor lufer yuzunu gosterse bi lufer yapardim ama oda cikmiyor suan:bicak:

Son düzenleme:
Kazen Kazen ben anlamadim tarifi yaptım hazırladım sundum yüklediğim Her şey bittikten sonra sizin Yazdığınız duyuruyu gördüm Hamsiye yapmak hamsinin Kılçıklarını ayıklamak onları birbirine kapatıp kızartmak salatasını hazırlamak Bunların hepsi zaman alan şeyler ne olursa olsun tarif tarif diyor Neden itiraz ettiğinizi anlayamadım :KK43: bunalima girmek uzereyim suan:kızgın: karides guvec yapicaktm ama onuda herkes sevmiyor lufer yuzunu gosterse bi lufer yapardim ama oda cikmiyor suan:bicak:

Ben geçen seneki balık yarışmalarına da baktım, çoğu kişi hamsi tava yapmış ve bilindik lezzetli bir tarif olduğu için hep oylar ona gitmiş. Siz de uğraşıyorsunuz emeğinizi asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama kızartma yani kızartma yapmak, belli bir tarifi olmuyor, temizle unla kızart. Zannediyorum biraz daha çeşitli tarifler isteniyor, mesela hamsili pilav yapsaydınız kabul edilirdi muhakkak. Zaten en başta belirtilmiş herhangi bir balık kızartması tarifi kabul edilmeyecektir diye. Neyse sıkmayın canınızı. :) Karides güveç yapın valla ben bayılırım. :kk77:

Ben geçen seneki balık yarışmalarına da baktım, çoğu kişi hamsi tava yapmış ve bilindik lezzetli bir tarif olduğu için hep oylar ona gitmiş. Siz de uğraşıyorsunuz emeğinizi asla küçümsemiyorum yanlış anlamayın ama kızartma yani kızartma yapmak, belli bir tarifi olmuyor, temizle unla kızart. Zannediyorum biraz daha çeşitli tarifler isteniyor, mesela hamsili pilav yapsaydınız kabul edilirdi muhakkak. Zaten en başta belirtilmiş herhangi bir balık kızartması tarifi kabul edilmeyecektir diye. Neyse sıkmayın canınızı. :) Karides güveç yapın valla ben bayılırım. :kk77:
Karides guvec yapicaktim bilmeyenler var diye vazgectim hamsili pilav yapicaktim yarin sabah yola cikicam ziyan olur dedim en iyisi tava yapayim en azindan tuketilir diye dusundum ki yendi bitti :) sans bana kustu

Back