Çorba mıbalık konusunda beceriksizim yemeyi severim ancak bir sonraki kategori çorba olsun diye umuyorum
Amiiiiinnnnn insallah nevoommmRabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah
en sevdiğim şeyÇorba mıBakalım kısmet neden olmasın
Çorba sevilmez mien sevdiğim şey
dimi ama :)Çorba sevilmez mi
Teşekkür ederim tatlım Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere❤❤❤❤Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah
İnşallah canım hayırlısını versin Rabbim bende kan pıhtılaşması var uç düşüğüm oldu insan yasadığı sürece imtihan daBenimde yok canım 4 yıllık evliyim bende geciyo bilehayırlısı nasip kısmet bekliyorum hala
Cok gecmis olsun canim,3 düşük ne demek keske ilk dusukte yapsalar doktorlar ama genelde 3 dusugu bekliyorlar bu pihtilasma testini yapmak icin.benimde kalp atışı durdu,patolojiye gitti bi sorun gözükmedi.doktor kromozom bozuklugundan dolayıdır dedi.3 düşük olmadan genetik test yapilmiyo dediiİnşallah canım hayırlısını versin Rabbim bende kan pıhtılaşması var uç düşüğüm oldu insan yasadığı sürece imtihan da
Çorba olursa bu seferde mercimek çorbası yasak olur herhaldeÇorba mıBakalım kısmet neden olmasın
Aynen öyle yaparızÇorba olursa bu seferde mercimek çorbası yasak olur herhalde
Yasak olmazsa kaçarı yok 1.belliAynen öyle yaparız
Daha önce sık 1. olanları kategoriye eklemeyelimYasak olmazsa kaçarı yok 1.belli
Bence de...Daha önce sık 1. olanları kategoriye eklemeyelim
Canım Sanada çok geçmiş olsun ilk ikisinde kalp atışı dahi olmadan alındı düşükte değil aslında sadece kese oluştu dedi. Doktor ve tahlil yapıldı sonuç kan pıhtılaşması dedi ve üçüncüsüne iğneyle oluyormuş dıye hamile kaldım ve sadece onda duydum o kalp atışlarını ama çok sürmedi iki aylık gıbı durdu ve aldılar patoloji sonucu bişey çıkmadı kromozom karada bakıttık eşimdede sorun çıkmadı sadece kan pıhtılaşması dediler ama o korkuyla 6 yildir bn çocuk düşünmedim o acılar beni mahvetti çünkü Rabbim herkese acil şifalar versin inşallahCok gecmis olsun canim,3 düşük ne demek keske ilk dusukte yapsalar doktorlar ama genelde 3 dusugu bekliyorlar bu pihtilasma testini yapmak icin.benimde kalp atışı durdu,patolojiye gitti bi sorun gözükmedi.doktor kromozom bozuklugundan dolayıdır dedi.3 düşük olmadan genetik test yapilmiyo dediiiyi de o acıyı yaşayan benim,doktorların umurunda değil valla.neyse,insallah tez vakitte tekrar hamile kalirsin,o zaman iğne ve ilac kullanirsin tutunur insallah melegin sana bu arada 3 hamileliginde de kaçıncı haftada kalbi durdu mesela hatirliyor musun?yoksa kalp atışıni duymadan mi düşürdün üçünü de?
Amiin canim.en son ki gebeliginde igne kullandigin halde mi durdu kalp atışı?eger hamile kalirsam ozellikle doktora yazdircam pihtilasma ilaclarindan.olsa da kullanicam olmasa da.bidaha riske atamam.canim benim cok iyi anliyorum seni,cok zorlu yıpratıcı bi süreç.rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeCanım Sanada çok geçmiş olsun ilk ikisinde kalp atışı dahi olmadan alındı düşükte değil aslında sadece kese oluştu dedi. Doktor ve tahlil yapıldı sonuç kan pıhtılaşması dedi ve üçüncüsüne iğneyle oluyormuş dıye hamile kaldım ve sadece onda duydum o kalp atışlarını ama çok sürmedi iki aylık gıbı durdu ve aldılar patoloji sonucu bişey çıkmadı kromozom karada bakıttık eşimdede sorun çıkmadı sadece kan pıhtılaşması dediler ama o korkuyla 6 yildir bn çocuk düşünmedim o acılar beni mahvetti çünkü Rabbim herkese acil şifalar versin inşallah
İnşallah paketin yenilenmesine çok zaman yoktur ,hanımlar nasılsınız ben geçen hafta balığımı yaptım yüklemeye fırsatım olmadı ama çok benzeri var çok olmasada benzer diyeyim :)) çok açtık fotoları çekip hemen oturup yedik sonra baktım ki çok net çıkmamış çok uğraştığım için yinede katılacağım biraz rahatsızlığım var o geçsin nette de sıkıntılarımız var paketim yenilenmesini bekliyorumsonra gidip detaylı tarifleri inceleyeceğim
Amin canım inşallah evet iğne kullandığım halde durduAmiin canim.en son ki gebeliginde igne kullandigin halde mi durdu kalp atışı?eger hamile kalirsam ozellikle doktora yazdircam pihtilasma ilaclarindan.olsa da kullanicam olmasa da.bidaha riske atamam.canim benim cok iyi anliyorum seni,cok zorlu yıpratıcı bi süreç.rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
Nasip degilmis demekkiAmin canım inşallah evet iğne kullandığım halde durdu
İnşallah canım nasip kısmet değilmiş gerçektenNasip degilmis demekkiinsallah nice bebislerimiz olur canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?