Balikesir///10

Balıkesirlileri samimi bulmayanları Ayvalık'a bekliyorum canlarım.

Selam arkadaşlar ben aslen bursalıyım ama eşim bandırmalı ve 10 yıldır burada yaşıyorum. Artık bende bandırmalı sayılırım :1rolleyes:

arkadaşlar merhaba. bende balıkesirliyim ve aşırı derecede balıkesir hayranıyım belki de balıkesirden çooooook uzaklarda yaşamak zorunda olduğum için erzurumda zorunlu hizmetteyiz. burdan Ayvalık'a tayin istemeyi düşünüyoruz tabi açık olursa.

selam bende bandırmalıyım ve memleketlileriminde bu sitede olmasından çok memnun oldum bir ara istersen tanışalım

Balıkesirli değilim ama eşim Balıkesirli:) Bir merhaba demeden geçemedima.s.

slm bende bandırmalıyım bandırmalılarıda görünce çok mutlu oldum

ben çok uzun zaman önce üye oldum ama sadece incelemeyle kaldım kadınlar kulübünü ama artık dayanamıyacam bende sizlerle paylaşacam yaşadıklarımı bu arada bende balıkesirliyim arkadaşlar ve merkezde oturuyorum şutarafagitti

bende balıkesir altınoluktayım:) yazları güzel ama kışlar çok sıkıcı maalesef yapacak birşey yok

mrb arkadaşlar bende balıkesir KEPSUT tan ... yokmu aranızda kepsutlu

selam ben de balıkesir dursunbey liyim. dursunbey den kimse yok herhalde?

selam lusya bende bandırmalıyım burda hemşerilerimin olduğunu görmek beni çok sevindirik ettiiii

slm net ya ben bandırmalıyım ama susurlukta oturuyorum haberin olsun susurluklu yokmu diye sormuştuda

var cocişkom bende bandırmadanım şu an orda oturmuyorum ama çok yakındayım ailem orda sunullah mahallesinde. Belki gidince görüşürüz ben sıksık ordayım

canım sana öreni tavsiye edrim kafa dinlemek ve denize girmek için müthiş biryer

sevorane canım sana öreni tavsiye edrim kafa dinlemek ve denize girmek için müthiş biryer

kızlar bende akçayda oturuyorum,üstelik edremitliyim ama niye hiç buralardan kimse yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…