Balikesir///10

merhaba canım erdek yazlık bi yer ama gerçekten çok güzel

hepiniz h.g canlarım hemşerilrimiz sizleri görmek çok güzel uzun zamandır girememiştim pc sorunum vardı cvp yazamadım tanışmak dileğiyle aramıza h.g

baharım gel cnm benim h.g bitanem ne demek her zaman beklerim kardeşim benim

kızlarr bu kadar balıkesirli varken bizler niye buluşmuyoruz.....merkezde oturan arkadaşlar yada merkeze gelebilecek arkadaşlar birgün belirleyelim ve buluşalım ne dersiniz.....ben paşaalanında oturuyorum bu arada....

sevgili balıkesirliler ben balıkesirli değilim ama balıkesirde çalışıyorum.
Balıkesirlileri buluşturacak ve firmalarını bir araya getirecek yepyeni bir site açıldı.Bir bakın derim.

hoş geldin baharım kardeşim benim nerdesin ya çok özledim bitanem msn mi ekle cnm görüşelim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

hoş geldin cnm haklısın neden buluşmadıkki bu kadar balıkesirli olacağını zannetmiyordum cnm çok mutlu oldum görüşürüz

bende 1 yıldır altınolutaydım cnm çok güzel yer keşke tanışsaydık küçük su mah oturdum cnm çok sevindim ekle cnm istersen tanışalım

SeLamm ßnde baLıkesir gönenliymm.. :1rolleyes:
Ama şuan aLmanyada yaşıorm malesef ..:çok üzgünüm:

Çook özledmm oralarııı çoook:çok üzgünüm:

slm ben de geldim aranıza .balıkesirden safiye sultan lusyam tanışalım mı.nedersin belkide tanışıyoruzdur.mucuk

lusyam ben balıkesirden safiye sultan tanışalım mı

selam ben varım buluşmaya yeni üyeyim mesajını bekliyorum

bende blk den safiye sultan haydi mesajlarınızı bekliyorum kızlar

Slm Arkadaşlar Bende Balikesir Savaştepe Liyim Ivrindi 112 De çalişiyorum Hepinize Sevgiler

paramedık hoş geldın bende acil tıp teknisyenıyım bılecık devlet hastanesı acılde calısıyorum memnun oldum canımmmm

slm derram bir meslektaşla tanıştığıma memnun oldum balıkesir limisin nereden mezun oldun sevgiler

Kızlar ne haber sesiniz çıkmıyor.Ne oldu Balıkesirlilere.Ben birşey soracam kızlar Balıkesir de bildiğiniz güvenilir bir güzellik merkezi var mı?

kızlar merhabalar ben çok yeni sayılmam ama bende balıkesirliyim ve merkezde oturuyorum.. ay çok sevindim burda balıkseirlileri görünce yaaa...

selam balıkesirli arkadaşlar bizimde gürede yazlığımız var her yıl gideriz kusura bakmayın balıkesiri çok seviyorum ama insanları hiç samimi deil ne bilim bizim içanadolu insanı gibi yardım sever deil çok soğular onun için pek samimi olmadım üzgünüm hiç kimse bi çıkarı olmadan bi başkasına yardım etmiyo yardımcı olmuyo diyceksiniz ki her kes öyle değil bende öyle düşünüyodum ama 20 yıldır gideriz hiç samimi olanı görmedim herkes birbirinin arkasından konuşuyo yüzüne gülüyo iyi olanları tenzih ediyorum

kız sen iyilerine denk gelmemişin demekki.:1shok: şahsen ben çok sıcak kanlıyımdır:1hug:sen yazın gel bak benim yanıma ben san nasıl bissürü arkidiş buluyom Şeniz

kız sen iyilerine denk gelmemişin demekki.:1shok: şahsen ben çok sıcak kanlıyımdır:1hug:sen yazın gel bak benim yanıma ben san nasıl bissürü arkidiş buluyom Şeniz

oyoy canım teşekür ederim sen nerdensin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…