Balikesir///10

selam ben de balıkesir dursunbey liyim. dursunbey den kimse yok herhalde?

kezbancay bizde daha bir hafta evvel düğün yaptık kayınbiraderime ..gelinimiz dursunbeyli..ama şimdi edremitte oturuyor..

bu arada bende akçaydayım diyorum ama kime diyorum yaaaa

ben akçayda yaz kış yaşıyorum ve kendimi çooookkkk şanslı hissediyorum..yaşasın körfez....

buna çok sevindim bu kadar hemşerim olmasına hepiniz hoş geldiniz tşk öptüm hepinizi hoşçakalın

anne tarafımdan ayvalıklıyım (midilliden göçmen)eskişehirde yaşıyorum,burhaniyede de 5 yıl yaşadım.oraları çok özledim bütün hemşehrilerime selam ve sevgiler...www.ebruzendidem.blogcu.com a bekliyorum...,

cocişko bende bandırmalıyım canım bandırma sunullah mahallesi

selam kızlar konya dayım.tayinimiz balıkesire çıktı.beni yanlız bırakmayın yaaaaaaaa
en iyi düz lise hangisi.bilgi verirmisiniz öptüm hepinizi

slmm arkadaslar ben zonguldaklıyım fakat su an diyarbakır da görev yapıyorum balıkesir e tayinimiz cıktı ilk defa görcem balıkesiri nasıl bir yer ev tutcak olsam nerden tutmalıyım bana yardımcı olunnn ltff :)
göçmen sende tayincisin he hayırlı olsun bizde diyarbakır a konya dan gelmiştik tekrar konya cıkacak die bekliyodum ama balıkesir cıktı hayırlısı

hayırlı olsun canım..küçük ve güzelmiş ama görecez bakalım .ucuzmuşda herşey.Şeniz

tuya deniz eğitimciymişsin .hangi okula çıktı tayin.bende iyi bir lise araştırıyorum

slm arkadaşlar bende erdekte oturuyom 4 yıl oldu eşimin görevi nedeniyle aslen edirne keşanlıyım

Merhaba...Ben Balıkesir-Edremitliyim.Burhaniye'de görev yapıyorum.Herkese selamlar gönderiyorum.

merhaabaa
kızlar ben de edremitte yaşıyorum bizde yapalımmı bi buluşma nedersiniz

bende aslen akçaylıyım ailem halen orda yazları sürekli akçaydayım ama bandırmaya evlendim bandırmada levent mah. oturuyorum gelin buyrun bi kahve içelim:içelim::içelim:

kızlar nerdesiniz sayfayı ben güncelliyorum sayfa kayıyorr balıkesirr uyannnnnnnn:dance::dance:

merhaba tüm balıkesirli hemşerilerim.bende balıkesir bandırmadanım.

selam ben erdekli değilim ama eşimin işi dolayısıyla 4 yıldan beri erdekte oturuyorum aslen edirne keşanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…