- 1 Şubat 2007
- 164
- 11
-
- Konu Sahibi EU2
selam ben de balıkesir dursunbey liyim. dursunbey den kimse yok herhalde?
Selam tüm Balıkesirlilere. Ben şuanda Balıkesirde oturmuyorum ama tam balıkesirliyim.a.s Eşimde Balıkesirli, işi dolayısıyla İstanbulda oturuyoruz. Her bayram oradayız ve tabiiki yazları Akçayda olmasam olmaz. Annem sayesinde yazın oğlumla ikimizin meskeni Akçay. Balıkesirliler iyi bilir ama bilmeyenlere de duyurulur, tatilinizi birde Akçayda geçirin. Öyle değilmi ama hemşolarım, abarttığımı düşünmüyorum Akçay konusunda.:dance:
slmm arkadaslar ben zonguldaklıyım fakat su an diyarbakır da görev yapıyorum balıkesir e tayinimiz cıktı ilk defa görcem balıkesiri nasıl bir yer ev tutcak olsam nerden tutmalıyım bana yardımcı olunnn ltff :)
göçmen sende tayincisin he hayırlı olsun bizde diyarbakır a konya dan gelmiştik tekrar konya cıkacak die bekliyodum ama balıkesir cıktı hayırlısı
tuya deniz eğitimciymişsin .hangi okula çıktı tayin.bende iyi bir lise araştırıyorum
herkese merhaba...ben annem dolayısıyla bandırmalı sayılırım;çocukluğumdan beri sistematik ziyaret ediyorum bandırmayı.
daha önceki mesajları okurken hiç denk gelmedim aramızda hiç ERDEK'li yok galiba...eşimin tayininin çıkma durumu olduğundan erdek hakkında bilgi almak isterim...sevgilerimle
aslında ben edirneliyim ama eşim balıkesir edirneden çok gönende hatta ist çok bile diyebilirim gönende kalıyoz
merhaabaa
kızlar ben de edremitte yaşıyorum bizde yapalımmı bi buluşma nedersiniz
gerçekten ne iyi olur buluşma ya ama ortak yer balıkesir olması şartıyla a.s a.s.