Balikesir///10

Merhaba Arkadaşlar Ben Altinoluk Ta Oturuyorum Benden Başka Yok Balikesir Bölgesinde Oturan Arkadaşlar....

merhaba,

BİZİM BÜYÜK İHTİMAL ATYİNİMİZ BALIKESİRE ÇIKACAK GİBİ ancak nasıl bir yerdir. Kira durumları yaşam şartları nasıldır, bunları aktarmak isteyen arkadaşları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Selam tüm Balıkesirlilere. Ben şuanda Balıkesirde oturmuyorum ama tam balıkesirliyim.a.s Eşimde Balıkesirli, işi dolayısıyla İstanbulda oturuyoruz. Her bayram oradayız ve tabiiki yazları Akçayda olmasam olmaz. Annem sayesinde yazın oğlumla ikimizin meskeni Akçay. Balıkesirliler iyi bilir ama bilmeyenlere de duyurulur, tatilinizi birde Akçayda geçirin. Öyle değilmi ama hemşolarım, abarttığımı düşünmüyorum Akçay konusunda.:dance:

Alize bende ayvalıkta oturuyorum slm bacım !

Slm Ben Doğma Büyüme Evlenme Balikesirliyim Benide Araniza Alirmisiniz ?

CANLARIM BENİM CANIM HEMŞEHRİLERİM BENDE DOĞMA BÜYÜME EVLENME YAŞAMA BALIKESİRLİYİM :teytey:jeyyar

Bende aslen edremit liyim ama...evlendikten sonra Balıkesirde yaşıyorum.......yerimseniben

edremit akcayli yeni farkttim sizi cok kisi varmis hic haberim yok sevgiler hepinize Balikesirliler............

arkadaşlar ben doğma büyüme ayvalıklıyım ama şu an foçada oturuyorum hiç bir yer ayvalık ın yerini tutmuyor çok özlüyorum.sırnaşık şeysırnaşık şey

bende balıkesirdeyim..14 yıldır burada oturuyorum merkezdeyim..

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

herkese merhaba...ben annem dolayısıyla bandırmalı sayılırım;çocukluğumdan beri sistematik ziyaret ediyorum bandırmayı.
daha önceki mesajları okurken hiç denk gelmedim aramızda hiç ERDEK'li yok galiba...eşimin tayininin çıkma durumu olduğundan erdek hakkında bilgi almak isterim...sevgilerimle

slm arkadalşllar..
bende aslen akçayııyım alem halen orda gidip geliyorum ama evlenince bandırmya yerleştik aranızda yeniyim

güncel...............................................

selam kızlar bende doğma büyüme ve hatta evlenme balıkesirliyim daha 3 senedir denizlide yaşıyoruz eşim askeriyede çalışmaya başladığından beri canım balıkesirimi çook özlüyorum bayramda kızmetse ordayız bu arada merkezdeyim bende yani...hepinizi öpüyoom hemşehrilerim benimmmmmm

Balıkesirli değilim ama her yıl tatilimi orda geçirdiğimden Balıkesirli gibi oldum.Gerçekten çok güzel memlekeiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…