Balikesir///10

kizlar hepiniz hosgeldiniz beyaaaa :teytey: :dance: :dance: nerelerdeydiniz :içelim:

kizlar bu ara bandirmaya gidecek var mi:uhm:

ben gidebilirim aradasım warsa selam iletiim burnumda tütüo wallaaa ben atatürk caddesinde ewimiz sen nerdesin

şu an bursada yaşıyorum ama memleketim bandırma

ben bandırmalıyım.yani orda doğdum ve liseyi orada bitirdim.1998 senesinde.ama üniversite için izmir geldim ve evlendim burada kaldım.ailem bandırmada..sürekli gidip geliyorum.ve orayı çook seviyorum..aranızda bandırmalı olan var mı??????????

CANI BEN BURSALIYIM AMA ESİMİN MESLEGİ NEDENİYLE BANDIRMADAYIZ.HAVA LOJMANLARINDA OTURUYORUZ BİZDE BEGENDİK BANDIRMAYI AMA RÜZGARI COK FAZLA.

ben bandırmalıyım.yani orda doğdum ve liseyi orada bitirdim.1998 senesinde.ama üniversite için izmir geldim ve evlendim burada kaldım.ailem bandırmada..sürekli gidip geliyorum.ve orayı çook seviyorum..aranızda bandırmalı olan var mı??????????[/Q Canım ben aslen bursalıyım ama esimin görevi nedeniyle bandırma hava lojmanlarında oturuyorum.burası güzel ama cok rüzgarlı.ilk geldigimde cok bas agrısı cektim.simdi alıştım.

ben bandırmalıyım kısa bir süre önce bursaya geldim hava lojmanlarında 9 sene oturduk bizdee bandırma çok güzeldir söylediğin gibi rüzgarı hiç bitmez ama yaz sıcağındada iyi geliyor

hayatım bende bandırmalıyım
haziranın 3ünde gidicem inş cokk özledim sen nerlerde bandırmada

kızlar bana balıkesirde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
hem denize girmek,hemde yürüyüş yapıp gezmek istiyoruz.kafa dinlemek için.

kizlar nerelerdesiniz ya hic sesiniz cikmiyor bütün balikesir- bandirma uyuyormu nerelerdesiniz:eek:klava:

selam balböcehim ben bandirmaliyim balikkesirin icindenmisin

kizlar uyanin nerelerdesiniz

bende susurlukluyum arkadaşlar bandırmayı bilirim ama antalyada evliyim 3 yıldır antalyada oturuyorum.

arkadaşım ben balıkesirliyim mesajını biraz geç gördüm ama sana ören akçay altınoluk ayvakık sarımsaklı şeytansofrasını tavsiye edebilirim gündüz denize girip gece çarşıyı gezip barların tadını çıkarabilirsin canım aah aah keşke şu an oralarda olsam çook güzeldir bizim oralar çook:dance:

:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey:bandirma,balikesir,altinoluk yasasin yarin yola cikiyorum kizlarr ben geliyorum bekleyin beni

biraz gec oldu ama bende bandirmaliyim su an Finlandiyadayim hemserilerim nerede
bu siteye yeni uye oldum

ayrica finlandiya helsinkiden sevgiler;

helsinkide yasayan turkler nerdesiniz?

Izmirli hemserim bende Bandirma Pasabayir mahallesinden :Su annemler ordalar Yazin tatilde bizde gidiyoruz Memleketimmmmmmmmmmmmmm

selam.balıkesirliyim ve şu anda akçay'dayım.sakinlik,denize girmek,yürüyüş yapmak istiyorsan burası süpeer.Ayrıca her yere ulaşman mümkün.özellikle görmeni tavsiye ettiğim en önemli yer "tahtakuşlar köyü" altınolukta.körfez harita gibi ayaklarının altında.iyi tatiller şimdiden :teytey:

altınolukkkkk süper bi yerr tavsiye ederim ve konaklama konusunda da yadımcı olabilirim

bende bandirmaliyim su an finlandi yada yasiyorum Hemserilerim cok selamlar:a015:

bandirmalilar burda nerde olacak . ah memleketim Finlandiyadan sevgiler

X