- 7 Haziran 2008
- 14
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi EU2
- #1.141
iyimis.bende tokideyim çokk sıkıcı:)merhaba canım aynı durumdan bende muzdaribim azıcık ama ben senden şanslıyımdır lojmandayım ben
iyimis.bende tokideyim çokk sıkıcı:)
millet bende balıkesirliyim ama ilçede
yeni gördüm bu topiği yaa ben
toki çook uzak ya biz aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz orayı bakulu çocuğun varmı canım
yok cocuk filan daha:)
anladım canım biz balıkesir merkezden tanışmayı başardık 2kişiyle tanıştım bu topikten ve çok sevdim arkadaşları görüşmeye karar verdik :)
oncelikle merhaba kizlar biliyorum alakasiz sayilir ama hepiniz balikesirli oldugunuz icin en guzelini iyisini siz bilirsiniz diye sizlere sormak istiyorum benim cok ii bir kuafor makyoze ihtiyacim var bu dugun icin bi de tabi su gala denilen yer hakkinda bilgilere:) simdiden cok sagolun canlarim. Benim dugunum galada kayinvalidem secmis bakalim umairm ii biryerdir ama ben balikesirle ilgili hicbirsey bilmiyorum yardima ihtiyacim var kuafor makyaj fotografci bide dugunu burda olan varsa nasil oluyor yemekli olucak benimkisi ama iimidir yemekleri pastasi ?? cok sagolun simdiden oneri ve tavsiyeleriniz icin..
gala balıkesir 'in en iyi yeridir ezgi,kayınvalidene teşekkür et şimdiden..
Benim düğünümde orada oldu.tam bir sene önce
fotoğrafçı olarak gala'nın fotoğraçısıyla anlaşabilirsiniz.
Biz dış çekim fotoğrafları onlarla yaptık ve salon dvdsini
ama hmm pahalıdır biraz .. Stüdyoyu da orada yaptırırsanız iyice pahalıya gelebilir. Ama profesyoneller
düğünün yemekli ise sağlam bir masraf yapmış kayınvalide,yemekler güzel olur.
Benim ki yemekli olmadı ama yemekli düğününe gittim gala'nın
kuaför olarak da hayriye var,paşaalanı mah kayınvaliden bilir ünlüdür zaten o semtte hem de galaya yakın kesinlikle tavsiye ederim.
Mutluluklar
Arkadaşlar acil olarak öğrenmem gerekiyor.Balıkesirin düğün adetleri nelerdir?
ev eşyasında kız tarafı neler alır?
kız tarafı: yatak odası,perdeler,yatak-yorgan ve mutfak eşlarını alırmış bunun dışında da diğer bütün eşyaları ortak alırmış(salon takımı.beyaz eşya vs) bu doğru mu?
teşekkür ederim kızlar... ben 2 yıldır nişanlıyım.eşya muhabbetine hiç girmedik.hatta nişanlım eşyaları ben alırım diyordu daha sonra konustuk yatak odası mutfak esyası vs kız tarafı alacak diye konustuk.şimdide hepsini ortak alıcaz diyorlar.bende arada kaldım çünkü bizim adetlerde evin geri kalanını erkek alır.ve bunu teklif etmek bile ayıptır.şimdi deli olucam ben babama nasıl söylerim.
herşeymi ortak olacak diyo canım