Balikesir///10

millet bende balıkesirliyim ama ilçede
yeni gördüm bu topiği yaa ben

heeeeeyyy illa bu topiği öne çekicem işte merkezde oturanlar varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

oncelikle merhaba kizlar biliyorum alakasiz sayilir ama hepiniz balikesirli oldugunuz icin en guzelini iyisini siz bilirsiniz diye sizlere sormak istiyorum benim cok ii bir kuafor makyoze ihtiyacim var bu dugun icin bi de tabi su gala denilen yer hakkinda bilgilere:) simdiden cok sagolun canlarim. Benim dugunum galada kayinvalidem secmis bakalim umairm ii biryerdir ama ben balikesirle ilgili hicbirsey bilmiyorum yardima ihtiyacim var kuafor makyaj fotografci bide dugunu burda olan varsa nasil oluyor yemekli olucak benimkisi ama iimidir yemekleri pastasi ?? cok sagolun simdiden oneri ve tavsiyeleriniz icin..

Gala Balıkesir 'in en iyi yeridir ezgi,kayınvalidene teşekkür et şimdiden..
Benim düğünümde orada oldu.tam bir sene önce
Fotoğrafçı olarak gala'nın fotoğraçısıyla anlaşabilirsiniz.
Biz dış çekim fotoğrafları onlarla yaptık ve salon dvdsini
ama hmm pahalıdır biraz .. stüdyoyu da orada yaptırırsanız iyice pahalıya gelebilir. ama profesyoneller
düğünün yemekli ise sağlam bir masraf yapmış kayınvalide,yemekler güzel olur.
benim ki yemekli olmadı ama yemekli düğününe gittim gala'nın
kuaför olarak da hayriye var,paşaalanı mah kayınvaliden bilir ünlüdür zaten o semtte hem de galaya yakın kesinlikle tavsiye ederim.
mutluluklar

ayy ınan cok sevındım ben hıcbırsey bılmıyorum balıkedır hakkıdna ıcımı ferahlattın hayrıye dımı kaufor ınan bakıcam teelfonu varmı ?arayıp sımdıden gun alsam hem kına ıcın hemde dugun kayınvalıdem kına ıcınde bıyer tutalım dıo ama bakalım ne tutucak ona gore soyelrım sende ıı dersın ınslalaj yemeklı olucak ne verıolar bılmıyorum ama bakıcaz artık beklerım ısnallah dugunume ınsallah tanısırız dugunden once benm gelıcem bakalım haızran 11 gıdı balıkesıre dah aduvak alıcam cıcek o bu su kına elbısese hep ordan alıcam esmer foto demıstı esım dıs cekımler ıcın ama bılemıyorum cok ta karısmak ıstemıyorum sımdıdıycekler bu gelın cok bılıoop:)

Arkadaşlar acil olarak öğrenmem gerekiyor.Balıkesirin düğün adetleri nelerdir?
ev eşyasında kız tarafı neler alır?
kız tarafı: yatak odası,perdeler,yatak-yorgan ve mutfak eşlarını alırmış bunun dışında da diğer bütün eşyaları ortak alırmış(salon takımı.beyaz eşya vs) bu doğru mu?

aslında anlaşmaya bağlı canım yatak odası, perdesi, halısı , mutfaktaki küçük ev aletleri, bulaşık makinesi, fırın, mutfak perdesi, halısı, kristal tkm, yemek tkm,çatal kaşık tkm, süpürge zaten çeyizde olanlar.

tv, buzdolabı çamaşır makinesi, salon takımı ve oturma odası tkm bunların halı ve perdelerini erkek tarafı alır ama anlaşırsanız yatak odası yerine oturma odası tkm kız tarafında alabiliyor

sormak istediğin başka bişey varsa yardımcı olurum.

mutfak sırf kız evine ait oluyo bizde.ama herşey ailelerin anlaşmasına bağlı mesela biz mutfak eşyalarını fırını oturma odasını birde çamaşır makinasını aldık yatak yorganı saymıyorum zaten onu kayınvalidede kendimizde alıyoruz.onun haricinde misafir odası yatak odası buzdolabı tv falan erkek tarafı aldı halıdır perdedir bunları ortak yarı yarıya ödedik

teşekkür ederim kızlar... ben 2 yıldır nişanlıyım.eşya muhabbetine hiç girmedik.hatta nişanlım eşyaları ben alırım diyordu daha sonra konustuk yatak odası mutfak esyası vs kız tarafı alacak diye konustuk.şimdide hepsini ortak alıcaz diyorlar.bende arada kaldım çünkü bizim adetlerde evin geri kalanını erkek alır.ve bunu teklif etmek bile ayıptır.şimdi deli olucam ben babama nasıl söylerim.

herşeymi ortak olacak diyo canım

merhabalar,
ben de bundan sonra balıkesir'de yaşayacağım. merak ettiğim bazı şeyler var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirm. öncelikle hangi semti önerirsiniz ev tutmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…