Balikesir///10

selam ben balıkesirli değilim ama balıkesirde yaşıyorum bende katılmak istedim aranıza.
ben birşey soracaktım diş hastanesinde tanıdığınız iyi bir diş doktoru varmı. beni duyan olursa lütfen cevaplarmı.

Son düzenleme:
sağ kolumda sinir sıkışması var. Balıkesir baltıp'ta doktor çok iyi diyorlar bir bilgisi olan varmı

selam ben Ankaralıyım ama 10 senedir buradayız ve balıkesirli gibi olduk ve seviyoruz buraları.

diş hastanesinde berna hanım vardı yanlış hatırlamıyorsam

bende Berna hanımı duymuştum ama diş hastanesi tam sıkıntı bana göre o yüzden Adil Sağlam var özel muayenehanesi var zaten keyfi çalışıyo çok para da almıo diğer diş doktorları gibi benim favorim saatlerce diş hastanesinde eziyet ve can yanmasından çok çok daha ii.

Balıkesir in çevresi ilçeleri kendinden daha guzel bence :) bi kaç sefer tatile gittim ama merkezi gelişmemiş sanki. Çevresi daha canli

merhabalar,
ben de bundan sonra balıkesir'de yaşayacağım. merak ettiğim bazı şeyler var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirm. öncelikle hangi semti önerirsiniz ev tutmak için?

bende 3 yıldır balıkesirde yaşıyorum ve kesinlikle bahçelievler diyorum

ben balıkesirli değilim ama burda yaşıyoruz bende bahçelievlerde diş hast yakın oturuyorum bu sayfayı görünce paylaşmak istedim

Arkadaşlar merhaba erdek'te hava nasıl biz ağustos'ta gidicez de..

10 senedir Erdeğe gidip geliyoruz tatil yapmak için.Harika bir yer küçüklüğümden beri gidiyoruz.Artık erdekli gibiyim .D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…