Balikesir///10

Arkadaşlar ben de Balıkesir'e yeni taşındım bildiğim pek biyer yok alakasız olacak belki ama kpss kursu arıyorum iyi bi yer bilen var mı?

Hoşgeldin hocam,,Bil dershanesi,,Okan iyi ben Bil i tavsiye ederim.. Daha çok ama en bilindikler..yediiklim ,, elit ..var bir de....

Hoşgeldin hocam,,Bil dershanesi,,Okan iyi ben Bil i tavsiye ederim.. Daha çok ama en bilindikler..yediiklim ,, elit ..var bir de....

Hoşbulduk canım.Bilin hocaları yediiklime geçmiş sanırım başka bi topikte arkadaş öyle söyledi.O yüzden okana karar verdim gibi umarım pişman olmam.Teşekkürler cevap yazdığın için tatlım:1hug:

yanlış bir smile gitti kusura bakmayın oğlum bastı :))oha oldum simileymış

evet nerelerdesiniz. benim evimde plevne ama bahçelievlere daha yakın tanısalım kılar başka yokmu balıkesirli

slm kızlar bende bahçelievlerde otoruyodum 1 ay öncesine kadar ama şimdi taşındık yeni çevre yolu civarında oturuyorum tam adresi bilmiyorum. Tanışalım buluşalım

Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler. Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin.

Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı

Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278

Diger sehir ve ilcelerde de katilmak icin izin almakla ilgili bir sey kopyaliyorum:

"izin için izlenecek yol;
1. etkinliğin yapılacagı alan , hangi ilçeye baglı ise oranın ilçe emniyet müdürlüğüne dilekce ile basvuru yapılacak - herhangi bir kişi.
2.ilçe emniyetten yazı kaymakamlıga gidiyor,
3.kaymakamlık uygun gördüğünde izni veriyor

yapılacak olan sadece bir ETKİNLİK ,herhangi bir siyasi parti yada STK ya ait degil.

grev-protesto-karşıt görüş içeren bir eylem olmadıgından ; izinde sorun yok,lütfen arkadaşlar,belirlenen şehirler için müracaat edecek gönüllü arkadaşlar arıyorum..."

slm kızlar bende bahçelievlerde otoruyodum 1 ay öncesine kadar ama şimdi taşındık yeni çevre yolu civarında oturuyorum tam adresi bilmiyorum. Tanışalım buluşalım

canım balıkesir de çok yabancılık çekiyo insan ilk geldiğinde çünkü halkı hemen kaynaşmıyor

selam canım mesajını yeni gördüm aslında bizde o tarafta ev baktık sonrassında bahçelievlere yerleştik kız yurdunun ilerisindemi oturuyosunuz yani

slmlar.bende balikesire geleli 1seneden fazla oldu.ama sıkıcıbuldum burayı.2ev degıstık komsuluk denen bıseyde yok burlarda gormedim ben.kimse bi hosgeldine bile gelmedi.:93:

merhaba hanımlar balıkesir merkezde oturanınız varmı biz merkezde yıldız mah.deyiz halkını tanımıyorum ama eşim bandırmalı sürekli gidip geliyoruz yakın olduğu için eşim kabul etmiyor balıkesirli olduğunu bandırmalıyım ben diyor 10.5muş onların plaka

slmlar.bende balikesire geleli 1seneden fazla oldu.ama sıkıcıbuldum burayı.2ev degıstık komsuluk denen bıseyde yok burlarda gormedim ben.kimse bi hosgeldine bile gelmedi.:93:

merhaba canım aynı durumdan bende muzdaribim azıcık ama ben senden şanslıyımdır lojmandayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…