Balikesir///10

doğrusunu söylemek gerekirse ben de öyleyim bişeyi kaybederim anne o nerde anne bu nerde.Ne yapayım kurtarıcım annemkaydirigubbakcemile3

hepinize merhabalar benım kardeşim balıkesir çayırhisar da askerlik yapıyor 2 hafta sonra yemin törenine geleceğiz ama hiç görmediğimiz biryer uygun fiyatla ailece nerede kalabiliriz birde alışveriş için önere bileceğiniz yerler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

canım uygun fiata ailecek kalacak yer pek yok. ama lüks oteller mevcut.
alışveriş için milli kuvvetler-anafartalar caddesi var. ayrıca hasanbaba çarşısı var. genelde hepsi çarşı içinde. yani milli kuvvetlerin uzantısında. o çevrede ne ararsanız bulursunuz.

canım eğitimci olduğunuzu fark ettim. öğretmen evi kartınız varsa (gideceğiniz kişilerinde olması lazım), yani üye iseniz en uygunu öğretmen evinde kalabilirsiniz. yalnız önceden telefonla yer ayırtmanız şart. genelde dolu oluyor.

evet canım öğretmenim kardeşim birliğine teslim olmadan önce öğretmen evine yerleşmişti çok kötü olduğunu wc nin bile ortak kullanım olduğunu söyledi sadece 1 tanemı öğretmen evi onuda bilmiyorum

Balıkesirli güzel bayanlar hepinize iyi haftasonlarızemuszemus

evet canım birtane. wc olayını bende duymuştum. balıkesirde yaşarken sık sık yemek yemeğe giderdik bizde. o zamanlar yönetci bayandı. temiz oluyordu. ben 6-7 senedir izmirdeyim. şu son hallerini pek bilmiyorum. izmirdeki öğretmen evleride pek farklı değil.
uygun aradığınız için önermiştim. oteller var ama aile için olanları biraz tuzludur.

merhaba hanımlar bende balıkesir merkezde yaşıyorum eşimin görevinden dolayı fakat kendiside bandırmalı ben bandırmayı daha ok seviyorum merkezde bişey yok ya

öncelikle hayırlı teskereler.bende balıkesirliyim!bursa ya gelin geldim.eşim her salı,çarşamba balıkesir de iş dolayısıyla.orda bengi otel de kalıyor gidince.40 tl demişti.şimdi uyuyo soramadıma.s ama bulabileceğiniz en iyi otel.çünkü merkezde.(millikuvvetler cad.)heryere yakın,temiz.bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama eşim memnun.şimdiden hayırlı yolculuk:teytey:a.s.
[not: isterseniz önce googleden aratın size yazdığım otel adını tel num.dan bilgi alın.garanti olur

hayırlı pazarlar kızlar. gününüz güzel geçer umarım.opuyorumnanaktan

kızlar gerilere düşmüşüz. uğrayın buraya artık.opuyorumnanaktan

Selamlarrr..ben de Balkesliyim ama yaklasik iki yildir almanyadayim..cooooooooooooook özledim balkesimi mafoldumben nasipse bu yaz gelicem INSALLAH! bütün hemsehrilerime kucak dolusu sevgiler..

bizdende sana sevgiler canım. bende izmirdeyim. ama yakında ziyarete gideceğim. bekle beni balıkesir.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…