Balikesir///10

hiç bıkma güzelim. ben emekli olunca evimden dışarı çıkamaz oldum. keşke hala çalışıyor olsaydım diye hayıflanıp duruyorum.opuyorumnanaktan

hiç bıkma güzelim. ben emekli olunca evimden dışarı çıkamaz oldum. keşke hala çalışıyor olsaydım diye hayıflanıp duruyorum.opuyorumnanaktan

Ben de artık evde oturmayı özleyecek duruma geldim yani bunun bi ortası yok galiba ablacım=)

merhaba kızlar. ay burayı ihmal etmeyin. en azından hergün bir merhaba desenizde yeter. opuyorumnanaktan

ben uğramaya çalışıyorum da hiç kimse olmuyor konuşacak=(

merhaba kızlar. bende geldim. hepinizin cuması mubarek ve bereketli olsun.opuyorumnanaktan

hekese merhaba hanımlar iyi hafta sonları diliyorumm.benimde annem gönenli evet gönen güzeldir özellikle kaplıcaları harikadır tavsiye ederim.ben bandırmalıyım ama şu an istanbulda oturuyorum ama ailem bandırmada olduğu için oraya her gittiğimizde mutlaka gönene kaplıcaya gideriz.

Biraz geç oldu yeni oturdum pc nin başına hepinize hayırlı cumalar.

iyi hafta sonları diliyorum arkadaşlar. umarım güzel bir gün geçirirsiniz. opuyorumnanaktan

dün bende çok yoruldum. izmirde buluşmamız vardı. güzel bir gündü. eve gelince yorulduğumu fark ettim. iyi pazarlar.opuyorumnanaktan

sanat çım bende iyiyim çok şükür.
ama sabah barut fıçısı gibiydim.
evdekiler kaçacak delik aradılar.:roflol:
öğleye sinir geçti. süt dökmüş kedi oldum.
bazen pençeleri göstermekte fayda var.:sm_cool:

ay anneme de sabah bi şaka yaptım bi kızdı neye uğradığımı şaşırdım normalde öyle alıngan değildir sonra öğrendim babama kızmış benden çıktı olsun artıkkaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

yok canım benimkiler farklı.:roflol: her işe benim koşmamı bekliyorlar. bişey kaybediyorlar, ara diyorlar. o zaman inan çıldırıyorum. ben onlara hiçbir zaman şunu nereye koydum bakar mısınız demem. insan önemli şeylerini nereye koyduğunu bilmesi lazım bence.
o günde eşim, ardından kızım beni evde fır döndürdüler. bütün işi bırak onarın kayıplarını ara. bir anda geldi gelenler. bende patlayıverdim. nasıl patlamam. kız işe geç kalacam, eşim işe geç kalacam deyip beni sıkboğaz etmeye kalkınca oldu olanlar. evden bir kaçışları vardı sorma.:roflol::roflol:
bu onlara ders olsun.

X