Balikesir///10

tatıl ıcın tek gıdecegım ve vazgecmeyecegım yer balıkesır

kızlar bende balıkesir bandırmadan.bi arkadaşımız neden 10,5 diye sormuş bandırma ilçesi olduğu için 10,5 deniyor canım

merhaba dostlar. bakıyorum buraya uğrar olmuşsunuz. inanın çok sevindim.opuyorumnanaktan

ben uğruyorum canım her açtığımda ama biz balıkesirliler bir türlü toplanıp sohbetimize devam edemedik

arkadaşlar şuan bu sitede dolaşan balıkesirli hiç yok mu ya????????

boshayallersmile selam balıkesirli kızlarropuyorumnanaktan
herkese sevgilerboshayallersmile
ben balıkesirli değilim bir arkadaşım balıkesire vatani görevini yapmak içinturkbayragi bugün gitti
nasıl bir yerdir balıkesirturkbayragi

balıkesir güzel bir yerdir canım. etrafı yeşilliktir. bol mesire yerleri vardır. yazın balıkesirde insanlar azalır. bununda sebebi denize yakın oluşundan kaynaklanır. 1,5 saatte deniz kenarına gidersiniz. 19 sene orada yaşadım. hiç sıkılmadım inan.

balıkesir güzel bir yerdir canım. etrafı yeşilliktir. bol mesire yerleri vardır. yazın balıkesirde insanlar azalır. bununda sebebi denize yakın oluşundan kaynaklanır. 1,5 saatte deniz kenarına gidersiniz. 19 sene orada yaşadım. hiç sıkılmadım inan.

Tebrik ederim sıkılmadığınız 19 sene Balıkesir'De ..

insanın kendi memleketi olduktan sonra cennet gibidir.benim gibi uzağa gidersen hasret kalırsın memleketine kokusunu bıle özlersin yani

ben bandırmalı değilim ama sözlüm bandırmalı..orayı gerçekten çook seviyorum..çok özledim ahh ahh boshayallersmile

merhaba ben de edremit teyim...aslen buralı değilim ama 15 yıldır burdayım ve kaldım iş güç derken sanırım hep buralı kalacağım..

balıkesire ve ilçelerine iş için gelenler genelde bilerek isteyererk oraya yerleşiyorlar çünkü hakkaten yaşanacak yerler ben balıkesir merkezi çok bilmem gönenli olduğum için orayı çok seviyorum yeşillik kocamaaaaaan parkı var başka da gezecek çok bir yeri yok şehir içinde ama orada gezdinmi hiç canın skılmıyor yaz akşamları akasya kokuları eşiliğinde çay dondurma keyfi harika hele 6 eylülde oya festivali oluyor cıvıl cıvıl tavsiye ederim görmeyenler varsa kaplıca sevenlerin uğrak mekanıdır

hu huu kimse yokmuuu sengözlerimebaksanab pek bi sessiz burası balıkesirliler sessiz değildir topiğimizi canlı tutun ayol ne bu böle bahar geldi canlanın açılııın aydee :lepi: kaydirigubbakcemile2sositososito

bende aslen balıkesirli değilim. görev olarak tayinimiz oraya çıkmıştı. baktık dokunmuyorlar ve bizde alıştık uzun seneler orada kaldık. taki kızım izmiri kazandı, yalnızlığa alışamadı, onun ısrarlarıyla izmire geldik. ama hala aklımız balıkesirde. 19 sene dile kolay. hayatı orada tanıdım diyebilirim. kendi memleketimi hiç aramadım. bazen aileme uzaklıktan şikayet ettim. fakat oradaki dostluklarımı unutamıyorum. hala kopamıyoruz. çocuklarım orada büyüdü, o çevrede yaşadı. biz kopsak onlar kopamaz. hala ara ara oraya gidip ziyaret ediyoruz.

balıkesir bandırma boşver gitsin aldırma :teytey:

bende balıkesırdeyım.burhanıye..:hulya:

evet kızlar taopik canlansın sessiz kalmayalım burada devamlı görüşelim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

X