Balikesir///10

Balıkesirliler edremitliler size bir sorum olucak akçay ve altınoluk nasıl bir yerdir tatile orayı önerdiler bize siz daha iyi bilirsiniz yardımcı olurmusunuz

akçay altınoluk guzel yerler fakat ben akcayın ozellıkle denızını hıc sevmıyorum.kumsal denen bırsey yok.
ama oren daha guzel akcaya gore denızı kumsalı olsun super.altınolukda guzel yer.en guzelı ıclerınde oren.akcayla oren arabayla 15 dakıka gelır bakarsın ıstersen sana tavsıyem ören canım..

ben sadece annem için istiyorum havası iyi geliyormuş dediler birde zeytinyağı çok güzel dediler örendede aynı şeyler geçerlimi bana bir arkadaşım havası içinse altınoluğa git dedi diğeride akçay dedi kafam karıştı biz sağlık için hemde tatil olur dedik çocuklarla birlikte gideriz diye düşündük çokmu kötü denizi kum yokmu

akçayda pek kum yok.hava olarak orende guzeldır daha dun ordaydım mıs gıbı agac cıcek denız kokuları arasında gezınmek guzeldır.altınolukta guzel ama denızı hakkında pek bılgım yok.istersenız bır bakın oren e baktınız begenmedınız altınoluga gecersınız ama orenı begenecegınze emınım..

altinoluk dunyada havasiyla 3. sirada
bu yerler hepsi birbirne yakin yerler bencede dolasip görürsünüz. bikac hafta kalicaksaniz dolasin en icinize sinen yerde kalmaniz icin deger

biz hep güneye tatile gittik herşey dahil şeklinde otellerde kaldık hiç ev tutup kalmadım pansiyondada kalmadım araştırdığım kadarıylada akçayda altınolukda oteller çok pahalı mümkünatı birde anneyi babayıda götürünce fiyatı karşılayamam diye ev düşündüm daha ucuz oluyormu dediler.Gittiğim gün bir yer bulamazsam diye korkuyorum dışarda kalmayalım baştan burdan ayarlasam evide görmeden olmaz en azından orda ören,altınoluk,akçay,sarmısaklı,sıcakta dolaşmasak diye düşünüyorum hani bir yer vardır hem havası hem denizi güzeldir sadece oradan arardım o yüzden soruyorum kızlar annem biraz rahatsız olduğu için fazla sıcakta dolaştıramıyorum hem yaşlılar onlar için bir yer arıyorum kaz dağlarnın havası iyi geliyormuş denizede giremedikten sonra havası yeterli olmazki yaşlıları bilirsiniz dizlerini kuma gömmek isterler kusura bakmayın sizinde kafanızı ağrıttım.

olur mu öyle sey canim.. ben yazlari orda oluyorum ama yazlik oldugu icin otel fiyatlarindan haberim yok
ama ev tuttugunuzdada yemek problemi var.. disardada yiyebilirsin geccide artik bilemiyorum ya hic bildigim tavsye edebilicegim bir yer yk
akcayla sinir altinoluk akcay arasinda güre var
orda körfez tatil beldesi var apart evleride var plajida var birde termal suyu var hamam fln .. sikilirmisiniz bilmiyorum gezmek isterseniz aksam akcay yada altinoluga gitmelisiniz kaldiki 5 - 10 dk ikiside
aile ortaminizi bilmiyorum oyuzden belirtiyim daha cok mutasip ailelerin tercih ettigi bir yer

olur mu öyle sey canim.. ben yazlari orda oluyorum ama yazlik oldugu icin otel fiyatlarindan haberim yok
ama ev tuttugunuzdada yemek problemi var.. disardada yiyebilirsin geccide artik bilemiyorum ya hic bildigim tavsye edebilicegim bir yer yk
akcayla sinir altinoluk akcay arasinda güre var
orda körfez tatil beldesi var apart evleride var plajida var birde termal suyu var hamam fln .. sikilirmisiniz bilmiyorum gezmek isterseniz aksam akcay yada altinoluga gitmelisiniz kaldiki 5 - 10 dk ikiside
aile ortaminizi bilmiyorum oyuzden belirtiyim daha cok mutasip ailelerin tercih ettigi bir yer

tatlım mutasıf aileler demişsin nerede orası anlamadım güredemi körfezdemi altınoluk da mutasıf mı

altınoluğun havası astımlı olanlara iyi gelir. bunu tecrübelerimizle biliyoruz. çünkü eniştem astım hastası. havalar biraz ısınınca altınoluğa giderler ve soğuyuncaya kadar orada kalırlar. yani nefes alma zorluğu çekenlere tavsiye ederim. pansiyonların fiatı 50 liradan başlıyormuş. bizde annemlere araştırdık. burdan biliyorum.

Son düzenleme:
altınoluk sahili taşlıktır. yani kum arıyorsanız ayvalık-sarmısaklı tarafına gideceksiniz. oralarda güzel. oteller pahalı olur. ev tutarsanız günlük 50 liradan başlıyor. tabii yeri ve evin durumuna göre fiatta değişiyor.

slm balıkesırıme.nıye kımse bısey yazmıyo.cok boslamıssınız buraları.canım balıkesırımı cok özledım yaa.kıymetını bılınn oraların.

ben ck severım zaten burayı burdanda bır yere gıtmeyı pek dusunmuyorum cennet resmen buraları...
evet kımsecıkler gırmıyor burayaaa....

en çok ben uğruyorum. kaydirigubbakcemile3 artık utandığım için fazla uğramadan kaçıyorum.:eek:

ohoooo bızım balıkesır kopmus daaaa kımsecık yokk kac gundur ben gurbette oldugum halde herkesten cok yazıyorum galıbaaa...opuyorumnanaktan

senın kadar uzakta degılım canım ben sıırtteyım ama sonucta gurbet gurbettır demı ama.

X