Balikesir///10

günaydın dilekcim inş senin için de güzel bir gün olur a.s.

durusin tabi ki sana da yer var canım hoşgeldin a.s.

ii akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sındırgı lı olan varmı arnızda ben sındırgılıyımmıllettt

merhabalar..
sıze bırsey danısmak ıcın geldım..fisfisfis
bu yaz tayıncıyız.
Balıkesır ı dusunuyoruz bıraz memleketınızı anlatabılır mısınız bana..
yasam sartları;ev kıraları;egıtım ve sosyal yonden nasıl bır sehır?
sımdıden tesekkurler a.s.

günaydın arkadaşlarr :1hug:

Dishe canım ben istanbuldayım ama balıkesirde yaşayan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. ben gönenliyim orası hakkında bilgim var ama balıkesir merkezi hiç bilmiyorum :çok üzgünüm:

sagol canım ılgın ıcın..kaydirigubbakcemile5
umarım gereklı bılgıyı alabılırım:sm_confused:

canım blk küçük ve şirin bir yer kiralar uygun tabi oturacağın yerde önemli sakin biyer burası ben seviyorum ama büyük bi yerden gelince alışmak zor eşim istanbulda doğmuş büyümüş ona köy gibi geliyor her fırsattada bunu söylüyor bunu

suan da dogunun bır ılcesındeyız mecburen..
burdan sonra neresı olsa ıyı gelıcek sanırım..kaydirigubbakcemile2
ama ılk tercıh olarak Balıkesırı dusunuyoruz..
egıtım acısından nasıl..:sm_confused:
kızım henuz 2.5 yasında ..
ama egıtıme orda baslıyacak bu da cok onemlı benım ıcınfisfisfis

canım bu konuda yorum yapmayayım en iyisi ne çocuğum var nede çevremde öyle biri ama okulun doğru seçilmeside önemli diye düşünüyorum her okulun eğitimi bir olmaz mutlaka

canım bu konuda yorum yapmayayım en iyisi ne çocuğum var nede çevremde öyle biri ama okulun doğru seçilmeside önemli diye düşünüyorum her okulun eğitimi bir olmaz mutlaka

tesekkur ederım..Şeniz
sende baskada ılgılenen olmadı her nedense..CADIARZU
senınde kafanı sısırmeyım daha fazla soruyla..kafamçokkarıştı
ılgın ıcın tekrar thankskaydirigubbakcemile5

dishe selam
bende balıkesire geleli 4 sene oldu ben büyükşehirden geldiğim için çok zorlandım tabi birazda çevre edinmek zor oldu insanlar dışardan geince ve kalıcı olmayınca dostluk kurma taraftarı olmuyorlar ama küçük bir yer olması bende çok işe yarıyor yolda bir yere giderken zaman kaybetmiyorsun en uzak yere bile 10 dk gidiyorsunpark yeri bulmak yanlızca bir ölüm boğucu bir kalabalık yok zamanla alışıyorsun kiralara gelince balıkesirde yaşamak ucuz her koşulda ev var istediğin fiyata bulabilirsin biraz belki sıkılabilirsin sosyal açıdan yapılacak gidilecek pek bir yer yok merkezde ama izmire 2.5 saat bursaya 1.5 saat eğitim konusuna gelince benim bebeğim henüz9 aylık olduğu için bu konuda fikir veremiyecğiem ama arkadaşlarımın kreşe giden çockları var gayet memnunlar sormak istediklerin varsa seve seve yanıtlarım

nerde balıkesirliler hu hu

Son düzenleme:
günaydınlar güzel günler diliyorum herkesea.s.

merhaba canım..
cok sagol bılgıler ıcın..:1hug:
esım ve ben Aydınlıyız..
hem memleketımıze yakın hemde sakın bır yer olsun ıstıyoruz zaten ..
esım polıs buyuzden kucuk bır yer olması bızım ıcın daha ıyı..yerimseniben
ev kıralarına da sevındım..pekı merkezı yerlerde ne kadar kıralar?:sm_confused:
okullara hastahanelere yakın merkezı bır yer ıstıyoruzCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…