Bebek Beslenmesi Balık yağının bağışıklık için çok faydalı olduğunu okudum. Hem kendim hem çocuğum için başlamak istiyorum easyfishoil markasını kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben oğluma kullanıyorum ocean balık yağı memnunum hem istahini aciyo bu donemdede vitaminini kullandim bi arkadaş demis d vitamini ve balık yağı bir arada olmicak diye biliyorum bende ocean da yok d vitamini

cok fazla marka tecrubem yok, ama ben de cocuklar da duzenli balik yagi kullaniyoruz,
arada kutular arasi bir iki ay ara veriyoruz, onun disinda duzenli kullaniyoruz.

cocuklara kucuk yaslardayken sivi olan urunlerden kullniyordum; carlson, new life efavit, ocean urunlerini kullandim oneririm, efavit turk markasi bildigim kadariyla, cok da kaliteli.

sivi olan balik yaglarinin oranlari daha iyi, ama ben suanda hap seklinde olanlardan aliyorum cocuklara, yurtdisindayim, sivi olan urunler daha az burada nedense, sebebini anlayamadim.

bahsettiginiz markayi bilmiyorum,
ama balik yagi alirken dikkat etmeniz gerekenler:
- EFA ve DHA oranlarinin yuksek olusu,
- Icinde ekstra omega-6 olmayisi (omega-6 zaten bir cok urunden aldigimiz icin ekstra almak zararli diye biliyorum)
- yaz aylarinda kullanirken A vitamini icerigini kontrol etmek onemli, ama kisin sorun degil

ayrica yukarida D vitamini ile birlikte alinmasina gerek yok denmis, doktoru demis, cok sasirdim,
hic boyle bir sey okumamistim, hatta yanlis diye biliyorum,
ama tabi doktordan iyi bildigimi iddia edemem, yine de arastirip link falan bulursam buraya da eklerim.

Bu markayı önerir misiniz ya da memnun olduğunuz markalar varsa yazarsanız çok iyi olur :)

Solgarın 1000mg olanını kullandım, kolesterolümü düşürmek için. O dönem balık yağı üzerine epey araştırma yaptım, eczenelerde satılan özellikle çocuk ürünlerinin hiçbir faydası olmadığını öğrendim. En iyisi Solgar dı onu kullandım, balık yağı alırken değerlerini iyi araştırmak gerekiyor

Hamilelikte doktorumun önerisiyle Solgar'in omega-3'unu kullanmaya başladım. Şimdilik karaciğer enzimlerimi yükselttiği için kullanamıyorum ama daha sonra yine devam etmeyi düşünüyorum.

Benim kizimin doktoru onermedi. Zaten d vitamini ve balik yagi ayni anda kullanilmaz niye 2sini bir arada yapmislar bende anlamadim demisti
Haftada bir balik yiyin sadece dedi. D vitaminini de sadece kisin kullaniyoruz.

doktorların bu konuda garip bir takıntısı var. Ama çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Benim doktorum hem omega 3 hem magnezyum hem d vitamini veriyor 4 mevsim kullanıyorum hepsini. D vitaminini dengede tutabilmek için hepsini birlilte almak lazım. Benim özel bir rahatsızlığım var onun için kullanıyorum. D vitaminim düştüğü an hastalık belirtilerim başlıyor. Ama bunu farketmem yıllarımı aldı doktorların d vitamini önemsiz takıntıları yüzünden.

balik yagi ile ilgili cok kapsamli bir makale buradan okuyabilirsiniz:

uzun biraz ama bu konu kapsaminda su basliklari ozellikle tavsiye ederim:

- balik yagi preperatlari kullanirken dikkat edilecek hususlar
- yazin balik yagi tuketilmemeli mi

Hamilelikte tahlillerde karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için doktorum omega3 dahil diğer kullandığım tüm vitaminleri bıraktırdı. Yani birebir OMEGA 3 yükseltiyor diye değil.

hımmm şimdi anladım. Bana Covid saldırdığında karaciğerime zarar verdi ve karaciğer değerlerim uçmuştu. Bende dengelemek adına, vitamin vitamin geziyorum.

Hatta 2-3 hafta önce covid D vitaminini sömürüyor diye güneşlendim bu seferde cildim ciddi yandı oysa Eylül güneşi ne kadar yakar diye düşünmüştüm.

cahillik başa bela : (

Son düzenleme:
Trigliserid formunda omepa ve ocean plus kullandım omepanin epa ve dha degerleri daha iyiydi ve daha fazla faydasini gördüm.
Su an etil ester formunda olan Solgar 950 mg omega 3 kullaniyorum kullanmaya yeni baslamama ragmrn faydasini gordum ama biraz pahali

Vitaminler de karaciğere ilaçlar kadar olmasa da biraz yük oluyormuş ben de bunu yeni öğrendim. Şimdilik hiç vitamin, ilaç vs almiyorum. Sadece kan sulandırıcı ignelere devam ediyorum mecburen. Bir de karaciğer için bir ilac başlandı degerlerin yükselmesini engellesin diye.
Geçmiş olsun inşallah Covid'in etkilerini atlatmişsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…