Ay Dahli ne inat ettinKokmuyor ki elmali gayet guzel asla bozuk gibi degil yani bilmiyordum arastiricam sizin soylediklerinizi ilk kez duydum
Kolada içmiyorkiMarka olarak tabiki mollers.
Size uyar mı bilmem ama ben balığı kola ile veriyorum. Kolayı iyice sulandiriyorum ama .
Teşekkür ederim. Aslında iştahsız bir çocuk değil. Kilosu hep üst sınırda. Şöyle ki sevdiği seyleri bolca yiyor ama farklı tatlara kapalı.Bir kaç ay önce pilav üstü sulu yemek yemeye başlamıştı çok mutlu olmuştum , sonra yine başa döndük.Bazı dönemlerde seçicilik olabiliyor tabi dilerim geçici bir süreçtir. Siz kendinizi suçlamayın sıkıntıya girip stres yapmayın çocukla bunu da anlayorlar. Elinizden gelenin çok daha fazlasını yapıyorsunuz belli ki. Ben kullanmadım ama karadut özü kullananlar vardı iştah açması için kullanan arkadaşlar varsa belki yardımcı olurlar.
Ocean kullanıyorum memnunum,biraz zorla içiyor orası ayriArkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
Tek çocuk ve yaşıtlarıyla çok vakit geçirmiyor sosyal çevremizden dolayı. Tek umudum kreşe başlayınca yemesiNe kadar uğraşırsanız uğraşın damak tadı denilen bişey var sanırım
Oğlum da çok zor beslenen bir çocuktu
Ve farkettiğim hep babasının sevdiği seyleri severdı daha küçücük yaştan beri
Suan 12 yaşında hatta 12,5hala babasının yediklerini yer
Babasının yaptığı yemekleri çok beğenir
Ben balığı ızgara yada fırında yaparım
Babası kokoreç yapar balıktan
Sonra kavurma yapar köfte yapar hep onun yaptığını bayılarak yer
Balık sevmeyen oğlum şimdi bayılıyor
Sevdiği taklit ettiği yada arkadası fılan var mı belki onlarla iştahı açılır
Kusana kadar da yedirmeyin canım siz deArkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim o markayıda araştırıcam.İfos sertifikalı olanlardan tavsiye etmişti doktorumuz kızımda. Ocean ve möllers sertifikalıydı ben ocean tercih etmiştim
Netten baktığıma göre fiyatları möllerse göre daha uygun. Teşekkür ederimOcean veriyorum ben 5 yaşındaki oğluma. Gayet memnunum içeriği temiz.
Haklısınız biliyorum ben deKeçiboynuzu özü ve propolis in erken ergenliğe sebep olduğuna dair araştırmalar olduğunu okumuştum bir doktorun paylaşımında. Çocuk doktorlarınıza danışmadan vermemenizi öneririm.
Öyle yapıcam zorladıkça zaten işler daha kötüye gidiyor. Bazen kendimi suçluyorum çünkü cidden bir yaşına kadar ne kadar çok tatla karşılasırlarsa o kadar güzel yiyor çocuklar benim gözlemim bu. İlk zamanlar yağsız tutsuz salçasız şeyleri verdm. Haşlama havuçtur patatestir vs. Şimdiki aklım olsa tüm yemeklerin suyndan verir alıştırırdım.Büyüdükce yemek skalası genişliyor zorlamayın derim. Balik yagi surubu verirsiniz acigi kapatirsiniz
Kac kg Bu arada.boyu filan. Gelişimi geri ise sıkıntı.Kolada içmiyorkibüyüdükçe düzelir diye umuyorum . Kreşe başlayınca arkadaşlarıyla birlikte yer alışır
merhaba ben ocean balık yağı şurup kullanıyorum, memnunum, çocuğum severek içiyor. Fiyatı möllerse göre uygun, içindeki balık yağı miktarlarıda istenilen miktarda.Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
Merhaba. Bende möllers aldım. Çoğu şeyi yiyen bebeğim gitti her kaşıkta her lokmada kafasını çeviren bir çocuk geldi. Üzüntüden uykularım kaçıyor. Sadece ekmek yesin, meyve yesin istiyor. Sizde fayda etti mi balık yağı?Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.