Balık yağı önerisi istiyorum

Kan tahlili yaptırdım sıkıntısı yok çok şükür ama yediği şeyler çok sınırlı kendimi suçlamaya başladım artık. Hayır çok ısrar edip zorlada yedirmiyorum. Çorba pilav makarna meyve yumurta zeytin bu tarz şeyler sulu yemek yemez. Et suyu tavuk suyu çorba yapıyorum vitamin alsın diye sürekli 🤷🏻‍♀️
Ne kadar uğraşırsanız uğraşın damak tadı denilen bişey var sanırım

Oğlum da çok zor beslenen bir çocuktu
Ve farkettiğim hep babasının sevdiği seyleri severdı daha küçücük yaştan beri
Suan 12 yaşında hatta 12,5 😂hala babasının yediklerini yer
Babasının yaptığı yemekleri çok beğenir
Ben balığı ızgara yada fırında yaparım
Babası kokoreç yapar balıktan
Sonra kavurma yapar köfte yapar hep onun yaptığını bayılarak yer
Balık sevmeyen oğlum şimdi bayılıyor🙈

Sevdiği taklit ettiği yada arkadası fılan var mı belki onlarla iştahı açılır🙈

Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
İfos sertifikalı olanlardan tavsiye etmişti doktorumuz kızımda. Ocean ve möllers sertifikalıydı ben ocean tercih etmiştim

Ben kızlarıma möllers Elmalı kullandım. Bu tv de reklamı olan jelibon şeklinde olanlardan istediler eczacıya sordum möllers veriyorsanız diğerine gerek yok möllers daha iyi demişti. Kullandıkları sürede iştahları artmıştı ve kışın hasta olmadılar.

D vitaminine baktırın. D vitamini zaten herkeste eksik. Şekerli şeyler iştah açar. Meyve, gözleme, börek, çikolata gibi. balık yağının iştah açmadığını ama sağlık açısından çok iyi olduğunu duymuştum.

Doktora danışın, iştahsızlığın bariz sebebi yoksa çinko şurubu yazıyorlar. Kara mürver özü ve keçiboynuzu özü de iştah açar.

Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
Ton baligi falan da mi yemiyor?
Sandvic falan.
Ben kemik suyu ilikli herseyine katiyorm nerdeyse kisin.Eriste falan sever.
Bizimki butun besin degerlerini lahmacundan aliyor o ayri😄
Yumurta yemiyor asla,peynirde.Birtek yumurtali ekmegi yiyor,firinda yapiyorm onu peynirli.
Makarna tam bugdayli aliyoruz.
Enginar cig bile yer,brokoli ama yemedigi inatlastigi zamanlar illaki oluyir.Makarnasini enginarli yapiyorm tanelerini koymuyorm 😅
Benim kurtaricim avokado_Onu tok karnina acimaz yer😄
Kahvalti etmediginde bir avo.yedirip israr etmyirm.

Easy fish oil’i bizimki şeker yer gibi yiyor. Ağzındaki bitince bir tane daha istiyor ama o da pahalı gelecek muhtemelen.

New life- Efa liquid kullandım uzunca bir süre. İçeriği temiz ve değerleri yüksek diye. Tutti Frutti olanını çok güzel içiyordu. Bu sene henüz başlamadım. Möllers denemiştim maalesef bu kokuyor diyerek asla almadı.

Easy fish oil jelibom gibi olanlardan çok seviyor oğlum ..oda asla ne yaparsam yapıyım balık birde yumurta asla yemez..neyin içine karıştırsam kokusunu aldığı an geri çıkartıyo tükürüyor.bunun avantajlı tarafı hepsi tek tek paketli olduğu için kullanım süreside uzun ..maalesef pahalı ama geçen hafta 270 liraya aldım :KK43:

İlk cocuguma ocean portakallı kullanmistim
İkinci oceanin tadını sevmedi mollers aldım ikisinede veriyorum. Bazen veremedigim günler oluyor ama zaten haftalık balık yiyolar. Balıki köfte olarakta verebilirsiniz balık köftesini yer belki

Benim çocuklarım da farklı tatlara kapalı herşeye şüpheyle yaklaşan tiringiz tipler😂 bir kere kızım bebekken portakal ve nar suyu sıkıp biberona koyup vermiştim tadına baktıktan sonra biberonu dolu vileda kovasının içine attı🤦🏻‍♀️ Her ikisinin de itirazsız olarak kabul ettiği sadece iki takviyemiz oldu biri Easy Fish Oil. Aldığımda araştırıp güvenli olduğunu öğrenmiştim umarım bilgim günceldir, jelibon gibi olduğu için bayılıp ikincisini istiyorlar bir de hastalık ve bağışıklık güçlendirme durumunda Eğriçayır’ın propolisi. Ampül formunda kırıp bardağa döküyorsunuz onun da ikincisini istiyorlar ama veremem bir tüp yetiyor.

Doktora danışın, iştahsızlığın bariz sebebi yoksa çinko şurubu yazıyorlar. Kara mürver özü ve keçiboynuzu özü de iştah açar.

Keçiboynuzu özü ve propolis in erken ergenliğe sebep olduğuna dair araştırmalar olduğunu okumuştum bir doktorun paylaşımında. Çocuk doktorlarınıza danışmadan vermemenizi öneririm.

X