Balık yağı önerisi istiyorum

Vaveyylla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
2.083
3.939
Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.

Farklı balıklar yedirin somon veya dil lezzet olarak farklıdır fileto mezgitte olabilir kokuda hafiftir ( dip balığı açısından değerlendirmedim balık alternatifi olarak düşündüm)
Balık yağı içerik açısından ve kimyasal içermemesi açısından en iyisi o
Eczaneler de öneride bulunabilir

Mollers elmali oglum cok rahat iciyor tadi guzel ve sise cok buyuk aylardir her gun tatli kasigiyla veriyorum hala bitmedi yani bereketli oluyor alin bence
Kaç yaşında oğlunuz? Sanırım sadece kış aylarında veriliyor dimi? Yazın sıcaklarıdan dolayı alerji yapabilir diye duymuştum.

Ben önceden carlson kullanıyordum

Son fiyatını görünce möllers aldım
Elmalı olan güzel

Teşekkür ederim ama köfteyi de zorla yiyor malesef

Mollers elmali oglum cok rahat iciyor tadi guzel ve sise cok buyuk aylardir her gun tatli kasigiyla veriyorum hala bitmedi yani bereketli oluyor alin bence
En fazla 3 ay kullanılmalı. Sonra atılıyor o. Biz çay kaşığı ile veriyoruz 14 aylık diye. Bitmeyecek gibi. Son ay eşimle bende kullanmaya başlayacağız ki şişe zşyan olmasın

Hay allah kandıramadık kan değerlerine baktırdınız mı acaba d vit ya da bazı vit eksikliği sebebiyle iştahsızlık olabiliyor.
Kan tahlili yaptırdım sıkıntısı yok çok şükür ama yediği şeyler çok sınırlı kendimi suçlamaya başladım artık. Hayır çok ısrar edip zorlada yedirmiyorum. Çorba pilav makarna meyve yumurta zeytin bu tarz şeyler sulu yemek yemez. Et suyu tavuk suyu çorba yapıyorum vitamin alsın diye sürekli

Bazı dönemlerde seçicilik olabiliyor tabi dilerim geçici bir süreçtir. Siz kendinizi suçlamayın sıkıntıya girip stres yapmayın çocukla bunu da anlayorlar. Elinizden gelenin çok daha fazlasını yapıyorsunuz belli ki. Ben kullanmadım ama karadut özü kullananlar vardı iştah açması için kullanan arkadaşlar varsa belki yardımcı olurlar.

Benim çocuklarım da farklı tatlara kapalı herşeye şüpheyle yaklaşan tiringiz tipler bir kere kızım bebekken portakal ve nar suyu sıkıp biberona koyup vermiştim tadına baktıktan sonra biberonu dolu vileda kovasının içine attı Her ikisinin de itirazsız olarak kabul ettiği sadece iki takviyemiz oldu biri Easy Fish Oil. Aldığımda araştırıp güvenli olduğunu öğrenmiştim umarım bilgim günceldir, jelibon gibi olduğu için bayılıp ikincisini istiyorlar bir de hastalık ve bağışıklık güçlendirme durumunda Eğriçayır’ın propolisi. Ampül formunda kırıp bardağa döküyorsunuz onun da ikincisini istiyorlar ama veremem bir tüp yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…