Yok sanmıyorum biraz ısrarcı davrandım tiksindi kustu yavrumAlerjisi olmasin? İsrarla reddetmesi ve kusmasi alerji olasiligini akla getiriyor.
Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
Kaç yaşında oğlunuz? Sanırım sadece kış aylarında veriliyor dimi? Yazın sıcaklarıdan dolayı alerji yapabilir diye duymuştum.Mollers elmali oglum cok rahat iciyor tadi guzel ve sise cok buyuk aylardir her gun tatli kasigiyla veriyorum hala bitmedi yani bereketli oluyor alin bence
Teşekkür ederim ama köfteyi de zorla yiyor malesefBenim oğlumunda balık yemediği bir dönem olmuştu youtube dan çocuklar için balık köftelerine bakmıştım ve köfte yapıp yedirmiştim öylelikle atlattık o dönemi şimdi çok seviyor belki denyeebilirsiniz. İlaç içinde bildiğim en iyisi möllers
Hay allah kandıramadıkTeşekkür ederim ama köfteyi de zorla yiyor malesef
En fazla 3 ay kullanılmalı. Sonra atılıyor o. Biz çay kaşığı ile veriyoruz 14 aylık diye. Bitmeyecek gibi. Son ay eşimle bende kullanmaya başlayacağız ki şişe zşyan olmasınMollers elmali oglum cok rahat iciyor tadi guzel ve sise cok buyuk aylardir her gun tatli kasigiyla veriyorum hala bitmedi yani bereketli oluyor alin bence
Kan tahlili yaptırdım sıkıntısı yok çok şükür ama yediği şeyler çok sınırlı kendimi suçlamaya başladım artık. Hayır çok ısrar edip zorlada yedirmiyorum. Çorba pilav makarna meyve yumurta zeytin bu tarz şeyler sulu yemek yemez. Et suyu tavuk suyu çorba yapıyorum vitamin alsın diye sürekliHay allah kandıramadıkkan değerlerine baktırdınız mı acaba d vit ya da bazı vit eksikliği sebebiyle iştahsızlık olabiliyor.
Hadi ya bunu ilk defa duydum 3 ay mı kullanım süresiEn fazla 3 ay kullanılmalı. Sonra atılıyor o. Biz çay kaşığı ile veriyoruz 14 aylık diye. Bitmeyecek gibi. Son ay eşimle bende kullanmaya başlayacağız ki şişe zşyan olmasın
Bazı dönemlerde seçicilik olabiliyor tabi dilerim geçici bir süreçtir. Siz kendinizi suçlamayın sıkıntıya girip stres yapmayın çocukla bunu da anlayorlar. Elinizden gelenin çok daha fazlasını yapıyorsunuz belli ki. Ben kullanmadım ama karadut özü kullananlar vardı iştah açması için kullanan arkadaşlar varsa belki yardımcı olurlar.Kan tahlili yaptırdım sıkıntısı yok çok şükür ama yediği şeyler çok sınırlı kendimi suçlamaya başladım artık. Hayır çok ısrar edip zorlada yedirmiyorum. Çorba pilav makarna meyve yumurta zeytin bu tarz şeyler sulu yemek yemez. Et suyu tavuk suyu çorba yapıyorum vitamin alsın diye sürekli