- 19 Şubat 2021
- 4.692
- 11.238
- 38
Ne kadar uğraşırsanız uğraşın damak tadı denilen bişey var sanırımKan tahlili yaptırdım sıkıntısı yok çok şükür ama yediği şeyler çok sınırlı kendimi suçlamaya başladım artık. Hayır çok ısrar edip zorlada yedirmiyorum. Çorba pilav makarna meyve yumurta zeytin bu tarz şeyler sulu yemek yemez. Et suyu tavuk suyu çorba yapıyorum vitamin alsın diye sürekli
İfos sertifikalı olanlardan tavsiye etmişti doktorumuz kızımda. Ocean ve möllers sertifikalıydı ben ocean tercih etmiştimArkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
Evet prospektüsünde yazıyor sanırımHadi ya bunu ilk defa duydum 3 ay mı kullanım süresi
İşte bu yüzden ben onu bitiremeden, yarısında attım. Kullanışlı gelmedi böyle oluncaHadi ya bunu ilk defa duydum 3 ay mı kullanım süresi
Ton baligi falan da mi yemiyor?Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
New life- Efa liquid kullandım uzunca bir süre. İçeriği temiz ve değerleri yüksek diye. Tutti Frutti olanını çok güzel içiyordu. Bu sene henüz başlamadım. Möllers denemiştim maalesef bu kokuyor diyerek asla almadı.Arkadaşlar merhaba. Kızımın beslenmesi çok zayıf. Örneğin kış geldi ama balık yediremiyorum asla. Çorbasına karıştırdım geçen hafta kusunca pes ettim. Balık yağı önerisi istiyorum sizden . 2,5 yaş için şurup formunda. Möllers tavsiye etti doktorum fiyatlarına baktım çok yüksek geldi açıkcası.Siz çocuklarınız için kullanıyorsanız önerinizi bekliyorum.
4 yasinda yaz kis ayirmiyorum her zaman veriyorumKaç yaşında oğlunuz? Sanırım sadece kış aylarında veriliyor dimi? Yazın sıcaklarıdan dolayı alerji yapabilir diye duymuştum.
Kimse bize oyle bisey demedi ben normal veriyorum doktor tavsiye etmisti :) bence sorun yokEn fazla 3 ay kullanılmalı. Sonra atılıyor o. Biz çay kaşığı ile veriyoruz 14 aylık diye. Bitmeyecek gibi. Son ay eşimle bende kullanmaya başlayacağız ki şişe zşyan olmasın
Yani çocuk sizin sağlık sizin devam o zamanKimse bize oyle bisey demedi ben normal veriyorum doktor tavsiye etmisti :) bence sorun yok
Arkasında yazıyor açıldıktan sonra 3 ay diye. Zaten 3 ayın sonunda bayat hamsi gibi kokuyor.Kimse bize oyle bisey demedi ben normal veriyorum doktor tavsiye etmisti :) bence sorun yok
Kokmuyor ki elmali gayet guzel asla bozuk gibi degil yani bilmiyordum arastiricam sizin soylediklerinizi ilk kez duydumArkasında yazıyor açıldıktan sonra 3 ay diye. Zaten 3 ayın sonunda bayat hamsi gibi kokuyor.
Benim çocuklarım da farklı tatlara kapalı herşeye şüpheyle yaklaşan tiringiz tiplerbir kere kızım bebekken portakal ve nar suyu sıkıp biberona koyup vermiştim tadına baktıktan sonra biberonu dolu vileda kovasının içine attı Her ikisinin de itirazsız olarak kabul ettiği sadece iki takviyemiz oldu biri Easy Fish Oil. Aldığımda araştırıp güvenli olduğunu öğrenmiştim umarım bilgim günceldir, jelibon gibi olduğu için bayılıp ikincisini istiyorlar bir de hastalık ve bağışıklık güçlendirme durumunda Eğriçayır’ın propolisi. Ampül formunda kırıp bardağa döküyorsunuz onun da ikincisini istiyorlar ama veremem bir tüp yetiyor.
Doktora danışın, iştahsızlığın bariz sebebi yoksa çinko şurubu yazıyorlar. Kara mürver özü ve keçiboynuzu özü de iştah açar.