balık yağı kilo aldırır mı?

Ben kullandım kapsül şeklinde balık yağı hala kullanıyorum balık yağı iştahı açıyor gibi ben sağlık için kullanıyorum ama faydası çok

2 sene önce bende kullanıyordum baya kilo aldırdı o yüzden bıraktım ama kilo aldırdığı doğru...

Canim bende sinav zamaninda almistim, bende kilo yapmamisti. Bünyeye göre sanirim.

Ve aynen eger cok haraket edersen almazsin.

doktorların söylediği kilo aldırmayacağı yönündedir. bende doktorum bende kullanıyorum .marka adı vermiyorum istersen özelden atabilirim. çok faydasını gördüm özellikle cildim üzerinde

ben oğlum için kullanıyorum hiç kilo aldırmadı..sanırım bünyeye göre değişiyor..ama hafıza zayıflığı ve bağışıklı zayıflığı için balık yağo dışında vitaminler de var..onlardan kullanabilirsiniz..ben daha önce e vitamini kapsülü ve b12 vitamini almıştım..kilo aldırması gibi bir sıkıntıları yok ama aynı soruna bunlar da çözüm oluyor.bir dr.a da danışarak farklı vitaminler de deneyebilirsiniz..

balık yağı sadece kendisi ne kilo aldırcakki 5 ml yağ, kilo aldırmasının sebebi acayip iştah açması
ben kullandığım dönemlerde doymuyorum böyle bi iştah yok yani, kesinlikle doyma hissim olmuyor ve çok kısa sürede tekrar acıkıyorum, sürekli kullanmak istememe rağmen bu yüzden bırakıyorum
çok sık hasta oluyorsan, liptonun kış çayı var ekinezyalı sabah akşam ondan iç bi kupa çok faydası oluyor

doktorların söylediği kilo aldırmayacağı yönündedir. bende doktorum bende kullanıyorum .marka adı vermiyorum istersen özelden atabilirim. çok faydasını gördüm özellikle cildim üzerinde

özelden mesaj atmanı çok isterim canım :)

yağlar vüudumuzda yağ olarak depolanmazlar....karbonhidratlar kilo aldırır sadece.........carlson balık yağı fda tarafından onaylı içinde az miktarda ağırmetal bulunuyormuş

Kilo yapması şu sebepten acayip iştah açıyor:18::18: Ben dana gibi yemek yiyordum söylemesi ayıp ama bu destek olarak alınan her şeyin yaptığı bir şey iştah açmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…