• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi balik ve yogurt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Movenpick

suzi19
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
567
0
96
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar haftanin bir günü yani carsamba günleri kizima balik yediriyorum(somon).
o gün yogurt vermiyorum. artik bir yerden duymustum yogurt peynir vs balik yedikten sonra verilmezmis
tabi dogruysa ne peynir ekliyorum kahvaltisina nede yogurt veriyorum.
sizce dogru mu yapiyorum:uhm:

ben balık verdiğim gün 2 saati geçmişse yoğurt veriyorum,hatta hemen arkasından emzirdiğim de çok oldu,peynir yedirdiğim de.Aynı gün içinde vermemezlik yapma bence,çok tereddütlüysen birkaç saat bekle yeterli olur.

ben balık verdiğim gün 2 saati geçmişse yoğurt veriyorum,hatta hemen arkasından emzirdiğim de çok oldu,peynir yedirdiğim de.Aynı gün içinde vermemezlik yapma bence,çok tereddütlüysen birkaç saat bekle yeterli olur.

tesekkür ederim
bende kararsizdim zaten 2 saat sonra versem de olur sanirim ben bile balik yedigim gün yogurt yemem sanirim kulaktan dolma bilgiler bunlar

Back