• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Balık Model Gelinliğim

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
970
248
Eki Görüntüle 702926 Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..
Bikaç işlemim daha kaldı gelinliğimde henüz tamamlanmadı..
fikirlerinizi almak istiyorum..
Bir de iki kere giyecegimden nasıl değişiklikler yapsam acaba?
iyi kötü her türlü eleştiri,yorum ve fikirlere açığım..

Son düzenleme:
gelinliğin sadece arka kısmını eklemişsin ön kısmınıda görmüş olsaydım daha iyi yorum yapabilirdim

ilk foto prova sırasında cekıldıgınden vucudum oldugu gıbı fazlalıklarıyla bellıoluyor. tam oturunca onlar belli olmuyor, onuda dikkate alıp yorum alabılırsem cooook mutlu olacagım

ben çok beğendim değiştirilicek hiç bişeyini göremedim sade ve şık güle güle mutlulukla giy :40:

Merhaba..
"Her türlü eleştiriye açığım" dediğinden cesaret alıp, biraz Cengiz Abazoğlu'na bağlayacağım sanırım..:9:
Öncelikle, genel olarak çok hoş olmuş.. balık formundaki bu gelinlikle, hoş bir görüntü sergilemişsin..
Vücut pro-porsiyonuna da gayet uygun olmuş..:)
Fakaaatt.. özellikle göbek kısmındaki potluklar dikkatimi çekti ama dediğin gibi işlemi bitince düzelecektir.
Bir de.. etek kısmında, bir-iki kat daha tül olsa, daha mı iyi olurdu acaba? Sadece bir fikir..
Bunun yanı sıra; bu modele topuz saç pek gitmez, benim fikrim.. Saçını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun?
Kara vermediysen şunu öneririm.. saçın sarı olduğu için, çok daha hoş duracaktır..

$BALK-M~1.jpg

Son düzenleme:
canım bence bu gelinlik cok sade kalmış ben biraz daha ısıltılı birşey tercih ederdim mutluluklarrrr :)))

Merhaba..
"Her türlü eleştiriye açığım" dediğinden cesaret alıp, biraz Cengiz Abazoğlu'na bağlayacağım sanırım..:9:
Öncelikle, genel olarak çok hoş olmuş.. balık formundaki bu gelinlikle, hoş bir görüntü sergilemişsin..
Vücut pro-porsiyonuna da gayet uygun olmuş..:)
Fakaaatt.. özellikle göbek kısmındaki potluklar dikkatimi çekti ama dediğin gibi işlemi bitince düzelecektir.
Bir de.. etek kısmında, bir-iki kat daha tül olsa, daha mı iyi olurdu acaba? Sadece bir fikir..
Bunun yanı sıra; bu modele topuz saç pek gitmez, benim fikrim.. Saçını nasıl yaptırmayı düşünüyorsun?
Kara vermediysen şunu öneririm.. saçın sarı olduğu için, çok daha hoş duracaktır..

Eki Görüntüle 702940

çok teşeşkkür ederim ilginiz için.
evet tül kısmı daha dogrusu kabarıklıklık acaba mı dedırttı bana ama ben onu tarlatanla hallederım dıye dusunmustum, iyiki söylediniz onuda bir konusayım..
gösterdıgınız sac modelı cok guzel ben o tarz bir saç 2 dugunum olacak ılkınde dusunuyordum,ikincide topuz-duvak şeklinde. saç rengim olarak evet platın renk olacak, topuz yaptıracagım 2.dugunde kahveye donmeyı dusunuyorum.
kafam öyle karısıktı ki? neyi nasıl yapıcam :)) kendimi bir resetlemem gerek sanırım:)
tekrardan çok teşeşkkür ediyorum:)

Sanırım önden çekilmiş fotoğrafta içinizde toparlayıcı bir çamaşır yahut korse yok. Doğru mudur?
Gelinlik arkadan çok hoş ama.

gelinlikten önce saça karışmak istiyorum.önce platine 2.düğünde kahverengi olacak demişsiniz ay ay dedim. :26:
yapmayın niye öyle bişey yapıyosunuz. fotoğrafta gördüğüm kadarıyla çok açık tenli değilsiniz yani platin sırıtacaktır sizde.
yakıştıran çok oluyo kendine ama dışarıdan öyle gözükmüyor malesef..zaten bembeyaz gelinlik hoş gözükeceğini düşünmüyorum.
hem renk değiştirip durmak yıpratıcaktır mutlaka fotoğraflarda hoş gözükmez saçlarınız. doğal saç renginizde bi renge boyatıp sağlama alın bence işinizi.en çok öylesi yakışacaktır..
gelinliğe gelirsek sade şık,korseyide giydiğinizde daha düzgün olacaktır güle güle giyin :16:

balık modeli sevmeyen biri olarak ben beğendim gel,nliğinizi çok beğendim hatta

Balık modelini hep sevmişimdir ama almaya cesaret edemedim ben sahsen:1:
Merak ettim bir model denedim..Güzel de oldu fakat rahat edemedim..
Bir de o modelin içinde saatlerce kalacaksınız bunu da düşünmek lazım..
Benim seçmememdeki en büyük etken bizim düğünler çok hareketli olur:))
Hem de erkek tarafı trabzonlu artık ne demek istediğimi anlamışsınızdır:1:
Dolayısıyla ben alamadım..A tipi gelinlikte karar kıldım..
Bir de bence balık modeli zayıf ve uzun boylulara daha çok yakışıyor ..
Yanlış anlamayın sizde de güzel durmuş ..Ama sanırım bir korse ya da toparlayıcı birşey olmadğından mıdır nedir
Sanki biraz kilolu göstermiş..
Ya da resimden öyle çıkmıştır bilemiyorum..
Ama toparlayıcı şeylerle durumu kurtarabileceğinizi düşünüyorum..
Onun dışında gayet güzel bir gelinlik..Mutluluklar diliyorum..

cok guzel bende cok begenıyorum bunları ama sanırım cok dar ve altı cok asaghıdan balıklasmıs sanırım rahat adım atamayacaksın nereden bılıyorum benım nısan elbısemde boyleydı
sonunda nısan bıtmeden patladı

buarada bende gobek delıgının bellı olduguna dıkkat ettım ve gobegın bellı oluyor

bence sade ve şık olmuş, ama bir arkadaşın dediği gibi alt tarafına bir kaç ekleme yaptırırsan daha hoş gözükücek

model olarak güzel ama çok sade kaldığını düşünüyorum , ben daha şık kabarık bir şeyler seçerdim ama önemli olan sizin beğenmiş olmanız mutluluklar :nazar::80:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back