- 15 Şubat 2025
- 147
- -49
- 11
- 24
- Konu Sahibi gul ruyasi
-
yahu burçla ne alakası var çok saçma düşünce yapınızÇevremde kuzenim olsun, arkadaşlarım olsun böyle bir içten pazarlıklı olma,ortalığı karıştırma. Başkalarının shaip olduğu şeylere fazla özenme , elinden alma gibi ilginç özellikleri vardı. Niye bu kadar başkalarına dolu ve haset oluyolar . Çok ilginç
Ben anlam yüklemiyorum yüklettiriyolar. Çevreme sürekli sinsi yılan gibi balık burçları denk geliyo ve hep ama hep balık oluyo. Kovaları severim akıllı oluyolar ama başkalarının ne düşündüğüne çok takılıyolar gibi geliyo. Bide arkadaş canlısılar gerçekten.Diğer kapanan konuya yetişemedim tüh bari buna yetişeyim didim. Eskiden bende burçlara çok anlam yüklerdim ama insanın karakterini aurası,mizacı, yetiştirilme tarzı da etkiliyor. Bu yüzden zaten herkesten bir tane var. Bence sizde bu konuyu tekrar tekrar açmak yerine bu pencereden bakın.
Hazır konu açılmışken gelenlere bende şunu sorayım bariiii
Kova burcu hakkında yorumlarınız nedir
Valla hep aynı burç oluyo sıkıldım yani . Ben böyle fitnelik görmedim şahsen .yahu burçla ne alakası var çok saçma düşünce yapınız
Bence de balık burcu kadar kendi yağında yaşayan etliye sütlüye karışmayam barışve huzur ortamı sağlayan başka burç yok. Yükselenlerini sorÇevremde kuzenim olsun, arkadaşlarım olsun böyle bir içten pazarlıklı olma,ortalığı karıştırma. Başkalarının shaip olduğu şeylere fazla özenme , elinden alma gibi ilginç özellikleri vardı. Niye bu kadar başkalarına dolu ve haset oluyolar . Çok ilginç
Şöyle düşünün, hayatınızda sürekli aynı şey başınıza geliyorsa bir sınavdasınız ve geçemediğiniz için sürekli aynı soru(n) geliyor önünüze. Ne zaman bakış açınız ve düşünce stiliniz gerçekten değişirse aynı tip insanlar gelmeyecek.Ben anlam yüklemiyorum yüklettiriyolar. Çevreme sürekli sinsi yılan gibi balık burçları denk geliyo ve hep ama hep balık oluyo. Kovaları severim akıllı oluyolar ama başkalarının ne düşündüğüne çok takılıyolar gibi geliyo. Bide arkadaş canlısılar gerçekten.
Tam tersi . Başka ortalığı karıştıran burçlar da görüyorum bir soruyorum yüksleni balık çıkıyo. Mesela ortalığı sürekli ikarıştıran çok bencil bir arkadaşım vardı yengeçti sordum yükseleni balıkmış.Bence de balık burcu kadar kendi yağında yaşayan etliye sütlüye karışmayam barışve huzur ortamı sağlayan başka burç yok. Yükselenlerini soraslan veya akrep değillerse bişey bilmiyorum
Şöyle düşünün, hayatınızda sürekli aynı şey başınıza geliyorsa bir sınavdasınız ve geçemediğiniz için sürekli aynı soru(n) geliyor önünüze. Ne zaman bakış açınız ve düşünce stiliniz gerçekten değişirse aynı tip insanlar gelmeyecek.Ben anlam yüklemiyorum yüklettiriyolar. Çevreme sürekli sinsi yılan gibi balık burçları denk geliyo ve hep ama hep balık oluyo. Kovaları severim akıllı oluyolar ama başkalarının ne düşündüğüne çok takılıyolar gibi geliyo. Bide arkadaş canlısılar gerçekten.
Valla ama burçla alakası var mı var net yani hep balık ya da balık etkili insanlar olmaz ki . Bir sınavsa şahsen ben mecbur muyum böyle karakterdeki bir insana tahammül etmeye diyip genelde arkadaş ortamıma almıyorum ya da konuşmuyorum yani.Şöyle düşünün, hayatınızda sürekli aynı şey başınıza geliyorsa bir sınavdasınız ve geçemediğiniz için sürekli aynı soru(n) geliyor önünüze. Ne zaman bakış açınız ve düşünce stiliniz gerçekten değişirse aynı tip insanlar gelmeyecek.
Ben terazi burcuyum yükselenim akrep.Şöyle düşünün, hayatınızda sürekli aynı şey başınıza geliyorsa bir sınavdasınız ve geçemediğiniz için sürekli aynı soru(n) geliyor önünüze. Ne zaman bakış açınız ve düşünce stiliniz gerçekten değişirse aynı tip insanlar gelmeyecek.
Ha bu arada teşekkürler kova burcu için dedikleriniz. Ne düşündüğüne takılmıyoruz. Sevdiğimiz insanların ne düşündüğü önemli, öylesine biri aptalda dese takmayız. Sizin burcunuz ne
Tahammül etmek zorunda değilsiniz ama hayat bakışını değiştirmeniz lazım. Bu durum bende 2 burçta olduğu için diyorum. Kınamadan evet bana uyumlu değiller ama başkalarıyla anlaşabiliuorlar diyebilmeniz lazım.Valla ama burçla alakası var mı var net yani hep balık ya da balık etkili insanlar olmaz ki . Bir sınavsa şahsen ben mecbur muyum böyle karakterdeki bir insana tahammül etmeye diyip genelde arkadaş ortamıma almıyorum ya da konuşmuyorum yani.
Tahmin etmiştimBen terazi burcuyum yükselenim akrep.
HangisiniTahmin etmiştim
Ben anlaşamıyor değilim . Hiçbir zararım olmadan arkamdan kuyumu kazıyolar. Birtane böyle bir balık arkadaşımı da elimden almaya çalışmıştı. Komikler ha benim yerime geçme sevdalısılarsa bir şey diyememTahammül etmek zorunda değilsiniz ama hayat bakışını değiştirmeniz lazım. Bu durum bende 2 burçta olduğu için diyorum. Kınamadan evet bana uyumlu değiller ama başkalarıyla anlaşabiliuorlar diyebilmeniz lazım.
Akrep. teraziye düşük ihtimal vermiştim.Hangisini
Kovalarla sorunları olmuyo çünkü sizi o kadar kıskanmıyolar . Beni maşallah niye kıskanıyolar bilmiyorumTahmin etmiştim
Akreplerin kindar olduğu doğru fakat sinsi değiliz ben bana yapılana tepki veririm balıklar birine bir şey yapar ve sessizce sinsice yapar sonra akrebin adı çıkar . Şuan ben de olduğu gibi . Sisnsilik yapmaslar sesim çıkmaz vallaAkrep. teraziye düşük ihtimal vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?