Balık burçları niye ortalığı karıştırmayı seviyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sevdiğim insanı kıskanırım ama annemi diğer kardeşlerimden falan hiç kıskanmadım kıyaslamadım annem ve babamı da yan yana görünce kıskanan çocuklardan hiç olmadım bitek boşanmak üzere olduğum eşimi çok kıskandım ama onu da yersiz olduğunu bildiğim için hiç belli etmedim eşim de akrep burcuydu o kıskançlıktan bana nefes aldırmazdı hastalık derecesinde kıskançtı genel olarak aşırı bakımlıyım param azaldığından saldırganlaşırım garantici biriyim hiçbir şeyi unutmam bunlar burcumun özellikleri ama fesatlık bende yok kimsenin sahip olduklarıyla ilgilenmem. Erkekler için akrep burcu kadını bulunmaz bi nimetmiş kız 😂 peki benim sersem kocam neden öyle yaptı 😀
Bende anlattığın özelliklere sahibim cidden. Aa kim diyor erkekler için bulunmaz nimet olduğumuzu 😂😂

Kuyruk acım var. Ama tamamen karşımdaki balık burcunun zeka düşüklüğünden dolayı 😂 bir de hayatı bu kadar ciddiye alıp sürekli insanların peşine düşmeyin. Bu kadar kimse kimseyi önemsemiyo emin olun

Orası belli zaten, ne oldu cici kız sevgilini mi elinden aldı bizimkiler:halay:. Balık güzelliği ve nezaketiyle ortama girse yeter herkesin dibi düşer sende anca burda konu açıp çatlayıp patlarsın:halay:

Valla balık burcu bir kız tanıdım sinsinin tekiydi , kendini en iyi sanardı her şeyde haspam ama aynı şekilde balık burcu arkadaşım(erkek) oldu mantığına göre hareket eden birisiydi, ukalaydı ama kalbinde hiç kötülük yoktu yani.Gayette iyi bir insandı

Burçlara ve memlekete göre insan ayrıştıran kişiler bana gerizekalı geliyor kusura bakmayın.Bir parmağın beşi de bir değilken o burca sahip olan herkesi nasıl aynı keyefe koyuyorsunuz hayret ediyorum.

Biri erkek biri kadın balık burcu insan tanıdım. Tek iyi özellikleri merhametli olmaları onun dışında psikolojileri hep bozuk insanlar... Çok zorlar. Etraflarında hep manupule ediyorlar
Benim tanıdıklarım da çok zor insanlardı ama sevince tam severler seçici kişilerdi.

Valla balık burcu bir kız tanıdım sinsinin tekiydi , kendini en iyi sanardı her şeyde haspam ama aynı şekilde balık burcu arkadaşım(erkek) oldu mantığına göre hareket eden birisiydi, ukalaydı ama kalbinde hiç kötülük yoktu yani.Gayette iyi bir insandı

Burçlara ve memlekete göre insan ayrıştıran kişiler bana gerizekalı geliyor kusura bakmayın.Bir parmağın beşi de bir değilken o burca sahip olan herkesi nasıl aynı keyefe koyuyorsunuz hayret ediyorum.
Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama ön yargım var biri burcum balık derse çok yakın olmak istemem o kişiyle

Çevremde kuzenim olsun, arkadaşlarım olsun böyle bir içten pazarlıklı olma,ortalığı karıştırma. Başkalarının shaip olduğu şeylere fazla özenme , elinden alma gibi ilginç özellikleri vardı. Niye bu kadar başkalarına dolu ve haset oluyolar . Çok ilginç
Burç degıl kısının kendı karakterı oyledır. Bende balıgım kimseyi de kıskanmam Allah daha çok versın. Beraber kazanmadıkya genelleme yapmanız hoş olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X