Balık burçları niye ortalığı karıştırmayı sever ?

Ben anlaşamıyor değilim . Hiçbir zararım olmadan arkamdan kuyumu kazıyolar. Birtane böyle bir balık arkadaşımı da elimden almaya çalışmıştı. Komikler ha benim yerime geçme sevdalısılarsa bir şey diyemem
Anlaşamıyorsujuz ki bu durumu yaşıyorsunuz. Herkes herkesle anlaşacak diye kaide yokki. Hiçbir insan pizza değil ki herkesi mutlu etsin.🤣 Dediğim gibi kafa yapınız değişmediği sürece aynı şeyleri yaşar durursunuz. Size göre normal olan davraşınız onlara ters gelmiş olabilir bunu en iyi onlarla konuşarak anlarsınız.

Anlaşamıyorsujuz ki bu durumu yaşıyorsunuz. Herkes herkesle anlaşacak diye kaide yokki. Hiçbir insan pizza değil ki herkesi mutlu etsin.🤣 Dediğim gibi kafa yapınız değişmediği sürece aynı şeyleri yaşar durursunuz. Size göre normal olan davraşınız onlara ters gelmiş olabilir bunu en iyi onlarla konuşarak anlarsınız.
En iyisi konuşmamak ya a.ma size de hak verdim. Herkesin karakteri farklı demek ki benle yıldızları asla barışmıyo . Ama bu yine de balıkların karakterinin sinsi olduğunu değiştirmez . Sinsiler ama diğer burçlara bu kadar batmıyolar demek ki. Bana .batıyolar . Herkes herkese aynı bence ama kiminin huyu kimine fazla batar

Kovalarla sorunları olmuyo çünkü sizi o kadar kıskanmıyolar . Beni maşallah niye kıskanıyolar bilmiyorum
Mesela bana sorunları olmadığını çok net söylüyorsunuz. Bunu bilemezsiniz ki. Çok emin konuşmamak lazım. Benim hayatımda bir balık vardı çok yakınımda olan çok saçma olaylarda yaşadık. Mesafe de koyduk ama sonra ben takmadım. Şuan selam sabahımız var ama samimi değiliz.

Akreplerin kindar olduğu doğru fakat sinsi değiliz ben bana yapılana tepki veririm balıklar birine bir şey yapar ve sessizce sinsice yapar sonra akrebin adı çıkar . Şuan ben de olduğu gibi . Sisnsilik yapmaslar sesim çıkmaz valla
Ayrıca akrepler kadarda sinsi plan kuran zaten balıklar oluyo. Ama bir kova olarak akrep insanıyla konuşurken 2 kere düşünürüm çünkü terslerinin pis olduğunu bilirim. Balıklarda onlardaki seviye yok sadece farklı versiyonu. İşin özü yine herkesin aynı olmadığına çıkıyor. Burçlara göre hareket etmek yanlıştır.

Ayrıca akrepler kadarda sinsi plan kuran zaten balıklar oluyo. Ama bir kova olarak akrep insanıyla konuşurken 2 kere düşünürüm çünkü terslerinin pis olduğunu bilirim. Balıklarda onlardaki seviye yok sadece farklı versiyonu. İşin özü yine herkesin aynı olmadığına çıkıyor. Burçlara göre hareket etmek yanlıştır.
Evet çok kindarım ama kimseye sinsice kimsenin ruhu duymadan bir şey yapamam . Akreplerin zaten bu kadar adı çıktıysa demek ki sessizce yapamıyoruzdur. Ve burca höre kimsye kötülük yapmam ama balık etkili insanlara mesafe koyarım sadece . Sinsilik yaparsa da kendine yapar. O zaman uğraşırım çünkü

Evet çok kindarım ama kimseye sinsice kimsenin ruhu duymadan bir şey yapamam . Akreplerin zaten bu kadar adı çıktıysa demek ki sessizce yapamıyoruzdur. Ve burca höre kimsye kötülük yapmam ama balık etkili insanlara mesafe koyarım sadece . Sinsilik yaparsa da kendine yapar. O zaman uğraşırım çünkü
Çevrenizdeki sevdiğiniz insanların burçlarına bakın önyargınızı kırmak için. Benim sevipte oha bu o burçmuş ama hiç göstermiyor dediğim kişiler var. İşte akrebinde intikam duygusu yorucu anladınız mı demek istediğimi? Balıklar sinsiyse hadi diyelim. Akrep intikam için yıllarca bekleyebilir ben böyle bir insanla uğraşmak istemem kimse hayatımda hem kadını hem erkeğini görmüş birisiyim. İntikam için ayarları yok.

Başıma sürekli bisey gelıyor ve hep beni buluyorsa ben bi kendımı sorgulardım neden die
Ama karşı taraf da hep aynı ona bakıcaksak o da var. Onların da hedefi hep niye benim karakterim acaba diyorum ben de . Ben olduğum gibi davranıyorum karşıma bir bakıyprum böyle bir durum ve hep aynı burç çıkmış . Kendimi sorgulamıyorum çünkü herkesin bir karkteri var ben karkterimi yaşıyorum. Balıklar da benden etkileniyo

Çevrenizdeki sevdiğiniz insanların burçlarına bakın önyargınızı kırmak için. Benim sevipte oha bu o burçmuş ama hiç göstermiyor dediğim kişiler var. İşte akrebinde intikam duygusu yorucu anladınız mı demek istediğimi? Balıklar sinsiyse hadi diyelim. Akrep intikam için yıllarca bekleyebilir ben böyle bir insanla uğraşmak istemem kimse hayatımda hem kadını hem erkeğini görmüş birisiyim. İntikam için ayarları yok.
Boğaları severim. Aslanları severim genelde

Ama karşı taraf da hep aynı ona bakıcaksak o da var. Onların da hedefi hep niye benim karakterim acaba diyorum ben de . Ben olduğum gibi davranıyorum karşıma bir bakıyprum böyle bir durum ve hep aynı burç çıkmış . Kendimi sorgulamıyorum çünkü herkesin bir karkteri var ben karkterimi yaşıyorum. Balıklar da benden etkileniyo
Garip tarafı şu birinin karakterinin bu kadarrrr başkasını çekmesi garip yani

Diğer kapanan konuya yetişemedim tüh bari buna yetişeyim didim :KK53:. Eskiden bende burçlara çok anlam yüklerdim ama insanın karakterini aurası,mizacı, yetiştirilme tarzı da etkiliyor. Bu yüzden zaten herkesten bir tane var. Bence sizde bu konuyu tekrar tekrar açmak yerine bu pencereden bakın.
Hazır konu açılmışken gelenlere bende şunu sorayım bariiii
Kova burcu hakkında yorumlarınız nedir:KK51::KK70:

İyi biliriz 😄

Mesafe koyun valla böyle takıntılarınız varsa kaliteli bi yalnızlığı tercih etmelisiniz .

Garip tarafı şu birinin karakterinin bu kadarrrr başkasını çekmesi garip yani
Tamamda onların karakteri de bu. Size yansıttıkları kısmı anlaşamadıkları insana nasıl davrandıklarını gmsterdiği kısım. Ben şimdi sizin kindar halinizi görüp, bütün akreplerin böyle ya desem yada bütün teraziler böyle ya desem aizi yanlış anlatmış olurum. İnsanların normal zamanlarına bakmanız lazım. Sizinle ters duran balıkları ele alıp hepsi böyle diyorsunuz. Onların iyi anlaştıkları kişilerle olan iletişimlerine bakın mesela. Onlarda ne var da bende yok yada ben bu insanı itecek ne yapıyorum diyin. İlla anlaşmak istiyorsanız.
Bazı insanlar böyledir yani kendinde her şey olsada hep kıskanır. O dediğim balık arkadaş mesela açık açık bişeyi beğenince kıskandım bende de olsa falan derdi. Kısın durumu her şeyi müsaitken. Ama bunu burca yormuyorum.

Kimse olmaması mümkün mü sence ortamda. Hani toplumda yaşıyoruz . Ben sadece boş vakitlerimi yalnız değerlendiriyorum çoğuu zaman.
Valla bacım benım kuzenlerım falan ben söylemeden hiç bişeyimi bilmezler 7/24 başımızı da beklemezler herkesin evi ayrı yolu ayrı . Herseyını paylaşan biri de değilimdir . Yani benım istemediğim hiç bi alanıma müdahale edemezler .cevremiz çok kalabalık elhamdülillah aile bağlarımız kuvvetlidir ama aldığımızı verdiğimizi kimse evimize gelmedıgı sürece görmez bilmez . Özenirlerse de bazen söylerim göz hakkı kalacağına al götür git senin olsun die yada öyle bi duygu sezersem hemen sadaka kutusuna sadaka atıyorum belayı def etsin die Bilmiorum siz baya takmışsınız anlaşılan boş vaktim die bişey yok bizde toplumda yaşıyoruz ama müsait zamanımız olur istediğimize istediğimiz kadar . Kalitesi burdan geliyor yani kaliteli yalnızlık denildiğinde . Öyle alanına mudehale çoksa kaliteli yalnızlık değil seninkisi yalnız bile değilsin bu durumda anlattığına bakılacak olursa PALdır küldür hayatınızın ortasında herkes . Ben evliyim evime gelecek olana da müsait olacağım adama da ben karar veririm .

Yalnız ınsanların ortamı da olmaz sizin söylediğiniz gibi… eve geldıklerını düşüneyim eğer aile evındeysenız bi hosgeldın yapıp biraz işiniz olduğunu söyleyip müsait değilim diyip cekılebılırsınız odanıza yani şikayet ettiğiniz ne varsa çözümü sizde

Tam tersi . Başka ortalığı karıştıran burçlar da görüyorum bir soruyorum yüksleni balık çıkıyo. Mesela ortalığı sürekli ikarıştıran çok bencil bir arkadaşım vardı yengeçti sordum yükseleni balıkmış.
Az anlatsana kız öyle bir dedin ki😆
Yeniliğe açık, akılcı insan. Tartışmayı sever, hava grubunun sabit burcu. Tanıdıklarım iyi😄

Kimse olmaması mümkün mü sence ortamda. Hani toplumda yaşıyoruz . Ben sadece boş vakitlerimi yalnız değerlendiriyorum çoğuu zaman.
Sana şu kadarını söyleyebilirim eğer istemiyorsam ve iyi hissetmiyorsam eşime bile diyorum ki ya oğlumuzu al çıkın yalnız kalayım yada eğer keyif yapayım kafam rahatlasın modundaysam aşkım çocukla ilgilenir misin ben bi kaç saat dışarda olcam diyip çıkıyorum net .

Yani kuzenmıs arkadaşmış akrabaymış püüüü tüy gibi uçar gider takamam

Back
X