Balık burçları niye ortalığı karıştırmayı seviyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen benimde hem yükselen hem ay burcum akrep. Akrepler sadece sevdiği insanı kıskanır. Başkalarını kıskanmaz 😒😂
Evet sevdiğim insanı kıskanırım ama annemi diğer kardeşlerimden falan hiç kıskanmadım kıyaslamadım annem ve babamı da yan yana görünce kıskanan çocuklardan hiç olmadım bitek boşanmak üzere olduğum eşimi çok kıskandım ama onu da yersiz olduğunu bildiğim için hiç belli etmedim eşim de akrep burcuydu o kıskançlıktan bana nefes aldırmazdı hastalık derecesinde kıskançtı genel olarak aşırı bakımlıyım param azaldığından saldırganlaşırım garantici biriyim hiçbir şeyi unutmam bunlar burcumun özellikleri ama fesatlık bende yok kimsenin sahip olduklarıyla ilgilenmem. Erkekler için akrep burcu kadını bulunmaz bi nimetmiş kız 😂 peki benim sersem kocam neden öyle yaptı 😀

Çevremde kuzenim olsun, arkadaşlarım olsun böyle bir içten pazarlıklı olma,ortalığı karıştırma. Başkalarının shaip olduğu şeylere fazla özenme , elinden alma gibi ilginç özellikleri vardı. Niye bu kadar başkalarına dolu ve haset oluyolar . Çok ilginç
Burçların insan karakterini tamamen belirlediğini düşünmek pek doğru değil bence. İnsanların davranışları genellikle yetiştirilme tarzları, çevreleri ve kişisel tercihlerine bağlıdır. Genelleme yapmak yerine, bireysel farklılıklara odaklanmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yo baya bu dediğim özellikteki kişiler balık
Insan insanin aynasidir ya da en iyi ihtimalle bir baligi fena kiskanmis ya da damarina basmissin hakettigini vermis. Zira baliklar sabirlari tukenene kadar sabreder sonunda hakrttiginizi verir cevremdeki tum baliklar cok iyi insanlar.

1000157986.webp

Bu arada balıklarla tartışmada haklı çıkmak çok zordur aslında . Çünkü sizi manipüle edip dururlar. Kedninizi sorgularsınız ben çok mu acımasızım , kötü biriyim diye öyle inandırırlar iyi olanın onlar olduğuna.

Sen balıksın bence. Gayet kaba saba insanlar . Ortalığıda karıştırıp duruyolar

He evet insan insanın aynasıdır o yüzden ben de balığım 😂
Onun anlami o degil. Karsindakinde kendini gorursun. Genelde bu cumle icin altyazi gecme geregi duymam ama milleti dert edeceginize biraz kitap okursaniz alginiz gelisir. Not: aslan burcuyum

Bu arada balıklarla tartışmada haklı çıkmak çok zordur aslında . Çünkü sizi manipüle edip dururlar. Kedninizi sorgularsınız ben çok mu acımasızım , kötü biriyim diye öyle inandırırlar iyi olanın onlar olduğuna.
Ne yapalım toplu intihar mi edelim balık burçları olarak hanımefendi ? Daha saçma bir şey duymadım yemin ederim 🤣 cidden Allah akıl fikir versin o kişiye cevap verememişsiniz nefretinizi buradan kusuyorsunuz 🤣🤣

Onun anlami o degil. Karsindakinde kendini gorursun. Genelde bu cumle icin altyazi gecme geregi duymam ama millionaire dert edeceginize biraz kitap okursaniz alginiz gelisir.
Algım geniş yeterince ama siz kendinizi kandırıyosnuz bu cümleyle ben hiçbir balıkla benzemem huy olarak. Onlar gibi olmam için balık olmam gerek diyorum. Bence sizin algınızı geliştirmeniz gerek 😂

Ne yapalım toplu intihar mi edelim balık burçları olarak hanımefendi ? Daha saçma bir şey duymadım yemin ederim 🤣 cidden Allah akıl fikir versin o kişiye cevap verememişsiniz nefretinizi buradan kusuyorsunuz 🤣🤣
Yo cevap verdim ama musallat oldu başıma gitmiyo bu balık kişisi. Hanibir insanın başına gelicek en kötü şey balık burcu birinin yapışmasıdır derim

Algım geniş yeterince ama siz kendinizi kandırıyosnuz bu cümleyle ben hiçbir balıkla benzemem huy olarak. Onlar gibi olmam için balık olmam gerek diyorum. Bence sizin algınızı geliştirmeniz gerek 😂
Sizinle tartismaya Devam etmeyi kendime hakaret addediyorum. Zira Gazali de sizin gibi insanlarla tartismamayi tavsiye eder. Icinize dert ettiginiz ve kininizi kusacak yer aradiginiz herkese selamet size de bu kafa ile kolayliklar diliyorum

Sizinle tartismaya Devam etmeyi kendime hakaret addediyorum. Zira Gazali de sizin gibi insanlarla tartismamayi tavsiye eder. Icinize dert ettiginiz ve kininizi kusacak yer aradiginiz herkese selamet size de bu kafa ile kolayliklar diliyorum
Abla algısı düşük olanın sen olduğunu farkettiysen tabikii gidebilirsin . İyi günler

Yo cevap verdim ama musallat oldu başıma gitmiyo bu balık kişisi. Hanibir insanın başına gelicek en kötü şey balık burcu birinin yapışmasıdır derim

Sen şimdiden iyi bir psikolog bul kendine.
Balikciği baya kizdirmişsin. Senin pestilini çıkarmadan rahat vermez.
Yapmicaktin...

Sen şimdiden iyi bir psikolog bul kendine.
Balikciği baya kizdirmişsin. Senin pestilini çıkarmadan rahat vermez.
Yapmicaktin...
Canım acıtasyonla yaşayan insanlar zaten ama tek olayları aşırı manipülatör olmaları ve sürekli insanları yalanlarıyla kandırmaları . Hani başımdan def etsem bu karakter özellikleriyle napıyosa yapabilir ben de kullanmasın yeted.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X