Balık burçları niye ortalığı karıştırmayı seviyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen balıksın bence. Gayet kaba saba insanlar . Ortalığıda karıştırıp duruyolar

Balığım zaten.
Yükselenim akrep.
Burcumu çok seviyorum. Fos Aslan burcundan bin kat iyidir. Balik burcu tüm burclari icinde bulunduruyor. Ekmeğine göre köfte yani. Balığa sen ne sunarsan onu 100 katina cikartip sana geri iade eder. Sevgiyle yaklaşirsan 100 kati geri sevgi alirsin...

Sen balıksın bence. Gayet kaba saba insanlar . Ortalığıda karıştırıp duruyolar
Hayır kaba değiller. Kaba demek göze batan büyük hareketler demek. Balık yüksdl sesli değildir, sakin sessiz stabil durgun nötr tarafsız renksiz dikkat çekmeyendir. Ortalığı karıştırmaz, karışık ortalıktan en sinsi şekilde kendi için gerekli şeyleri alıp kenarda bekler. Ortamın suçlusu olmayı sevmez, açıkça kötülük yapmak veya insanları karşısına almak zordur onun için. Asla elini belli etmeden oynar kartları

Hayır kaba değiller. Kaba demek göze batan büyük hareketler demek. Balık yüksdl sesli değildir, sakin sessiz stabil durgun nötr tarafsız renksiz dikkat çekmeyendir. Ortalığı karıştırmaz, karışık ortalıktan en sinsi şekilde kendi için gerekli şeyleri alıp kenarda bekler. Ortamın suçlusu olmayı sevmez, açıkça kötülük yapmak veya insanları karşısına almak zordur onun için. Asla elini belli etmeden oynar kartları
Evet bu da var . Sürekli masum gözükmek için ağlar, sürekli adını masuma çıkarmak ister tabi bu kadar kendini aklamaya çalışan biri zaten iyi niyeti olamaz. Sinsiliklerini örtmeye çalışıyolar

Balığım zaten.
Yükselenim akrep.
Burcumu çok seviyorum. Fos Aslan burcundan bin kat iyidir. Balik burcu tüm burclari icinde bulunduruyor. Ekmeğine göre köfte yani. Balığa sen ne sunarsan onu 100 katina cikartip sana geri iade eder. Sevgiyle yaklaşirsan 100 kati geri sevgi alirsin...
Bence balıklar hayatı oyun sanıyo. Sürekli bir inaanları hedef alma durumu var. Ama insan yorumlama yetenekleri çok düşük . Sinsilik yapılmıcak insana bile sinsilik yapıyolar . Alık balık deme sebepleri bu bence

Bence balıklar hayatı oyun sanıyo. Sürekli bir inaanları hedef alma durumu var. Ama insan yorumlama yetenekleri çok düşük . Sinsilik yapılmıcak insana bile sinsilik yapıyolar . Alık balık deme sebepleri bu bence

Senin galiba kuyruk acin var.
Ben senin rastladiğin bir balik burcu insana rastlamadim.
Coğu burcla anlaşamayiz. Kesin kendin ateş grubu bir burca sahipsin ;)

Senin galiba kuyruk acin var.
Ben senin rastladiğin bir balik burcu insana rastlamadim.
Coğu burcla anlaşamayiz. Kesin kendin ateş grubu bir burca sahipsin ;)
Kuyruk acım var. Ama tamamen karşımdaki balık burcunun zeka düşüklüğünden dolayı 😂 bir de hayatı bu kadar ciddiye alıp sürekli insanların peşine düşmeyin. Bu kadar kimse kimseyi önemsemiyo emin olun

Kuyruk acım var. Ama tamamen karşımdaki balık burcunun zeka düşüklüğünden dolayı 😂 bir de hayatı bu kadar ciddiye alıp sürekli insanların peşine düşmeyin. Bu kadar kimse kimseyi önemsemiyo emin olun

Bak ama burda bile seçtiğin laflara bak...
Oldumu böyle? Düşük zekali balik seni cin gibi çarpmış ama :)
Söyle bakalim hanginiz düşük zekali?

Bak ama burda bile seçtiğin laflara bak...
Oldumu böyle? Düşük zekali balik seni cin gibi çarpmış ama :)
Söyle bakalim hanginiz düşük zekali?
Gayet düşük zekalı işte. ben cin gibi çarpılcak insan değildim çünkü . Kız durup dururken kendine düşman edindi benim yoksa kıza hiçbir zararım yoktu. Durduk yere düşman edinmek düşük zekadır

Benim burcum hatta yükselenim de akrep ama öyle biri değilim. Balıklar da öyle değiller bence insanın yetişme tarzına kendi kişiliğine bağlı bi durum
Aynen benimde hem yükselen hem ay burcum akrep. Akrepler sadece sevdiği insanı kıskanır. Başkalarını kıskanmaz 😒😂

Gayet düşük zekalı işte. ben cin gibi çarpılcak insan değildim çünkü . Kız durup dururken kendine düşman edindi benim yoksa kıza hiçbir zararım yoktu. Durduk yere düşman edinmek düşük zekadır
Kesin ilk sen bişi yapmışsındır , yoksa balığın dikkatini çekeceksin de sana saracak da düşman olacak. Pek uğraşmazlar . Sen farketmeden bi suç işlemişsin , yazık sana, şimdi uğraş dur :)

Aranizda ne geçti?
Balik burcu gerçekten sebepsiz yere saldıriya geçmez. Belki farkinda olmadan kalbini kirdin

Biri erkek biri kadın balık burcu insan tanıdım. Tek iyi özellikleri merhametli olmaları onun dışında psikolojileri hep bozuk insanlar... Çok zorlar. Etraflarında hep manupule ediyorlar

Allah size akıl fikir versin deyip kayboluyorum buradan size laf anlatılmaz hangi balık ne yaptıysa hak etmişsiniz o zaman 😉

Kesin ilk sen bişi yapmışsındır , yoksa balığın dikkatini çekeceksin de sana saracak da düşman olacak. Pek uğraşmazlar . Sen farketmeden bi suç işlemişsin , yazık sana, şimdi uğraş dur :)

Aynen. Son hücreme kadar balik burcuyum ama bana sarmayana sarmadim bugüne kadar.
Hep böyle oluyor zaten. Balik minnoş minnoş bulutlarla otla böcekle uğraşırken biri gelip kuyruğuna basıyor. Balık burcuda tavuk gibi yolunca kötü oluyor;)

Ispat edemem ama konusahibi kesin aslan burcu. Ayni benim KV. Miktiri yiyene kadar uğraştı. Okkali miktiri yedikten sonra ben ne yaptim moduna gecti :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X