Balaynda denize girilebilinir mi?

kızlaar,inanın bu kk beni o kadar rahatlatıyor ki,hepinize çok teşekkür ederim,balayından döndükten sonra sağlıklı bi şekilde yazıcam inşallahyerimsenibendua edinn...:Saruboceq:

bak cnm bende biiliyorum onu ben 11 aylık evliyim ve evliliğimde ilk 6 ay iltihapla uğraştım haliylebalayımızda denize giremedik,şayet girmek istersen bence bir kadın doğuma sormanda yarar var derim..sonuçta yeni ilişkiye gireceksin ve denize bir sürü kişi giriyor iltihap,mikrop kapabilirsin..

kızlar hem havuza hem de denize girdim valla,şimdilik bişey yok umarım ilerde bişey olmaz:))

arkadaşlar olmaz diye bişey yok,.olabilir,.vede tedbir almak lazım,öncelikle havuza kesinlikle girilmemeli,vede ıslak mayoyla asla durulmamalı,.çünki benim başıma geldi,.balayından sonra sistit belasıyla uğraştım durdum,.yaşayan bilir,çok kötü bi durum,.

balayına çıkacak kızlar.......korkmayın denize girin........hiç birşey olmuyor.ama havuza girmeyin.......bende girmemiştim......alkisalkisalkis

size olmuyo diye,başkalarınada olmuyacak diye bi kaide yok,lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım,sonuçta çok önemli bi mevzu ,sağlıktan bahsediyoruz.biraz dikkat edelim bence yazdıklarımıza

valla kızlar ben de mayısta evleneceğim, doktora gittim, dr. um kesinlikle girmeni tavsiye etmiyorum, hanımların en çok yanıldıkları konu diyo.. sonra mikrop kapıp geliyolar ve bebek olsun diye uğraşıyorlar dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…