sönmez bazılarında öyle bi inanış var....
yengemde bana düğün günü ''keşke sana bi paçalı don alsaydık öbür donları giyemezsin 1 hafta şişer filan'' demişti..bende korkmuştum ,...dedim sakatlanıcam filan heralde .hiçbişcikte olmadı kocacım hiç canımı acıtmadı
yengemde bana düğün günü ''keşke sana bi paçalı don alsaydık öbür donları giyemezsin 1 hafta şişer filan'' demişti..bende korkmuştum ,...dedim sakatlanıcam filan heralde .hiçbişcikte olmadı kocacım hiç canımı acıtmadı
kuzum böyle şeyleri duyarızda nasıl inanırız onu anlamam
21.yy dayız
bunu söyleyenler ameliyatla falan mı karıştırıyorlar bu işi anlamadım ki.:1shok:
nasıl şişiyor bir hafta?
aklıma gelen tahminleri yazacağım ama uçururlar beni ondan sonra. kaydirigubbakcemile
vallahi aklım almıyor.
du bakalım daha neler öğreneceğiz buradan.:uhm:
ben sistit olmustum
havuz değilde deniz daha iyi gibi sanki
selam kızlar daha öncede yazmıştım gerçi ama bakın ben 5 aylık hamileyim...haftaya tatile gidicez ve bugün doktorumla bu konuyu detaylı konuştum doktorum .. havuz kesinlikle önermiyorum, denize girebilirsin mayonu ıslak tutma hemen değiştir dedi.. bu durum sonuçta hepimiz için gerekli bilgiler.. paylaşmak istedim sizlerde.. balayında dediğim gibi bende çok hafif kanama olduğu için denize girmemi önermemişti doktorumm..
yaa sizlere tavsiyem baratmadan tatilin keyfini çıkarın yani sizleri bilemiyorum ama balayı tatilinde denizden hiç çıkmayacak değilsiniz yaa farklı aktivitelerlede ilgilenin derim.. kalacağınız otelde az çok oyunlar veya farklı aktiviteler vardır onlarlada ilgilenip hoş vakitler geçirebilirsiniz.
cinsel ilişkiyi yeni yaşayacak biri olarak,bayanlar size soruyorum"balayında denize giremeyecek miyim beeeennnn,sadece yatarak güneşlenecek miyimmm???senağlama
bi çok arkadaşım sakın girme ilk olduğu için sistit belasıyla uğraşabilirsin dediler,bazıları da "gir hiç bişey olmaz"dediler kafam iyice karıştı???sizce ne yapmalıyım???:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?