Ben ne bulduysam almıstım yanıma ne olur ne olmaz,seyahat ütüsü bıle vardı yanımda yanı balayı adı ustunde kusursuz olmalı :)
maşallah kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne bulduysam almıstım yanıma ne olur ne olmaz,seyahat ütüsü bıle vardı yanımda yanı balayı adı ustunde kusursuz olmalı :)
sexü iç çamaşırlarımı alırım yeter :jeyyar: :roflol:
:roflol::jeyyar::jeyyar: balbocEGiii sen kocişinle odanızdan hiç çıkmıycan anlaşılan kaydirigubbakcemile
bende sayıyorum
sen
kocişin
para
kesinlikleeee ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :lepi: :lepi: :lepi:
otelin ütü servisi de var ama yok efendm tişört 5 ytl, gömlek 10 ytl, mendil 3 ytl vs vs kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ütüye verecegin toplam parayla otelde bir kac gün daha kalırsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar o kadar abartmaya gerek yok....
Gideceğiniz otele bağlı, ama zaten balayına gidilirken normal atile gittiğimizden daha iyi bir tel tercih ediyoruz... Yani otel kalitesi yüksek lyor.. O yüzden havlu mavlu götürmeye gerek yok...
Ben havlu götürmedim, hergün havlularımız değişiyordu ve missler gibiydi....
Ütü götürdüm, 1 kere bile kullanmadım, zaten gündüz bütüngün lajdaydık akşamları da elşim kot t-short ben de penye yada şilebezi elbiseler giydim....
Öyle yanınıza şık bluz elbise falan kasmayın, tatile gidiyorsunuz yaa... ne gerekvar... Mümkün olduğunca free takılın rahat olun....
Zaten yaz dönemi oteller hep turist dolu Hepsi maksimum rahat.... Türk olanlar akşam yemekte belli oluyor.. Topuklu ayakkabı siyah elbise yada pllu bluz siyah pantalon.... Çok da komik oluyor bence...
Biz zaten akşamları fazla takılmadık, yemeğimizi yedik, sahilde biraz yürüyüş, bir iki duble bişeyler içip odamıza gittik, malum insan balayında başbaşa kalmak istiyo :))
Oje aseton falan kasmayın, hergün bazen günde iki posta sil sür uğraşılmıyor....
Makyaj malzemesi bir kalem bir rimel bir parlatıcı tamamdır....
Plaj havlusu almasanızda olur, otelinkileri kullanabilirsiniz ama her otelde olmayabilir, siz genede alın...
Ben saç düzleştiricimi de almıştım, annem falan koyarken kızmıştı, ne gerek var kendine hamallık ediyorsun diye ama ençok o işime yaradı, çünkü deniz suyu saçları dalgalandırıyor..
Fazla kıyafet de almayın, abartmayın yani.. Her kıyafeti 2 gün giyebileceğinizi düşünün çünkü sadece gece giyeceksiniz terleme falan olmuyor...
Ama iç çamaşırı ve gecelik konusunda cimri davranmayın :))
gideceğiniz otelde mutlaka havlu kartı verirler plaj havlusu otelden yani..e zaten banyo havlusu da var..saç kurutma mevcuttur.. ütü götürün mutlaka..
akşam yemekleri için şık kıyafetler olmalı...kahvaltı ve öğle yemeği için günlük kıyafetler..
akşamları belki serin olabilir uzn kollu bişiler alınmalı...
güneş kremi,güneş sonrası losyon,yanıklar olursa die yanık kremi ,ağrı kesici ,hazımsızlık için ilaçlar...otobüsle gidicekseniz ve uzun yolculuğa dayanamıyorsanız mutlaka uyku hapı alın kaydirigubbakcemile3
ben çok fazla kıyafet götürmüştüm çoğunu giymedim..oteldekiler fazla sosyetik değildi çok rahattım :roflol:
arkadaşıma da pek bişiye gerek yok dedim..onun gittiği otel de inadına kokoşlarla doluymuş :roflol:
ne olur ne olmaz siz hazırlıklı gidin hihoyyyt