- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 39
Ertelenemiyor malesef mecbur biseyler olcak artikbalayını ertele o ılac olsada vucut reglı donemıne yakın oldugu ıcın sıs oluyor.
Bi seferlik geciktirici teecih etcem canim 4 ay vardüğüne ne kadar var? Geç kalmadan bir aile hekimine yada kadın doğumcuya danış doğum kontrol hapı ile de halledebilirsin belki geciktirici kullanmadan
cinsel hayatla alakası yok asıl sebep kanser testş icin. her 6 ayda bir jınekologa kanser testi icin gidilir...almanyada en azından öyle. anladık cok sevısyorsun hatta durmadan hatta evlılık öncesideKullan kullan bişey olmaz. Ama tek tavsiyem sağlık ocağı doktoruyla değil bir jinekologla görüş. Düğünden önce muayene olman çıkabilecek olası sorunları ortadan kaldıracaktır. Bizim hatunların en sık yaptığı hatadır jinekoloğa gitmemek. Altı ayda bir kontrol edilmen gerekir düzenli cinsel hayatın olduğu sürece.
Sizin icin sorun teskil ediyorsa soyleyin sevismeyelim.cinsel hayatla alakası yok asıl sebep kanser testş icin. her 6 ayda bir jınekologa kanser testi icin gidilir...almanyada en azından öyle. anladık cok sevısyorsun hatta durmadan hatta evlılık önceside
ben 10 senelık evlıyım cocugumda var ve hala tamponu sevmem ve hıssedıyorum da rahatsız oluyorum ben. üstelık hıc hıjenık bulmuyorum regl olunca tamponlada olsa denıze havuza girmeyıHadi canım... İlk gün falandır ya da çok yoğundur. Düzgün yerleştirmemiş de olabilir. Kolay kolay sızdırmaz tampon.
Bu yerleştirme konusu da önemli... Kızlar tam yerleştiremediğiniz için rahatsız hissediyorsunuz. Yoksa tamponun orda olduğunu farketmezsiniz bile.
sevısın ama abartmayada gerek yok cevap verırken ....Sizin icin sorun teskil ediyorsa soyleyin sevismeyelim.
Tamam tesekkur ediyorum dikkat edecegiz.sevısın ama abartmayada gerek yok cevap verırken ....
sen önce bır evlenTamam tesekkur ediyorum dikkat edecegiz.
evlenmeden izin vermemistiniz dimisen önce bır evlen
bencede tut kendını ögrencı evınde sevısme sonra senı ıstıyen olmaz .. kı buna bıle ınanmıyorum 7/24 burda olduguna göre nasıl bir ünıyse bu neyse ıyı aksamlarevlenmeden izin vermemistiniz dimitutayim kendimi madem napcaz...
Ahahahbencede tut kendını ögrencı evınde sevısme sonra senı ıstıyen olmaz .. kı buna bıle ınanmıyorum 7/24 burda olduguna göre nasıl bir ünıyse bu neyse ıyı aksamlar
Denize tampon ile giriyorum ben. Su samuru gibi cıp cıp yüzünce maksimum4 gün de bitiyor. Bu arada birlikte olmadan tampon kullanılırmı bak onu bilmiyorum. Ama sanırım kullanılmıyor.Avşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaa
Benim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.
Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca
Anılar anılarAynı senin gibiydim denk geliyordu. Neyse ilaç kullandım bir kaç ay öncesinden ayarladım günlerimi. Sonra koşuşturma stres felan derken. Hopp düğün günü kuzenim gelinliğimi giymeme yardım ederken baktım bişiler geliyor gününden önce yine oldum. Ne güldük. Neyseki düğünden 2 gün sonra gitmiştik tatile, kısa sürdü adetim, tatildeyken oldu ilişki.. Bu kadar stres yapma bence bi kaç gün bekleyin nolcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?