- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
evet evlilikten önce korunma yöntemleri ve senin durumuna uygunluğunu konuşmak için de jinekologla görüşmek faydalı olacaktır.
bir de tabi HİV falan aşısı olmak gerek, ne olur ne olmaz.
Yok yok bişi olmuyor. Hiç öyle bi kaza olmadı bende. Alta biraz koyu renk bikini altı giyinmek yine de tedbir olabilir.
HİV değil kız o HPV...
26 yaşından gün almadıysan yapılıyor konu sahibi, bu da önemli...
Bir arkadaşımın başına geldide ondan biliyorum,yanlardan biraz akıp gitmiş hatta..
hiv aşısı da olsa fena olmaz ama dimi :)
Hadi canım... İlk gün falandır ya da çok yoğundur. Düzgün yerleştirmemiş de olabilir. Kolay kolay sızdırmaz tampon.
Bu yerleştirme konusu da önemli... Kızlar tam yerleştiremediğiniz için rahatsız hissediyorsunuz. Yoksa tamponun orda olduğunu farketmezsiniz bile.
Evet o ilaç hiçbir sorun yaratmıyor ben de kullanmıştım bıraktığımın ertesi günü oldum ve diğer aylarda hiç şaşmadıP ile baslayan ilac varmıs o mu
belki de çok uzun süre beklemiştir.
Tampon çok bekletilmeye gelmez yalnız toksik şok sendromuna sebep olabilir.
Hadi canım... İlk gün falandır ya da çok yoğundur. Düzgün yerleştirmemiş de olabilir. Kolay kolay sızdırmaz tampon.
Bu yerleştirme konusu da önemli... Kızlar tam yerleştiremediğiniz için rahatsız hissediyorsunuz. Yoksa tamponun orda olduğunu farketmezsiniz bile.
ideal süre var mı, yoksa kişi kendi adet yoğunluğuna göre mi belirlemeli.
ideal süre var mı, yoksa kişi kendi adet yoğunluğuna göre mi belirlemeli.
Cnm benimde dugunume denk geliyodu primolunt kullandim hic bi etkisini gormedim bence kullan hala tatile denk geliyosa kullaniyorum en guzel zamanlarin bence ben olsam adetli olmak istemezdimP ile baslayan ilac varmıs o mu
Herhalde ilk günlerde olmuş bayağı bir tedirgin olmuş hatta..
Yerleştirmede çok önemli zaten düzgün değilse rahatsız da edebilir..
Ben ilk kullandığımda yaşadım o toksik şok sendromunu..soluğu hastanede aldım. Ölüyordum az daha..çok bekletekten de değil üstelik benim alerjim varmış ona.taktıktan 10 dakika sonra bayılmışım. .Tampon çok bekletilmeye gelmez yalnız toksik şok sendromuna sebep olabilir.
zaten gereksiz bir korku var tampona karşı, bende de vardı, hatta tatili bile ertemeyi düşünürdüm tampon kullanmaktansa.
bir kez kullandım, ay süper dedim.
tabi çok dikkat etmek ve temizliğe önem vermek gerekiyor.
reglim kısa sürer Allahtan :)
zaten gereksiz bir korku var tampona karşı, bende de vardı, hatta tatili bile ertemeyi düşünürdüm tampon kullanmaktansa.
bir kez kullandım, ay süper dedim.
tabi çok dikkat etmek ve temizliğe önem vermek gerekiyor.
reglim kısa sürer Allahtan :)
Ben ilk kullandığımda yaşadım o toksik şok sendromunu..soluğu hastanede aldım. Ölüyordum az daha..çok bekletekten de değil üstelik benim alerjim varmış ona.taktıktan 10 dakika sonra bayılmışım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?