Dert degil biliyorum ama bana bu ara buyuk dert oldu.. aralik ayinda balayina nereye gidilir?? Yurtdusina cikamayiz epey masrafimiz var..karadeniz dedim nisanlim istemiyor..kapadokya dusunuyorum ama her kafadan bi ses.. orda kis mevsimi guzel olmaz zorlanirsin.. e napcam ben evdemi gecircem kis diye evliligimin ilk gunlerini
Uludağ ?
Dert degil biliyorum ama bana bu ara buyuk dert oldu.. aralik ayinda balayina nereye gidilir?? Yurtdusina cikamayiz epey masrafimiz var..karadeniz dedim nisanlim istemiyor..kapadokya dusunuyorum ama her kafadan bi ses.. orda kis mevsimi guzel olmaz zorlanirsin.. e napcam ben evdemi gecircem kis diye evliligimin ilk gunlerini
sanırım bızde ole yapcaz bu gıdısle...bı yandan maddıyat dusunuyoruz bı yandanda herkes hayatımdakı en guzel tatıl balayımdı dıyor ve heveslenıyoruz bakalım hayırlısı..Aralık'ta evlendim ve Balayına gitmedim. Uludağ'da kar yoktu,deniz mevsimi değildi biz de evde oturduk. Sinemaya gittik,gezdik tozduk bol bol uyuduk.
ıyı fıkır ama bı yandanda gormedıgımız bı yer olsun dıyoruz.. tesekkurederımYedigöller, Abant. Hayırlı olsun missnunu çok sevindim muradına erdiğine
bende ınanamıyorum aslında hala ama... evet sanırım ben evlenıyorum...tskederım darısı tum ısteyenlere ınsallahoooo nunucugum evlenıyomusun hayırlı olsunn
Alanya'ya gitmiştik bizde hem yüzdük araba kiralayıp tüm Antalya yı gezdikDert degil biliyorum ama bana bu ara buyuk dert oldu.. aralik ayinda balayina nereye gidilir?? Yurtdusina cikamayiz epey masrafimiz var..karadeniz dedim nisanlim istemiyor..kapadokya dusunuyorum ama her kafadan bi ses.. orda kis mevsimi guzel olmaz zorlanirsin.. e napcam ben evdemi gecircem kis diye evliligimin ilk gunlerini