- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.091
evlenıyorum valla cherry bee..saka maka kalbımde buyuk yer edınen bırı var hayatımda..baslarda mırın kırın ettım ama tanıdıkca cok sevdım keretayıNunu kiminle evleniyorsun kız
Şaka bir yana çok sevindim insan söyler be.
Kapadokya kar altında büyülü olabilir bence. Şömiñenin önünde sıcak şarap içip camdan dışarı yağan kara bakarsınız. Kapadokya derim.
Daha atraksiyonlu bir şeyler istetsen likya yoluna ne dersin? Ben kışın gittim yürüyüşe hava çok güzeldi.
Ee ztn kv oturuyorsun onlarla mi gecirdinYazın evlenmeme rağmen evde geçirdim, balayı yapmadık. İlk tatilimiz 2 ay sonra Çanakkale Şehitlik turuydu. Bir şey kaybetmedim.
Yoo onlar zaman zaman geldiler sürekli beraber değildik.Ee ztn kv oturuyorsun onlarla mi gecirdin
Cik ayril o evden aklin varsa evlilik nedir izaman görcen ögrencen ayni evde evlilik olmaz evcilik ancaYoo onlar zaman zaman geldiler sürekli beraber değildik.
Dert degil biliyorum ama bana bu ara buyuk dert oldu.. aralik ayinda balayina nereye gidilir?? Yurtdusina cikamayiz epey masrafimiz var..karadeniz dedim nisanlim istemiyor..kapadokya dusunuyorum ama her kafadan bi ses.. orda kis mevsimi guzel olmaz zorlanirsin.. e napcam ben evdemi gecircem kis diye evliligimin ilk gunlerini
Hic anlamiyorum bu ayni evde oturanlari misafir gelir zirt pirt sen istesende istenesende sonucta senin evin degil bir arkadasin gelse ev hep kalabalik esinle bir basa basa kalamazsin cinselik ztn sorun duydular duyacaklar banyo yapamazsin sen gercekten hattalarn en buyugunu etmissin öbür konunu okudumda zirt pirt görumcelerin sizde vs ama gelir sonuxta annesinin evi hattayi sen yaptin.Yoo onlar zaman zaman geldiler sürekli beraber değildik.
engin tavsiyelerin için teşekkür ederim, konu tarihlerine bakmış mıydın? herhalde 1 sene içinde bir şeyleri yoluna koymuşumdur değil mi?Hic anlamiyorum bu ayni evde oturanlari misafir gelir zirt pirt sen istesende istenesende sonucta senin evin degil bir arkadasin gelse ev hep kalabalik esinle bir basa basa kalamazsin cinselik ztn sorun duydular duyacaklar banyo yapamazsin sen gercekten hattalarn en buyugunu etmissin öbür konunu okudumda zirt pirt görumcelerin sizde vs ama gelir sonuxta annesinin evi hattayi sen yaptin.
Ne oldu banyonu gece rahatmi yspiyorsun artik☺☺☺☺giriyorsunuz ayni eve sonrada agla sizla.engin tavsiyelerin için teşekkür ederim, konu tarihlerine bakmış mıydın? herhalde 1 sene içinde bir şeyleri yoluna koymuşumdur değil mi?
engin tavsiyelerin için teşekkür ederim, konu tarihlerine bakmış mıydın? herhalde 1 sene içinde bir şeyleri yoluna koymuşumdur değil mi?
Baska konuda orgasm olmadim hic yazmisin olmazsik cicim yan odada birileri varken zor ses cikiyor malum...engin tavsiyelerin için teşekkür ederim, konu tarihlerine bakmış mıydın? herhalde 1 sene içinde bir şeyleri yoluna koymuşumdur değil mi?