• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı

guz_cadisi

EcE Ece EcE :)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
436
99
323
merhaba kızlar

direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diye :19: kafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?

merhaba kızlar

direk konuya gireceğim bu yaz görümcem evleniyor bizde mecburen izinlerimizi onların düğün tarihine göre aldık sonrasında da tatile gitmeyi planlıyoruz fakat balayı çifti tutturdu beraber gidelim tatile diye :19: kafam çok karıştı sizce balayı çiftiyle birlikte böyle bir tatil mantıklı mı?

neeeeee :53: çok enteresan yahuuu balayı çifti yalnız gitsin dertleri neymiş sizde rahat rahat gidin boşverin :45:

Onlarda bir acayip miş normalde istenmez.

Gitme kesin bi hinlik vardır altında 😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar

ne acayip bir çiftmiş. neden balayında yalnız kalmak istemiyorlar ki?:44:

mantıklı değil bence gitmeyin.

Gelin bunu ısrarla söylüyor yani kendilerine özel olması gereken balayı tatilini sizinle geçirmek istiyorlar çok enteresan ben olsam rahatsız olur ve gitmezdim o grup halinde gezmeyi eğlenmeyi seviyor olabilir belki ama ben sevdiğimle tek başıma tatil yapmak isterim yani:51:

Benim için bir mahzuru olmazdı.
Benim balayıma her isteyen gelebilir,çok samimi tanıdıklarımın da balayında tatil yapabilirim.
Aynı odayı,banyoyu kullanmadıktan sonra benim için sıkıntı yok!:12:

acaba masrafları mı yükleyecekler başka bir sebep gelmedi aklıma
ben gitmezdim eşiniz için daha tuhaf olmaz mı yaa:44:
ben abi olayım gidemezdim heralde tövbe tövbee:1:

Yok artık yaa ne dertleri varmış bence kesinlikle gitmeyin çok enteresan bir çiftmiş , insan balayını eşiyle başbaşa yapmak ister bunlar cümbür cemaat gitmek istiyo gitmeyin bacım :44:

eğer iyi anlaşıyorsan görümcenle, bence gitmeniz eğlenceli bile olabilir..genelde tek tatile gitmek sıkıcı
oluyor derler..:26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar

bence kesinlikle olmamalı nasıl bunu düşündü ki görümcen

ben söyledim etik olarak uygun değil benim mantığıma göre ama görümcem ve damat eşimi arayıp sıkıştırıyorlar beraber gidelim diye beraber gidilirse maddi olarak sadece yol parası vermeyecekler geri kalan zaten oteller herşey dahil sistem ama bilmiyorum bana ters geldi yani abim yok ama olsaydı utanırdım heralde :53:

merhaba kızlar

öyle saçmalıkmı olur beeeeeeeeeeeeeeee hemen kocanla konuş kabul etme.başka zaman beraber gideriz biz başbaşa olmak istiyoruz desin.

ben söyledim etik olarak uygun değil benim mantığıma göre ama görümcem ve damat eşimi arayıp sıkıştırıyorlar beraber gidelim diye beraber gidilirse maddi olarak sadece yol parası vermeyecekler geri kalan zaten oteller herşey dahil sistem ama bilmiyorum bana ters geldi yani abim yok ama olsaydı utanırdım heralde :53:

Ya bende balayına yurt dışına gitsek annemi götürürm oda bizle eğlensin diye ama abim olsaydı abimi balayında istemezdim açıkcası.rahatsız olurdum yani bence gitmeyin hiç gerek yok şuan " aaa canım biz başka bi yeri çok begendik orda tatil yapmak istiyoruz "diyin.

Öyle şey mi olur yahu :53: Nerde görülmüş abinin kız kardeşinin balayına gittiği :1: Hayır hadi bunu teklif eden kız kardeşin aklı mantığı yok, kabul eden damadın abinin mantığı nerde kalmış? Bence akla da, mantığa da, edebe de aykırı bir durum.. :19:

Bunu isteyen balayı çiftinin ta kendisi neden bu kadar garipsendi? Uzun süreli bir ilişkileri varsa kalablık gidip eğlenmek istemişlerdir demek kii.. Yani ben bunu istemeyecek insanı nasıl çoook doğal karşılayacaksam, isteyecek insanı da karşılarım açıkçası. Yani bu durumda isteyen onlar olunca , siz kendi keyfinize göre karar verebilirsiniz diye düşünüyorum. Mesele sizin nasıl bir tatil planladığınız. Baş başa mı? Kalabalık mı?

ya niye herseyin altında bi art niyet arıyoruz ki? ne var bunda yatak odasında banyoda odada vs. birlikte olucaksnz diiye bi kaide mi var bencede daha eglenceli olur niye altında bişey arayalım ki gelinle damat rahatsız olmadıktan sonra ? Yolda havuzda yemekte birlikte vakit gecirmek önemli olan.Kendi şahsıma konuşyrm suana kadr 3 defa gittim tatile ve sürekli görümcemler le gidiyorm (çok çok iyi anlaştıgımız söylenemz ama)Çok ta eglenceli oluyo yani gorumcem veya başka bi cift sonuçta tatilde her dakika sevisicek değilim.Hesabı da alman usulü yaparsınız yol otel vs. size ödetmek te neyin nesi.Hem Benim canım sıkılır şahsen yalnız başıma ha unutmadan fotograf ckmeye de biri lazım :9::9:

Niye herkes balayına cinsellik açısından bakıyor anlamadım. Evlenirken abisi bilmiyor mu o kizin sevişeceğini, balayında yanında olursa mı aklına gelecek bu? Tamamen saçmalık. Aklınız fikriniz cinsellikte valla kızlar.

Eğer iyi anlaşıyorsanız bence birlikte gitmekte bir sakınca yok. Biz yalnız gittik balayına, sürekli bizim tayfada olsaydı, şöyle yapardık, böyle yapardık dedik durduk. Sıkıldığımızdan değil, kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor herşey.

Balayında olmak sürekli dipdibe zaman geçirmek, öpüşmek koklaşmak mı yani size göre? Bana göre birlikte gidilen bir tatil, kafa dinleme, düğünün stresini atma falan filan. Ne anlamlar yüklenmiş bir tatile yahu.

Niye herkes balayına cinsellik açısından bakıyor anlamadım. Evlenirken abisi bilmiyor mu o kizin sevişeceğini, balayında yanında olursa mı aklına gelecek bu? Tamamen saçmalık. Aklınız fikriniz cinsellikte valla kızlar.

Eğer iyi anlaşıyorsanız bence birlikte gitmekte bir sakınca yok. Biz yalnız gittik balayına, sürekli bizim tayfada olsaydı, şöyle yapardık, böyle yapardık dedik durduk. Sıkıldığımızdan değil, kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor herşey.

Balayında olmak sürekli dipdibe zaman geçirmek, öpüşmek koklaşmak mı yani size göre? Bana göre birlikte gidilen bir tatil, kafa dinleme, düğünün stresini atma falan filan. Ne anlamlar yüklenmiş bir tatile yahu.
evet balayı demek düğün stresini atmak demek ama abinle atmak değil ayrıca evet cinselliktir yani öpüşmek koklaşmaktır:16:

Back